4 yıllık ilişkimi acıdığım için bitiremiyorum

delikadin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
14
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Ben 4 senedir bir adamla birlikteyim.Tanıştığımızda evliydi.Defalarca bırkamama rağmen gönlüme söz geçiremedimve tekrar görüşmelere devam ettik.Birbirimizi çok sevdik çok acı çektik Benden defalarca ayrılmasına rağmen hep peşinden koştum.Beni maddi manevİ bir sürü kayba uğrattı.Onunla evlenebilmek için ev tuttum ama beni 1 hafta sonra bıraktı gitti.Ben ev ve eşyaların parasını tek başıma ödedim ve tekrar barıştık.3 senenin sonunda benden sürekli ayrıldığı beni sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için psikolojim bozulmuştu ve psikolojik tedavi alıyordum.3senenin sonunda boşanndı.Ama sürekli kapris yapıyor ve bana bağırıyor.Yaptığım yemeği yıkadığım çamaşırı hiçbiryeyi beğenmiyor.Şu an hala psikolojik yardım alıyorum.Son 1 seneidr de aynı evdeyiz ve aşırı kıskançlıkları ve hiçbirşeye iizn vermemesi ve maddi anlamda da bana hiçbir yardımı dokunmamaması beni çok bunaltıyor.Ayrılmak istiyorum acıdığım için söyleyemiyorum da.

Kime acıyorsunuz ona mı,önce kendinize acıyın bence,3 yıl evli bir adamla 2.kadın olarak yaşamışsınız..kendinizi basit gösterdiğiniz için değer görmüyor olabilirsiniz ama neden ona acıdığınızı anlamadım..

seni kullanan birine mi acıyorsun.nedir zorun kendini yıpratıyorsun değmeyecek biri için bence

kendimi basit görmüyorum o da görmüyor .ona acıyorum .çünkü benim için yuvasını yıktı. üzülüyorum bırakıyorum demeye.ailesini benim için kaşrısına aldı ama.ben de çok yıprandım ve benim ailem de benimle görüşmüyor onun yüzünden.ama o her gün ailesiyle görüşüyor.

Zararın neresinden dönerseniz kar,böyle bir adamla bir ömür yerine yeni bir sayfa acın tertemiz olsun,anladığım kadarıyla sevginiz de bitmiş zaten isteseniz de yürümez bu ilişki..

bence seni ailesini bırakmak için kullanmış. evinde mutlu olsa senle işi neydi. üstelik bunu boşanma aşamasına kadar götrümüş. hani bazı erkekler aldatır ama evinde mutlu olduğu için ikinci kişiyi ne kadar severse sevsin boşanmaz ama seninki boşanmış. ailesini karşısına aldıysa niye görüşüyor. ayrıca hep sen onun peşinden koşmuşsun. adam seni çantada keklik saymış emin ol yakında senide aldatır.

gözü dışarıda zaten...tatile gittiğimizde bile sürekli rus kızlara bakar tatili bana zehir ederdi.

Zamanında adamın yakasını bıraksaydında uvasında mutlu olsaydı ne acı çekiyon senin gibi bitane daha bulur sende bi yuva daha yıkarsın. ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oluyorumm senin gibi tiplere.........

gözü dışarıda zaten...tatile gittiğimizde bile sürekli rus kızlara bakar tatili bana zehir ederdi.

un var, yağ var, ne duruyosun helva yapsana , hesabı. acaba ayrılamanın sebebi kendine olan güven eksikliğin mi. bu adamı bırakısram ben ne yaparı mmı. resmi nikahınız var mı ?

Son düzenleme:
Zamanında adamın yakasını bıraksaydında uvasında mutlu olsaydı ne acı çekiyon senin gibi bitane daha bulur sende bi yuva daha yıkarsın. ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oluyorumm senin gibi tiplere.........

yaralı kuyruğunu da al ve faydalı olmayacağın yerden git bence.bunu yazmak için mi geldin buraya allah aşkına ?

niye acıyorsun ona
sen acınacak durumdasın...... kendini kullandırtma daha fazla yol ver gitsin.........

Son düzenleme:
yaralı kuyruğunu da al ve faydalı olmayacağın yerden git bence.bunu yazmak için mi geldin buraya allah aşkına ?

hAHAA cANım yaa allah senin gibilerle karşılaştırmasın daha 5 aylık evliyim allah yaşatmasın acıyorum senin gibilere senin kuyruk fena yaralı bence sen adama diil kendine acı byyyy

bir sürü emek var ortada. o yüzden kararsız kalıyorum

emeğin sonucu güzelse katlanır insan. bi sürü emke verip yemek yapıyon ama leş. yiyomusun o yemeği alıp çöpe atıyosun. senin verdiğin emeklerin sonucuda pek lezzetli sayılmaz bence

Borçları kendim ödedim demişsin yani çalışıyorsun maddi yönden sıkıntın yok manevi yönden de kendini küçültme bence kendine güven ve ayrıl adamın kendine güveni çok belliki seni küçümsüyor. Allah yardımcın olsun biran önce kurtulman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…