4 yıllık ilişkimi acıdığım için bitiremiyorum

Yaptığın da çok yanlış ama unutma evli biriyle sadece sen aşıksın bırakamıyorsun diye bencilce düşünerek birlikte olamazsın.Olursan sonuçları böyle olur.Evli olan adam seninle birlikte oluyorsa gün gelir seninleyken de başkasıyla birlikte olur.Öyle adamdan hayır gelmez aşkta biter her şeyde biter bunun örnekleri çok bu hatalara düşmeyin artık.O kadının çektiklerini çekersin.Çekiyorsun da bak beterini.O kızda belki o zaman senin gibi seviyordu aşıktı tek taraflıydı belki ama senin gelmen onu yıktı adam onu sevmese dahi onların ki normal bir yolla biticekti belki sevgisizlikten ama kadın aldatılmış olarak kaldı yazık değil mi o kadına da.Şuan da sana yazık oluyor.Her şeyin sonucunu Allah bu dünya da verir.

Size hem kızıyorum hem de acıyorum biliyor musunuz?
Kendinizin değerini böyle azımsayarak birilerinin 2. tercihi olarak zaten yeterince ezilmiş olmanız bir tarafa, ayrıldığı eşinin siz diyin bedduası, ben diyeyim duası sizin için kabul olmuş.
Düşene de bir tekme benden demek adetim değildir ama biraz olsun aklınız ve mantığınız yerindeyse bu adamdan bir an evvel kurtulursunuz.

bu adam için acımayı bir kenara bırak.....ailenle aranı düzeltmeye bak derim

1- Adam, önceliğini her zaman karısına verir. Karısının ihtiyacı olduğunda sevgilisinin koynundan kalkıp ona gidecektir.
2- Adam, hiçbir zaman boşanmayacaktır. Sevdiği adamın boşanacağını ve kendisiyle evleneceğini düşünen ‘öteki kadın’ hep hayal kırıklığına uğrayacaktır.
3- İlişkileri gizliyse ne el ele sokakta dolaşabileceklerdir ne de bilinen, ortalık yerlerde buluşabileceklerdir.
4- Adam, karısının en küçük şüphelenmesinde bile hayatındaki ‘öteki kadın’ı bırakacaktır.
5- Adam, sosyal çevresi ve statüsünü asla tehlikeye atmaz. ‘Öteki kadın’ı çevresi kabul etmeyeceği için de karısını bırakmaz.
6- Çocukların isteği her zaman ön plandadır. Adam boşanmaya kalksa bile çocuklar gözyaşı dökerse bundan vazgeçecektir.
7- Karısını aldatan adamların hayatında ‘öteki kadın’ sayısı genellikle birden fazladır. ‘Öteki kadınlar’ kendilerini tek zannederler ama adam aslında onları da birbirleriyle aldatmaktadır.
8- Toplum ‘öteki kadın’ı hâl⠑metres’ olarak görmektedir. Hatta çoğu zaman 'VRSVRSVRSVRSVRSVRS’ damgası vurmaktadır.
9- Birçok kadın boşanmalarına sebep olduğu gerekçesiyle ‘öteki kadın’a tazminat davası açmakta, hatta kazanmaktadır.
10-Öteki kadın’ evli bir erkekle beraber olduğu için kendi çevresi tarafından da dışlanır.

ne anlıyosunuz yuva yıkmaktan ne geçiyo ALLAH aşkına elinize ne geçti mutlu olabildiniz mi?
deli gibi aşıkmıydınız onsuz yaşayamazmıydınız?
ama şimdi ayrılmayı düşünüyosunuz onsuzda oluyomuş..
belki çocuklarıda vardı o çocukları ne kadar üzdünüz kim bilir,
o adam bile size yaklaşsa siz kendi onurunuz gururunuz için onu reddetip haddini bildirmeliydiniz...
birde bunları yapan siz değilmiş gibi yok acıyorumda ayrılamıyorum diye konu açmışsınız.
kime acıyorsunuz kendinize mi?bir ailenin yıkılmasınavesile olurken acıma duygunuz nerelerdeydi?
bunları hakaret olarak algılamayın, gözünüzü açın ve bundan sonra atıcağız adımda
sadece kendinizi düşünmeyin,bu dünyanın üstü varsa birde altı var unutmayın.....

