• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık sevgilimi aldattım. Vicdanen aşırı rahatsızım. Ben niye bu kadar karaktersizim. Bu kişi işyerinde adımı çıkarır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu o üye mi? Bu ilişki dinamikleri beni aştı o zaman. Neden inatla ilişki yürütmeye çalışıyor onu da anlamadım, bekâr bir hayat sürdürse daha mutlu olmaz mı?

Oymuş evet,ben de baktım.
Bilemedim,herhalde drama seviyor,bazı insanlar böyle yasak aşk üçgenleriyle dizi tadında hayat yaşadıklarını düşünüyorlar sanırım.

Bu o üye mi? Bu ilişki dinamikleri beni aştı o zaman. Neden inatla ilişki yürütmeye çalışıyor onu da anlamadım, bekâr bir hayat sürdürse daha mutlu olmaz mı?
Sevgilisi uzakta ya, ruhu duymadan “başkalarıyla görüşeyim sevgilim de cepte dursun kimseyi bulamazsam onunla olurum” diyor gibi geliyor artık bana.

Sevgilisi uzakta ya, ruhu duymadan “başkalarıyla görüşeyim sevgilim de cepte dursun kimseyi bulamazsam onunla olurum” diyor gibi geliyor artık bana.

Ya da ikisi de hayata karşı aynı bakış açısına sahipler. Eski konusunda da erkek arkadaşı regl olduğu için gelmiyor mesela.

Yok hoşlandığı avukat 24 yaşındaydı. Bu 35 yaşındaymış
Aa öylemiydi, detaylari çok hatırlayamıyorum ama sanki aklımda avukat evliydi gibi kaldı o yüzden öyle söyledim
Yoksa kim olursa olsun sonuçta sevgilisini aldattı

Ya da ikisi de hayata karşı aynı bakış açısına sahipler. Eski konusunda da erkek arkadaşı regl olduğu için gelmiyor mesela.
Ben o konuda erkek arkadaşına hak vermiştim. Kısıtlı görüşülüyorsa hem sevişelim hem görüşelim isterim ben de. O hafta yerine bir sonraki hafta görüşmeleri mantıklı olandı bence. Biz de 6-7 ayda bir görüşüyoruz, reglim biter bitmez yanına gidiyorum ben, 3 hafta rahatça görüşüyoruz 😂.

Ay bu o üyeymiş.Sevgilisi için beni sevmiyor demişti kaç sayfa sırf bir hafta sonra geleyim dedi diye,kendisi sevgilisi olduğu halde başkalarıyla sevişiyor,ne komik hahaha.
Kendi sevmiyor asıl. İnsan ayda bir gördüğü sevgilisini regl gününe denk getirmez, kendi der sonra gel diye.

Bence siz sevgilinizle olan ilişkinizde mutlu değilsiniz. Eğer mutlu bir beraberliğiniz olsaydı, aldatmazdınız, aldatamazdınız. Bence ayrılın, hem sizi doyurmayan bir ilişkiden kurtulun hem de vicdan azabından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X