4 yıllık ilişkim bitti sizce döner mi ? :(

4 yıl boyunca siz gidememişsiniz ve hep o gelmiş. Sizi seviyor bu belli. Yazdıklarınızdan benim hissettiğim (başka sıkıntınız yoksa tabii) karşı taraf biraz bunalmış. Zaman verin hiçbir şey yapmayın ondan geri dönüş bekleyin. Keza sizi ciddi anlamda seviyorsa dayanamayıp araması gerekir.

En son 5 gün önce konuştuk. Öfkemizin dindiği, kırgınlıkların azaldığı, sitemlerin eksildiği bir vakit yüz yüze konuşalım isterdim dedim. Tamam geleceğim dedi. Beklemiyordum aslında böyle bir cevap vermesini. Kendimi umutlandırmak istemiyorum ama geleceğim demesi de iyi bir şey... Ve bana düşen o anı beklemek sessizce. Kendi yazana kadar susmalıyım yakın tarihte doğum günüm var bakalım yazacak mı acaba 😕

En son 5 gün önce konuştuk. Öfkemizin dindiği, kırgınlıkların azaldığı, sitemlerin eksildiği bir vakit yüz yüze konuşalım isterdim dedim. Tamam geleceğim dedi. Beklemiyordum aslında böyle bir cevap vermesini. Kendimi umutlandırmak istemiyorum ama geleceğim demesi de iyi bir şey... Ve bana düşen o anı beklemek sessizce. Kendi yazana kadar susmalıyım yakın tarihte doğum günüm var bakalım yazacak mı acaba 😕
Ne sebep oldu bu olayların başlamasına? Yani ilk çıkış sebebi neydi o kadar zamandan sonra. Bana biraz zaman ver denilince hep akla başkası geliyor. Sizin durumunuzda ne var aslında onu anlamak lazım. Siz hep kendi öz eleştirinizi yapmışsınız üzüntünüzün ve özleminizin etkisiyle. Sizin de hatanız olmuştur da karşı taraf niye engelledi sizi? Artık kesinlikle aramayın yazmayın tutun kendinizi olacağı varsa da olamayacak bu yüzden. Bi bekleyin bakalım bırakın o biraz emek harcasın. Gelirse sizindir sözü var ya inşallah gelir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ufak, ufak tartışmalarımız olurdu benim için hallolup kapanan ama meğer onda öyle değilmiş. Birikmiş, birikmiş yıllardır. Son tartışmamızda da net olarak tavrını belli etti böyle giderse biteceğiz biz diye. Sabret üzerime gelme bende bitmesini istemiyorum bunca emeğimiz var. Biz istersek düzeliriz zamanla. Ama ben durmak bilmedim üsteledim devamlı, üzerine üzerine gittim. Yapma böyle daha kötü oluyoruz dedikçe iyi oluruz diye o kadar boğdum ki. En sonunda da engelledi beni. Ona rağmen bile durmadım yine bir yerlerden ulaştım. Ve tamamen benden gitti böylece. Sabırsızlığımla bizi bitiren ben oldum aslında. Çünkü defalarca söylemesine rağmen bize zaman vermedim... Şimdilerde daha iyi anlıyorum onu :( ve geç kalmış olsamda sessiz kalabiliyorum artık. Umarım gelişi ile düzeliriz 🤲🏻