okudum okudum sonuna geldim acıdığım için ayrılamıyorum demişsin ya,
kusurabakma ama gülme krizine girdim:1:
gülmekten yazamıyorum...

adama acıyacağına kendine acı .adam bırakır döner karısına sende piskolojik tedavine devam edersin .ne güzel mahvediyorsunuz hayatınızı ya .sonra ne olucak bu adamdan ayrılınca ?başka birinle olsan adam sormayacak mı geçmişini ?geçmişin önüne çıkmayacak mı ?bu ne hırs yaa .bu ne hırs kardeşim başkasından ayrıldı benim oldu öyle mi?aferin zafer kazandın .acıdım sana yazık.

1- Adam, önceliğini her zaman karısına verir. Karısının ihtiyacı olduğunda sevgilisinin koynundan kalkıp ona gidecektir.
2- Adam, hiçbir zaman boşanmayacaktır. Sevdiği adamın boşanacağını ve kendisiyle evleneceğini düşünen ‘öteki kadın’ hep hayal kırıklığına uğrayacaktır.
3- İlişkileri gizliyse ne el ele sokakta dolaşabileceklerdir ne de bilinen, ortalık yerlerde buluşabileceklerdir.
4- Adam, karısının en küçük şüphelenmesinde bile hayatındaki ‘öteki kadın’ı bırakacaktır.
5- Adam, sosyal çevresi ve statüsünü asla tehlikeye atmaz. ‘Öteki kadın’ı çevresi kabul etmeyeceği için de karısını bırakmaz.
6- Çocukların isteği her zaman ön plandadır. Adam boşanmaya kalksa bile çocuklar gözyaşı dökerse bundan vazgeçecektir.
7- Karısını aldatan adamların hayatında ‘öteki kadın’ sayısı genellikle birden fazladır. ‘Öteki kadınlar’ kendilerini tek zannederler ama adam aslında onları da birbirleriyle aldatmaktadır.
8- Toplum ‘öteki kadın’ı hâlâ ‘metres’ olarak görmektedir. Hatta çoğu zaman 'VRSVRSVRSVRSVRSVRS’ damgası vurmaktadır.
9- Birçok kadın boşanmalarına sebep olduğu gerekçesiyle ‘öteki kadın’a tazminat davası açmakta, hatta kazanmaktadır.
10-Öteki kadın’ evli bir erkekle beraber olduğu için kendi çevresi tarafından da dışlanır.

bunların hepsini biliyolar ama sahipli adamı baştan çıkarıp karısından ayırmaya bayılıyolar .tercih edildiklerini sanıyolar oysa gönül eğlencesinden öteye gitmiyor .bir hırs bir hırs anlamadım .

Onsuz yaşayamam diye bir şey yok işime gelmez diye bir şey var. Herkes pekala her türlü yaşar.Allah aşkına annemiz babamız Allah korusun ölüyor da yaşama devam ediyoruz sen neden bahsediyorsun?

Siz ilişkide karşınızdakine bağlı değil, bağımlı hale gelmişsiniz. Psikolojik tedavi görmeniz çok doğru bir karar. Bu bağımlılığınız sizi öyle bir hale getirmiş ki her normal insanın göreceği şeyleri göremez hale gelmişsiniz. Karşınızdakine acıdığınızı söylüyorsunuz ama aslında siz bağımlılığınızı bırakamayacağınızı düşündüğünüz için ayrılamıyorsunuz. Aşk sandığınız bu psikolojik rahatsızlıktan kurtulduktan sonra, siz de yanlışlarınızın farkına varıp bunları tekrarlamayacaksınızdır diye umuyorum.

