• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim bitti geri döner mi

Boşuna yalvarma diyeceğim ama en az 2 3 kere daha çocuğa yazacaksın o ise hayatını yaşayacak seni hiç sallamayacak özgürlüğün tadını çıkaracak. Sen de bunları gördükçe daha üzülecek her yolu deneyeceksin barışmak için.

Kendine değer veriyorsan bunu yapmazsın. İlk zamanlar zordur ama zaman geçtikçe o pişman olacak eğer sen gururlu olur ona ihtiyacın olmadığını hissettirirsen

Birazcık da kendinizi düşünün lütfen sürekli kavga ettiğiniz bir ilişki bitmiş. Belki sizin için de hayırlı olan oldu. Belki daha sonra çok mutlu olacağınız biriyle tanışacaksınız. Geri döndürmeye çalışmayın bu şekilde düşünün lütfen. Her şerde bir hayır vardır.

Yalvardığın için dönmez zaten. Dön diye bekle demiyorum asla çünkü belli bulmuş birini ama sessiz kal yokluk yarat önce

istemiyorsa bırak zorla olmaz ya hadi ikna ettin diyelim mutlu bir evlilik düşünebiliyor musun

asker dönüşü evlenecek anla ki,bşkası var gelin adayı olarak, o kadar basit şeyleri bahane edip insan 4 yılı heba edermi, böyle bir adamı napıcaksınız,yol verin gitsin evlensin mutlu olsun,sizi mutlu etmeyeceği aşikar,siz de sizi mutlu edecek başkasını bulun..

Anasının bulduğu ya da onayladığı kızla evlenecek, sizin ilişki de 4 yılda bir yere gitmediyse gözünden düşmüştür zaten. Ben yapamıyorum, bari aileme bırakayım diyor bazıları.

4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
Maalesef sevmemiş. Önüne bak hayatına odaklan. Adam karaktersiz bence 4 yıl konuştuğu kızı yarı yolda bırakması karaktersizliktir. Üzülme

4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
Kesin ailesinin bulduğu biroule sozlendi sizin haberiniz yok

Ya yalvardın diye dönecek adami ne yapacaksın? Askere gitti diyorsun, demek küçük yaşı var. Ya konuşacak birini bulmuştur ya da bu genç yaşta aşk defterini açtığı gibi kapatmak istemediğine karar vermiştir, ortamlarda bir sürü kadın onu bekliyor yanilgisna düşmüştür.
Yapacak bir şey yok..geri donse de sen kabul etme

Nasıl bukadar gurursuz olabiliyosunuz?
4 sene değil 4 asır olsun biri istemiyorum dediyse bitmiştir.

Hicbir baska yorumun beni manipule etmesine izin vermeden dumduz aklima geleni yazicam, bedelli yaptiysa baskasi var, degilse asker psikolojisi biraz tuhaftir adam salmak istemis kafayi bi tik. Geri doner. Amaaaaa ben bu birden sogumalari baskasina yorarim ve hep dogru cikar. Uzgunum, erkek milleti...

tasmasını koparan köpek gibi koşmuş o bir kere. Acıkınca döner.
Kabul etmemelisiniz orası ayrı

Aynısı oldu, sevmiyorum, ilişki istemiyorum, başka insanlar tanımak istiyorum vs vs çok ağrıma giden şeyler duydum ama geri döndü. Sen adamı sal bir kaç ayı var, döner

Lütfen kendi değerinizin farkında olun ve kimseye yalvarmayın. Pişman olsun istiyorsanız ancak geri adım atarak bunu başarabilirsiniz. Bence biraz geri adım atarak ilişkinizi gözden geçirin ve tekrar onunla olmak size iyi geliyor mu diye bir düşünün. Belki böylesi sizin için de daha iyidir.

Birbirinize asiri uyumlu ve aşırı aşık bir
çift olsaydınız bu kadar çok kavga etmezsiniz.Her şey bu kadar iyiyken nasıl ayrılık oluyor anlam veremiyorum.Ya kafası karışık biri ya da bir başkasını buldu.Yakında anlarsınız.Sessiz kalıp akışa bırakın.

Sessiz kalin, takipten cikarin, onu kiskandiracak ya da laf sokacak degil mutlu oldugunuz gezdiginiz tozdugunuz fotolar koyun.
Ama bu adamdan hayir gelmez, zamaninda guzelmis bitmis kendinizi bu pozitiflige inandirmayin.

21 yaşındaymışsınız, 4 yıllık ilişki demek 17 yaşında başlayan bir şey demek. 21 yaş için 4 yıl uzun bir süre bu yüzden acı çekmeniz çok doğal ama ayrılmanız çok büyük ihtmalle sizin için olabilecek en iyi şeylerden biri. O yaşta başlayan uzun ilişkiler zaten hep kavga dolu ve zehirleyici oluyor. Yalvarma da 21 yaşında evlenme de (23 falan olsa hadi neyse de). 21 yaş iş güç edinme yaşıdır. Ayrılık da bir hayat deneyimi, şu an acı çekseniz de kendinize fırsat verirseniz zaman geçince "iyi oldu" deme ihtimaliniz çok yüksek. Ayrıca 4 yıllık sevgiliniz de olsa kimseye "beni terk etme" diye yalvarılmaz, durmak isteyen durur, gitmek isteyen gider. Sadece sizin lafınızla iyi bir ilişki kurulamaz. Geri gelir mi? Muhtemelen gelmez. Gelir de siz kollarınızı açıp kabul ederseniz de muhtemelen ilişkiye değer vermez.

Back
X