daha önce ki konularım hep yaşadığımız sorunlarla ilgiliydi az çok bilen vardır. kendisi okulun kulübünde çalışıyor ve ben ameliyattayken bile kulübün toplantısına gitti. bütün hayatı o kulüp ben umrunda bile değilim ayrıldığımızı söyledim 1 hafta içinde kulübü alıp turneye götürdü gezmeler tozmalar. artık bir çok şeye tahammül göstermez oldum. hastaneye gece 10 da iğnelerim oluyordu onları vurdurmak için çıkıyordum yurttan kızlara rica ediyordum birlikte gidiyorduk ben gelip alayım demiyordu ben söylemesem. bu sene okulum bitiyor ama tek bir gelecek planı yok. ailesinden beni sır gibi saklıyordu sanki dul bir kadınım ya da ayıplıyım gibi. ayrılalım dedi yok seviyorum ediyorum dedi 1 hafta sonrasında gülüp eğlenmeye baktı. zoruma gidiyor 4 yılım boşa mı geçti hiç mi kıymetim yoktu
daha önce ki konularım hep yaşadığımız sorunlarla ilgiliydi az çok bilen vardır. kendisi okulun kulübünde çalışıyor ve ben ameliyattayken bile kulübün toplantısına gitti. bütün hayatı o kulüp ben umrunda bile değilim ayrıldığımızı söyledim 1 hafta içinde kulübü alıp turneye götürdü gezmeler tozmalar. artık bir çok şeye tahammül göstermez oldum. hastaneye gece 10 da iğnelerim oluyordu onları vurdurmak için çıkıyordum yurttan kızlara rica ediyordum birlikte gidiyorduk ben gelip alayım demiyordu ben söylemesem. bu sene okulum bitiyor ama tek bir gelecek planı yok. ailesinden beni sır gibi saklıyordu sanki dul bir kadınım ya da ayıplıyım gibi. ayrılalım dedi yok seviyorum ediyorum dedi 1 hafta sonrasında gülüp eğlenmeye baktı. zoruma gidiyor 4 yılım boşa mı geçti hiç mi kıymetim yoktubugün kuzenimi kaybettim. hastalığımın nüks ettiğini söyledi doktor alt üst haldeyim hangisine üzüleyim ben
aynı şeyleri yaşadım seninle güzelim. üniversite 2. sınıfta tanışmıştım. tam 4 sene birlikteydik. ben üstüne titrerdim fedakarlıklar yapardım bir de benim ilk sevgilimdi. aynı senin sevgilin gibiydi bana karşı. aramasam aramak aklına bile gelmezdi. bir gün aynı otobüste gidiyorduk ben ondan önce iniyordum, inerken otobüsün kapıları daha ben inemeden kapandı kolum içeri sıkıştı çığlık attım fln kolumu kurtardım tüm otobüs ayağa kalktı da adam inmedi bile aşağı. düşün aradım hastaneye gittim kolum çatlamıştı. çıkıp gelmez mi insan gelmemişti işte.
biz de 4 sene sonra ayrıldık aynı senin gibi canım burnuma gelmişti artık bitti dedim. önce seviyorum ediyorum dedi kapattık telefonu. 1 hafta sonra aradı ikinci kez. yalvardı biraz yalandan, hayır cevabını alınca küfür etti kapattı suratıma. sonra duydum ki biz ayrıldıktan 8 ay sonra evlenmiş.
o beni saklamazdı kimseden ama çok da ortamlarına sokmazdı.
sana diyebileceğim tek şey var, bilemem barışır mısınız ama eğer seni saklıyorsa herkesten aklının bir köşesinde gitmek vardır.bizim erkeklerimiz rahattır ailelerine karşı bilirsin... çok güvenmezdim yerinde olsam...
bir de insan çok üzülüyor evet, salak gibi de hissediyorsun, zamanımı harcadım da diyorsun, değmez de diyorsun, gece yarıları özleyip özleyip ağladığın da oluyor yalan değil. ama kimse ölmüyor aşk acısından. evlendiğini duyduğum gün söndü içimdeki ateş mesela, değer vermiyormuş ben neyine üzülmüşüm dedim ve ders aldım sadece. sen de öyle olursun...
ve son olarak emin ol yaşadığın herşeyin bir anlamı var. mesela benim hayatımda şu an mükemmel bir adam var ve eğer o zamanımı çalan adamla karşılaşmasaydım asla bilmezdim değerini, asla olgunlukla karşılayamazdım bazı şeyleri, yıpratırdım bu güzel ilişkiyi.
Bilmem neye inanırsın ama benim inancımda "Mevla'm neylerse güzel eyler" diye birşey vardır ki, ben bugüne kadar hiç bu lafın şaştığını görmedim.
Biliyorum fazla uzattım ama kendimi görünce sende yazamadan duramadım. Ben pişman olmayacağımdan emindim ve önüme baktım. Ve sana senden bir kaç yıl fazla tecrübemle şunu diyebilirim, böyle adamlar hiç birşeye değmez güzelim, önüne bak ve seni gerçekten sevdiğine emin olduğun birine harca o değerli gözyaşlarını..
çok sağolun kızlar.. biliyorum geçicek ama 4 yılın sonunda şu an vur patlasın çal oynasın gezip tozuyor yeni yeni kıyafetler almış görseniz gece gündüz kızlı erkekli bi gurupla geziyor. ben nasıl heba etmişim onca zamanı diyorum. sanki benim ayrılalım dememi bekliyormuş. dün gittim numaramı değiştirdim bir daha asla bu defter açılsın istemiyorum ama üzülmeden de edemiyorum insanın gururu inciniyor
Dul kadınlar ayıplı mı oluyor ?daha önce ki konularım hep yaşadığımız sorunlarla ilgiliydi az çok bilen vardır. kendisi okulun kulübünde çalışıyor ve ben ameliyattayken bile kulübün toplantısına gitti. bütün hayatı o kulüp ben umrunda bile değilim ayrıldığımızı söyledim 1 hafta içinde kulübü alıp turneye götürdü gezmeler tozmalar. artık bir çok şeye tahammül göstermez oldum. hastaneye gece 10 da iğnelerim oluyordu onları vurdurmak için çıkıyordum yurttan kızlara rica ediyordum birlikte gidiyorduk ben gelip alayım demiyordu ben söylemesem. bu sene okulum bitiyor ama tek bir gelecek planı yok. ailesinden beni sır gibi saklıyordu sanki dul bir kadınım ya da ayıplıyım gibi. ayrılalım dedi yok seviyorum ediyorum dedi 1 hafta sonrasında gülüp eğlenmeye baktı. zoruma gidiyor 4 yılım boşa mı geçti hiç mi kıymetim yoktubugün kuzenimi kaybettim. hastalığımın nüks ettiğini söyledi doktor alt üst haldeyim hangisine üzüleyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?