İkinizde acınacak duruma düşmüşsünüz. Allah ıslah etsin sizin ve o adamcık gibilerini.
...

Boşandıktan sonra mı rahatladınız ayrılmaya karar verdiniz ?

siz ne bekliyordunuz peki cici kuma olmayı mı
yatlar katlar almasını mı

bile bile lades demişsiniz siz arkadaşım
bence acımayı bırakın ayrılın çünkü size kötü davranmasının sebebi ayrılık istemesidir

ha unutmadan söyleyeyim belki çok klasik olacak ama
YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ

arkadasim bak su anda cok kizginim sana. ama yere düsene bi tekmede ben atmak istemiyorum. o adam karisini aldatacakti sen olmasan baskasi olacakti. ama sen olmussun maalesef. su anda ondan kurtulmalisin yoksa sagligindan olacaksin. ben kötü davraniyor piskolojim bozuldu diye bir cocukla ve cok sevmeme ragmen esimden ayrilsammi diye düsünüyorudum, sen ise cok sevdim diye evli adamla birlikte olmussun ve kötü davranmasina ragmen birakamiyorsun. bu sevgi degil takinti.

ilk önce kendine olan saygin bitmis senin. adami birakarak kendine olan saygini bi geri kazan. kendine gel. o adamla evlenirsen senide aldatacak. o adamin ruhunda var. onu birak hayatina bi düzen sok. tedavini ol ve bir daha evli insanlara yaklasma. seviyorsan bile yaklasma.

bu söylediklerime kirilma ben sadece bi yol göstermek istiyorum ama sinirli oldugum icin seni kirmis olabilirim...

karısını aldatan bı erkeğe sen nasıl guvenıyorsun?
ona yaptıgını sana da yapmıcak mı sanıyorsun?

acıdıgın ne onu anlamadım ben? aşkına mı acıyorsun adama mı acıyorsun?
en basta bıraz kendıne acı.... acı da bu kadar kullanılmaya hala nasıl onunlasın bi sor kendıne....

adam zaten mutsuzmus evlılıgınde ki bosanmıs.. yoksa boşanmazdı emın ol!!!...
kullandırma kendını. sana bu kadar zarar veren, yıpratan bı adama da hala aşık olamazsın heralde...

yardım alıyormussun zaten, bence uzmanla konus konuyu uygun bı sekılde acarsın ve bitirirsin..

Siz ilişkide karşınızdakine bağlı değil, bağımlı hale gelmişsiniz. Psikolojik tedavi görmeniz çok doğru bir karar. Bu bağımlılığınız sizi öyle bir hale getirmiş ki her normal insanın göreceği şeyleri göremez hale gelmişsiniz. Karşınızdakine acıdığınızı söylüyorsunuz ama aslında siz bağımlılığınızı bırakamayacağınızı düşündüğünüz için ayrılamıyorsunuz. Aşk sandığınız bu psikolojik rahatsızlıktan kurtulduktan sonra, siz de yanlışlarınızın farkına varıp bunları tekrarlamayacaksınızdır diye umuyorum.

gördüğüm en mantıklı yorumdu.

vicdanın çok rahat dimi ne güzel yaa valla .bide gelmiş yazıyorsun burda .böyle ahlak dışı konular kapatılmalı bence

"Acıma,acınacak hale düşersin" sözü bunun için mi söylenmiştir acep?:ssz:

İlahi Adalet... Ve hala acıyorum diyorsunuz?? Burada kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok lakin bu konuda bayağı bir hassas.. Sizi seçipte eşini bırakabilen potansiyele sahip bir insanın başkasını bulupta sizi bırakmaması ihtimalini hiç düşünmediniz sanırım.. Lütfen bana kızmayın siz bir yuva yıktınız şimdide sizinki yıkıldı ilahi adalet tecellisi budur..
Bencede ona acımakdan vazgeçin kendinize temiz bir sayfa açın hiçbirşey kaybetmiş değilsiniz...

Son düzenleme:
Back
X