4 yıllık ilişkim bitti 1 haftadır ayrıyız yardım edermisiniz

Ayrılma sebebiniz ne?

kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
Sormayin unutun. Sizi istemeyen biriyle zorla birlikte olup ne yapacaksiniz?

kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
1- Sizi istemeyen insana yalvarmayın.
2- Bitmiş bir ilişkinin anasını danasını aramayın, sizin hayatınızda bir yeri yok artık o insanların.

Kendisi istemiş,yalvarmalariniz işe yaramamış bundan sonra her yerden engelleyin.Bundan sonra en ufak iletişim sizi kötü duruma sokar. Bitti gitti deyin.Yolunuza bakın.....

Yalvarmak ne yahu? Hadi canım bay yapıp gitmeyi bilmelisiniz. Kendine değer vermeyen bir insana hiç kimse değer vermez.

Tabi ki hayır. Ne sıfatla?

Lütfen insanlara yapışmayın.. yanlış anlamayın lütfen ama ayrılmış yahu. Yalvarmak iletişim için aileye ulaşmak bahane aramak vs bakın bunlar tacizdir.
Lütfen ayrılan insanları taciz etmeyin. Kimse etmesin.

Sonumuz yok dedi bi ümidim kalmadı bize dair dedi tartısmıktı normal bişeydi yani buralara geldi
Sonunuz olmadığını şimdi mi anlamış beyfendi ?
Keşke zamanınızı calmasaymis.
Bence hiçbir şekilde iletişime geçmeyin sabredin lütfen kendinizi oyalayin.
İletişime gececekse de o geçsin.
Böyle yaparsaniz karşınızdaki insanın sizi ozlemesine merak etmesine de izin vermemiş oluyorsunuz.

Yukarda bir arkadaşın yazdığın gibi anasını babasını, basıncını, kısaca hiç kimsesini aramayın. Ayrılmak isteyen birine de yalvarmayın.

Eski sevgilimle haklı olarak ayrılmak istediğimde hep duygu sömürüsü yapar ağlar yalvarırdı acırdım içten içe konuşmaktan nefret ederdim ama bir türlü ayrılmama izin vermemişti benimki 3 ay sürmüştü bu kadar uzun değil ama öyle yaptığı için daha kötü sonuçlara yol açtı tiksindim kendisinden lütfen sizden ayrılmak isteyen insana yol verin gitsin kendinize saygınız olsun hiçbir şey yazmasanız en azından ağır olursunuz geriye baktığında sizi karakterli biri olarak görür eminim tekrar döner ama bu size bağlı işte

Sonumuz yok dediği ben başka bir şeye başladım demektir büyük ihtimal. Yeni aşklar, yeni duygular. O yüzden aramayın sormayın. Sıkıntı vermekten başka bir şeye yaramaz aramanız

Bariz bahane ariyorsunuz..iyice gozunden dusersiniz..bitirmeyi bilmek lazim.bakin iliski nasil iki kisinin istemesi ile baslar ise devam etmesi icinde iki kisinin istemesi gerekir.artik sizi istemiyor.yazmaniz, aramaniz, stalklamaniz sizi sadece aciz ve takintili biri yapar.bitirmeyi de ogrenin lutfen.

Yalvararak sadece kendini küçük düşürmüşsün bacım. Yarın öbürgün bisey olurda yazarsam bu bana hemen döner kafasına girmesin adam. Cepte zaten demesin yani. Biri gider daha iyi biri çıkar karşına yalvarmakta ne yahu. Sevebilirsin aşık olabilirsin ama hayatının sonu değil ve hicbisey,hickimse kendinden değerli değil bunu asla unutma ve güçlü ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…