Ufak, ufak tartışmalarımız olurdu benim için hallolup kapanan ama meğer onda öyle değilmiş. Birikmiş, birikmiş yıllardır. Son tartışmamızda da net olarak tavrını belli etti böyle giderse biteceğiz biz diye. Sabret üzerime gelme bende bitmesini istemiyorum bunca emeğimiz var. Biz istersek düzeliriz zamanla. Ama ben durmak bilmedim üsteledim devamlı, üzerine üzerine gittim. Yapma böyle daha kötü oluyoruz dedikçe iyi oluruz diye o kadar boğdum ki. En sonunda da engelledi beni. Ona rağmen bile durmadım yine bir yerlerden ulaştım. Ve tamamen benden gitti böylece. Sabırsızlığımla bizi bitiren ben oldum aslında. Çünkü defalarca söylemesine rağmen bize zaman vermedim... Şimdilerde daha iyi anlıyorum onu :KK43: ve geç kalmış olsamda sessiz kalabiliyorum artık. Umarım gelişi ile düzeliriz 🤲🏻
Olacağı varsa bir şekilde olur zaten merak etmeyin. İnşallah süreç umduğunuz gibi ilerler. Fevri davranmayın onu anlamaya çalışın. Üslubunuz ne kadar sakin olursa o kadar çözüme kavuşursunuz. Erkekler o şekilde anlıyor çünkü. Agresifleşince kaçıyorlar.

Hayırlısını diliyorum, Rabbim’in de rızası varsa eğer olacaktır 🤲🏻 Yoksa da kabulleneceğim... En zor günleri atlattım şu an daha sakinim, yüreğimde ki sevgiyi dindirip mantıkla düşünebiliyorum. Çok teşekkür ederim size de insan bazen içinde birikenleri kelimelere dökmek istiyor hele de yabancı biri ilaç gibi oluyor 🌸 Maalesef ki yakın çevremde dost bildiklerimin öyle olmadığını da gördüm bu ayrılık sürecimde.

Rica ederim ne demek🙏🏻☘️ Allah’tan her zaman hayırlısını isteyin. Ayrı illerde ilişki yürütmek çok zor gerçekten ben de yaşadım o yüzden gayet iyi anlıyorum sizi üstelik biz sözlendik yeni ayrıldık. Ciddi bişey olupta ayrılmak emin ol daha zor. Ben de kimselere anlatamadım derdimi zor günler geçirdim hala geçirmeye çalışıyorum.

Rica ederim ne demek🙏🏻☘ Allah’tan her zaman hayırlısını isteyin. Ayrı illerde ilişki yürütmek çok zor gerçekten ben de yaşadım o yüzden gayet iyi anlıyorum sizi üstelik biz sözlendik yeni ayrıldık. Ciddi bişey olupta ayrılmak emin ol daha zor. Ben de kimselere anlatamadım derdimi zor günler geçirdim hala geçirmeye çalışıyorum.
Rabbim yüreğimizi ferahlatsın eğer ki bizler için hayırsızlarsa sevgilerini de alsın kalbimizden 🤲🏻 Şükrediyorum, şükretmek gerek... Kendi kendime şunu diyorum bazen elin, ayağın tutuyor, dermansız bir hastalığın yok ve sen Allah’ın istediği bir süreç için kendini perişan ediyorsun. Bırak her şey olacağına varır Rabbin’in senin için getireceği güzel günlerde vardır muhakkak 😊

Amin teşekkür ederim 🙏🏻 Bazen bizim için hayırlı olanı hayırsız görürüz.Bazen de hayırsız olanı hayırlı. Bunu Allah biliyor biz sadece sınanıyoruz. Hayatta yaşadığımız hiçbir şey tesadüf değil. Bu süreçleri geçiriyorsak bir anlamı var mutlaka. Ama işte insan sevince vazgeçmesi öyle hemen kolay olmuyor maalesef...

Bir imtihanın içerisindeyiz dilerim hayırlısı ile atlatabiliriz. Evet sevgi ağır basıyor maalesef ki zor da olsa durmamız gerek. Elden bir şey gelmez artık. Dua, dua daha çok dua sadece... Şu an benimde her kelimeyi yazdığımda bile sevdiğim aklımda ama biliyorum ki arayamam, yazamam, içimi dökemem. Burada yeniyim özelden konuşulabiliyor mu bilmiyorum. Öyle bir şey varsa eğer yazabilirsin her zaman, içindekileri anlatmak istersen eğer 🌸

Allah sıkıntılarımızı en az zararla atlatmayı nasip etsin inşallah. Özelden yazılabiliyor. Yazıyorum.🌹

Back
X