• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık sevgilimi aldattım. Vicdanen aşırı rahatsızım. Ben niye bu kadar karaktersizim. Bu kişi işyerinde adımı çıkarır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim belli ki iliski kadini degilsin?
Farkina varssn mi artik?
Zavalli insanlari da boynuzlayarak yasamaktan vazgecsen?
Hani diyorum azcik vicdan?
sevgilisi yok ki konu sahibinin biri arada sırada sadece cinsellik için görüşülen adam ki regl günü olayı da bunu doğruluyor diğeri de 1 gecelik fuckbody işte.

Beni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz. İşyerinden biri ile arkadaş ortamında bir araya geldik bu kişi sonra bana yürüyüşe gidelim diye teklif etti bende yürüyordum zaten . Sonra birlikte yürüyorduk çıkışta kafeye gidip oturuyorduk. Ben dört senedir fiziki olarak asla ondan başkası ile olmadım perşembe günü beni evime kadar bıraktı ve o gece bende kaldı. Adam 35 yaşında ben ise 25 yaşındayım. Kurum da adımı çıkartır mı nasıl kurtulabilirim bu yaptığım hatadan beladan . Gerçekten çok kötü hissediyorum . Konu fake değil hatta hesabımı sırf buraya yazmak için aktif ettim . Bir hata yaptım Allah beni affetsin
Kesinlikle kınamıyorum sizi yargılamıyorum. İnsanlar hata yapabilir, kusursuzluk mümkün değil. Fakat korkacaksanız eğer işyerinizde adınızın çıkmasından değil, ilahi adaletten korkun. Sevgilinizin hakkına giriyorsunuz sevmiyorsanız, cinsel ya da duygusal bir çekim duymuyorsanız düzgünce bitirmeniz gerekir.

Offf sen fakesin ya.
Kazen abi ya da Mune abla kızarlar belki ama bana öyle hissettiyorsun. Eminim çoğu insan böyle düşünüyordur.
Sürekli insanların bam teline basacak insanlara yorumlar yaptıracak konuları seçip seçip yazıyorsun, buradakilerde saf ya anlamayacak yaptıklarını. İşin garibi ben kızmaktan çok üzülüyorum sana, buradan gelecek ilgiye çok mu muhtaçsın da böyle konular açıyorsun?
Ayrıca sen sevgilini daha önce de aldatmıştın, aldatmanın sadece yatakta yapıldığını sana kim inandırdı? Avukatla aranızda birşeyler olsaydı, sana yüz verseydi onunla sevgili olacaktın belki. Sanki ilk defa yapmış gibi anlatma yani.

Gerçekten fake değilim hesabım kapandı ama ben neden böyle bir insanım aklım almıyor artık kendimi neden böyleyim ben

Beni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz. İşyerinden biri ile arkadaş ortamında bir araya geldik bu kişi sonra bana yürüyüşe gidelim diye teklif etti bende yürüyordum zaten . Sonra birlikte yürüyorduk çıkışta kafeye gidip oturuyorduk. Ben dört senedir fiziki olarak asla ondan başkası ile olmadım perşembe günü beni evime kadar bıraktı ve o gece bende kaldı. Adam 35 yaşında ben ise 25 yaşındayım. Kurum da adımı çıkartır mı nasıl kurtulabilirim bu yaptığım hatadan beladan . Gerçekten çok kötü hissediyorum . Konu fake değil hatta hesabımı sırf buraya yazmak için aktif ettim . Bir hata yaptım Allah beni affetsin
Şimdi işin allah kısmını bir kenara bırakırsak bu adam bir çok kişiye anlatacak bu mevzuyu '' bana şöyle verdi böyle verdi'' diye. Haliyle adam sizi halka arz edince sizinde talebiniz artacak. Etrafınızda dolaşan kişi sayısı artarsa anlayın işte.

Ben aldatmaya şöyle bakıyorum. Her ne sebeple yapmış olursanız olun bir yerde ilişkinizin zaten ters gittiğinin işareti. Belki ilişkinizde hissetmediğiniz ve dışarda aradığınız bir duygu var. Buraya kadar çok normal bir şekilde bunu mevcut ilişkinizi sonlandırmadan yapmışsınız. Ancak bana ters gelen aldatan insanların tekrar ilişkilerine dönmek istemeleri veya ilişkiyi bitirmemekte ısrar etmeleri. Misal evinde mutlu olmayanın gözü dışarda olur derler tamam anladık da eee neden mutlu olmadığı yere geri dönmek için ısrar ederler? Neden evliliği yada ilişkiyi bitirmezler. Külliyen yalan kılıf uydurmak sadece.

İşyerlerinde bu tarz şeyler de çoğunlukla adınız çıkar geçmiş olsun

Tatlım sen sevgilim benimle regl günüm diye buluşmak istemedi ühü ühü beni sevmiyor diyen kız değil misin?
Yorumlarda gördüm
Eeee?
Sende sevmiyormuşsun zaten niye o kadar tantana yaptın o zaman
Kişisel görüşüm iş yerinden biriyle asla böyle bir ilişkiye girme
Orda burda anlatacak tabi
Zor durumda kalıcaksın
Olan olmuş yapıcak birşey yok

yani anladığım kadarıyla sevgilini de pek. sevmiyomuşsunz ayrıl ondan bu adamda böyle bi şey aşandı diye adını çıkarmaz çıkarırsa da onun düşüncesizliği

Valla cancan feyk değilsen çok acaip insanlarsınız topunuz

Sevgilin dediğin adam yiyişmeyeceksek gelmeyelim diyor

Sen zaten nymphomaniaya yakalamışsın gözünün gördüğü her erkeğe atlama niyetinden

Bana sorarsan sevgilin 5 para etmez boşuna vaktini harcama koy tekmeyi gitsin. Sen de biraz yavaşla, bir de terapiste görün kim var kim yoksa takıldın

CB boşuna vaktinde kızlı erkekli takılıyorlar dememiş, ülke şehvet ve zina yuvasına dönmüş arkadaş kim kimi yiyor belli değil🤯

Senin calistigin yerde yatıp kalkmadigin adam kaldimi? Bu ne hız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X