4 yıllık ilişkimi acıdığım için bitiremiyorum

hAHAA cANım yaa allah senin gibilerle karşılaştırmasın daha 5 aylık evliyim allah yaşatmasın acıyorum senin gibilere senin kuyruk fena yaralı bence sen adama diil kendine acı byyyy

eğer çok mutlu olsaydı eşyile ben asla aralarına giremezdim.Tanımadığınız insnalar hakkında ''ıyy siinir oluyorm böyle tiplere '' diyemezsiniz.Bu yüzden bence eşine falan da fazla güvenme.her erkek aldatır.benim gibilerle karşılatşırmasın diyeceğine kocanın kulağını çek.Kadın tek başına yapmıyor bu işi.kocanızla birlikte yapıyor.

Borçları kendim ödedim demişsin yani çalışıyorsun maddi yönden sıkıntın yok manevi yönden de kendini küçültme bence kendine güven ve ayrıl adamın kendine güveni çok belliki seni küçümsüyor. Allah yardımcın olsun biran önce kurtulman dileğiyle

aklı başında ve seviyeli yorumların için teşekkür ederim.:)

neyine acıyorsun?bütün sıkıntıyı sen çekmişsin zaten :/ yerinde olsam hayatı tekrar yaşamak için bırakırdım,zor olsa bile.

öyle yapıcam.stresten bir sürü hastalık türedi vücudumda.

Burada kötü yorumlar yapanlar olmuş böyle şeyleri yaşamayı biz seçiyoruz tamam ama Allah kaderine o adamı yazdıysa senin suçun yok.
Evet her erkek aldatır ilgi gördüğü kadına gider ama bunu tek erkek yapmaz evli olan bir erkeğin karısı ilgisizse zaten başka kadınlara iter onu.
Her neyse Rabbim doğru yola götürsün seni ve sakın acıma acırsan acncak duruma düşersin..
Hayırlısı olsun hakkında canım,stres ve sıkıntı bütün hastalıkların başı.

Burada kötü yorumlar yapanlar olmuş böyle şeyleri yaşamayı biz seçiyoruz tamam ama Allah kaderine o adamı yazdıysa senin suçun yok.
Evet her erkek aldatır ilgi gördüğü kadına gider ama bunu tek erkek yapmaz evli olan bir erkeğin karısı ilgisizse zaten başka kadınlara iter onu.
Her neyse Rabbim doğru yola götürsün seni ve sakın acıma acırsan acncak duruma düşersin..
Hayırlısı olsun hakkında canım,stres ve sıkıntı bütün hastalıkların başı.

çooook teşekkür ederi.kadın kadına yapıyor gene en büyük kötülüğü gördüğün gibi.Teşekkürler.çok güzel yazmışsın .:)

çooook teşekkür ederi.kadın kadına yapıyor gene en büyük kötülüğü gördüğün gibi.Teşekkürler.çok güzel yazmışsın .:)

kadın kadına yapıyor diye düşünme canım,sen seçtin bu hayatı diye yuva yıkan kadın moduna girdiğini düşünme.
Zaten evlilikleri kötüymüş.
Ben teşekkür ederim :)

uzak olman yeterli.

Tabi, uzak olmam en cok isine gelen senin. Ne güzel seni pispislayanlarla sohbet edersiniz. Hatalarinizi marifet gibi översiniz. Seni ancak senin gibiler anlar di mi? Yazik sana ya, neler yasamissin... Cok üzüldüm sana coook. (oldu mu böyle? vicdanin rahatliyor mu?)

gözü dışarıda zaten...tatile gittiğimizde bile sürekli rus kızlara bakar tatili bana zehir ederdi.

eeee yuva yıkanın yuvası olmaz işte

dur bak daha neler yaşayacaksın sen

o adamla ilişki yaşarken karısının ne halde oldugunu hiç düşündün mü?

sana az bile yapıyor tabikide senin gibilere kimse güven duymaz adam her an boynuzzlanacagım zannediyordur

sen bunları yaşamaya mahkumsun artık o kadının ahı seni bırakmıcak

dilerim en aşagılık şekilde aldatılırsınd okadında bunu duyar

senin gibiler allahınızdan bulun işte huzur yüzü görmeyinnn hak ettiğiniz bu işte sizlerin..

Merhaba arkadaşlar.Ben 4 senedir bir adamla birlikteyim.Tanıştığımızda evliydi.Defalarca bırkamama rağmen gönlüme söz geçiremedimve tekrar görüşmelere devam ettik.Birbirimizi çok sevdik çok acı çektik Benden defalarca ayrılmasına rağmen hep peşinden koştum.Beni maddi manevİ bir sürü kayba uğrattı.Onunla evlenebilmek için ev tuttum ama beni 1 hafta sonra bıraktı gitti.Ben ev ve eşyaların parasını tek başıma ödedim ve tekrar barıştık.3 senenin sonunda benden sürekli ayrıldığı beni sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için psikolojim bozulmuştu ve psikolojik tedavi alıyordum.3senenin sonunda boşanndı.Ama sürekli kapris yapıyor ve bana bağırıyor.Yaptığım yemeği yıkadığım çamaşırı hiçbiryeyi beğenmiyor.Şu an hala psikolojik yardım alıyorum.Son 1 seneidr de aynı evdeyiz ve aşırı kıskançlıkları ve hiçbirşeye iizn vermemesi ve maddi anlamda da bana hiçbir yardımı dokunmamaması beni çok bunaltıyor.Ayrılmak istiyorum acıdığım için söyleyemiyorum da.

