• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim bitti geri döner mi

4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
Bir erkek böyle kestirip atıyorsa kesin kafasında başka biri var canım bende senin için uyumlu ve birbirine çok aşık bir çift olabilirsiniz ama ona göre değilmiş siniz

4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
demek ki aşırı uyumlu değilmişsiniz. Bu kadar uyumlu olsa herşey istemiyorum diyip gitmezdi. Salın artık, Her ilişki evlilikle sonlanmak zorunda değil. Bazılarının da bir sonu vardır.

Terk eden adama yalvarmak nedir ya biraz dik durun. Aşk meşk zırvalığı yüzünden kendinizi küçük düşürmeyin

Ayrılmak istiyorum dediğinde peşinden koşmaya altın.Askerlik döneminden dolayı değişmiş olabilir.Zamana biraksaydin keşke dönecek olan adam 3 ayda dönerdi üzülme.

Back
X