4 yumurta gelişmesi

ozlem386650

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
176
36
13
27
Solda 3 sağda 1 yumurta gelişmiş doktor normalde çatlatma iğnesi vuracaktı ama sağda ki kendiliğinden çatlayınca iğneden vazgeçti. Letu kullandım. Geçen ay 2 yumurta olmuştu tutmamıştı bu ay şansım daha mı yüksektir acaba. Tabi nasip işi Rabbim bilir ama yine de merak ediyorum 4 yumurta olunca şans biraz daha mı yükseliyor

Yumurta 4 de olsa 3 de önemli olan yumurtanın kaliteli olması geçen ay demekki yumurtalar kalitesizdi ya gelişmedi yeterince döllenecek kadar ve tutmadı ,sonuçta zaten 1 tanesi döllenecek ,inşalklah bu ay iyi gelişmiştir ve tutar.

Yumurta kalitesine de destek veriyor doktorum 3 aydır takviye aldım bu 4. Ay bakalım nasip dediğim gibi

Canım ben 4 ay femara kullandım hep 3 4 yumurtam gelişti ama tutmadı hiçbiri herşeyi bırak stresten uzaklaşınca kendiliğinden hamile kaldım folik asit bile içmiyordum o kadar sıkılmıştım yani inşallah seninkiler tutar

İnanın bende sıkıldım artık ama işte amh düşğk olduğu için acele etmeye çalışıyorum dediğiniz gibi stres herşeyin başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…