Kime acıyorsunuz? Kendinize mi? Evirip çevirip adamı boşatmışsınız işte; istediğiniz bu değil miydi? Şimdi neden mutlu olamıyorsunuz? Ben söyleyeyim mi size; yuva yıkanın yuvası olmaz.

bir sürü emek var ortada. o yüzden kararsız kalıyorum

evet büyük emek olsa gerek onca zaman boşatmayı başarmak ee işin ustası olmuşsun artık..

eğer çok mutlu olsaydı eşyile ben asla aralarına giremezdim.Tanımadığınız insnalar hakkında ''ıyy siinir oluyorm böyle tiplere '' diyemezsiniz.Bu yüzden bence eşine falan da fazla güvenme.her erkek aldatır.benim gibilerle karşılatşırmasın diyeceğine kocanın kulağını çek.Kadın tek başına yapmıyor bu işi.kocanızla birlikte yapıyor.

senin gibiler varken adamlar neden hayır desinsin beleşten ....?? bide utanmadan dert yanıyor beter olllllllllll

sorun etmeyin biraz daha emek verir başka evli adamın yuvasını yıkarsın sana zor gelmez...

sana bunları yazmak büyük zevkti
daha
kötü sözleride hak ediyorsunda allah verir senin cevabını merak etme byyyyy

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Ben 4 senedir bir adamla birlikteyim.Tanıştığımızda evliydi.Defalarca bırkamama rağmen gönlüme söz geçiremedimve tekrar görüşmelere devam ettik.Birbirimizi çok sevdik çok acı çektik Benden defalarca ayrılmasına rağmen hep peşinden koştum.Beni maddi manevİ bir sürü kayba uğrattı.Onunla evlenebilmek için ev tuttum ama beni 1 hafta sonra bıraktı gitti.Ben ev ve eşyaların parasını tek başıma ödedim ve tekrar barıştık.3 senenin sonunda benden sürekli ayrıldığı beni sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için psikolojim bozulmuştu ve psikolojik tedavi alıyordum.3senenin sonunda boşanndı.Ama sürekli kapris yapıyor ve bana bağırıyor.Yaptığım yemeği yıkadığım çamaşırı hiçbiryeyi beğenmiyor.Şu an hala psikolojik yardım alıyorum.Son 1 seneidr de aynı evdeyiz ve aşırı kıskançlıkları ve hiçbirşeye iizn vermemesi ve maddi anlamda da bana hiçbir yardımı dokunmamaması beni çok bunaltıyor.Ayrılmak istiyorum acıdığım için söyleyemiyorum da.

KESİNLİKLE ACIMA ! Acıncak hale gelmişsin.Bak yazdıklarını oku senin hayatın değilmişçesine ve ne yorum yapardın bu durumda olan kıza düşün.Sana acıyan bir insan sana böyle yapmaz belli ki sorunlu bir adam gerçekten sevenleri ben görüyorum nadir olsa da... seven insan sevdiğine acı çektirmez üzmez kılına zarar getirtmez kendini düşün ya hayata bir daha mı geleceksin niye bunalıma giriyorsun bu adam yüzünden niye psikolojik destek alasın ki niye yani senin mutlu hayatına devam etmen gerek böyle bunalım içinde değil seni bu duruma sokan sana zarar veren hiç bir insana acıma ve en kısa zamanda hayatından çıkar.yoksa bu böyle gider.Olan sana olur acıncak hala gelirsin.Bazen aşkıda kenara koymak gerek tek taraflı aşk aşk olmaz.Gerçekçi ol.

İlk önce kendinize dönün bi bakın siz acıncak hale gelmişiniz bu adam yüzünden.
Ya acıycaksınız kendinizi düşünüp yada acıncaksınız...

kendimi basit görmüyorum o da görmüyor .ona acıyorum .çünkü benim için yuvasını yıktı. üzülüyorum bırakıyorum demeye.ailesini benim için kaşrısına aldı ama.ben de çok yıprandım ve benim ailem de benimle görüşmüyor onun yüzünden.ama o her gün ailesiyle görüşüyor.

Karısından boşanınca tüm çekiciliğini yitirmiştir kesin.:ssz:
Bazı kadınlar kendini böyle tatmin edermiş,evli erkeğin karısını değilde kendini tercih etmesi daha çekici geliyormuş.
Sizde onlardansınız heralde.
Artık savaşacağınız bir kadın kalmayınca adamla işiniz bitti.:19:

çok merhametli insanmışsınız siz ya :27:

Back
X