- 13 Ağustos 2022
- 8.824
- 4.471
- 123
- 32
Daha fazla yalvarma iyice değerin düşer.kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunu
Yalvarmak yani 4 senelik ilişkiyi saçma bişey için bitirmemelisin dedim şans istedim bunun için ısrar ettim Yinede yalvarmak oluyor dimibir daha yalvarma. tek yapman gereken bu. yalvardıgın halde olmuyorsa daha ne yapacaksın geriye bir sey kalmamıski. burada yalvardıgın icin kisiligine kotu soz soyleyenler olmus yalvarmanin kendisi olumsuz cagrisim yapan bir eylem oldugundan hakli olabilirler ama cokta kulak asma. sadece bir daha yalvarma bak bu kısmı al kendine. sonucta bu senin kisiliginin hayat boyu bi parcasi degil olmak zorundada degil sadece yasadigin soka karsi bir tür tepkiydi ve bir daha o tepkiyi vermemeye calis.
Yalvarmak yani 4 senelik ilişkiyi saçma bişey için bitirmemelisin dedim şans istedim bunun için ısrar ettim Yinede yalvarmak oluyor dimi
Hayır yazma bir erkeğe de lütfen yalvarma. Sonra üzülen biz oluyoruz. İnan ki kendi yaşamına odaklandığın zaman öyle güzel unutuyorsun ki karşına çok iyileri çıkıyor. Yeter ki kendini sev kendin için yaşa. Unutma kimse seni senden çok sevemez. Sen kimseye yalvaramazsın hele seni terk eden bir adama hiç yalvaramazsın. Adam tamam barışalım der sonra sürekli aynı döngü ayrılır senin yalvarmanı bekler. Belki evlenirsiniz yine aynı şey olur sürekli seni bırakmakla tehdit eder. Nasıl olsa bu kadın beni bırakamıyor bana muhtaç diye düşünür ve her şeyi yapar.kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
Kendi ayrılmak istemiş.kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?