40+0 im acilma olurken kan olması muhtemel midir?

Ben nasıl olduğunu bilmiyorum ama yukarıda arkadaş uyarmış, birden boşalacak diye bir şey yok az az sızıntı gibi de gelebilir. Susuz belli süre kalabiliyor en geç sabah git hastaneye.
Gitcem 11 e randevu aldim ters bisi yoksa yatirmazlar sanmiyorum koronadan dolayı almiyirlar 4cm le bi kadini geri gondermisler bakalim bana ne dicekler. İnsAllah alirlar hayirlisiyla biter gider.

neden bisey yemiyoruz benimde ogrenmem lazim artik

Gitcem 11 e randevu aldim ters bisi yoksa yatirmazlar sanmiyorum koronadan dolayı almiyirlar 4cm le bi kadini geri gondermisler bakalim bana ne dicekler. İnsAllah alirlar hayirlisiyla biter gider.
Sancin falan varmi? Dun gelinimiz dogum yapti sabah saatlerinde kanamali akinti gelmis bizde nisan derler sonra hafiften sanci girdi dedi ara ara aksama dogru dr haber vermislerdi gittiginde 6 cm acilmasi varmis aksam 5-6 gibi dogum. Oldu

neden bisey yemiyoruz benimde ogrenmem lazim artik
Ben hem normal hem sezaryen doğum yaptım ikisinde de geceden itibaren bir şey yiyip içmeyeceksin dediler. İlki normaldi gece 2’de nişan geldi hastaneye gittim, eve gönderdiler hiçbir şey yiyip içme dediler. Diğeri zaten sezaryendi bir gün önceden planlandı gece 12’den sonra yiyip içme dedi doktorum. Normal doğumda ıkınılıyor o yüzden olabilir, sezaryen de zaten bir ameliyat.

Hemen hastaneye gidin. Bebeğin hareket etmesi içeride sağlıklı olduğunu göstermez.
Ben hamile değilim ama bi bana mı aşırı rahat geldi? Hareket ediyor merak etmeyin ne demek, hareket etmese napacaktınız? Zamanı dolmuş ve kan gelmiş yani acilen gitmesi lazım hastaneye hala sabah falan diyor. Bi ben mi tedbirliyim böyle hayati konularda anlamadım ki.

Evet fazla rahat konu sahibi. Kan gelmesi iyi değil. Belki idrar sandığı suyu ve bebek içeride ölecek. Fazla rahatlık iyi değil

Evet fazla rahat konu sahibi. Kan gelmesi iyi değil. Belki idrar sandığı suyu ve bebek içeride ölecek. Fazla rahatlık iyi değil
Kesinlikle. Genel anlamda çok rahat umursamaz bir insanım ama bu konularda rahatlık diye bir şey olamaz. Şu durumda en azından. İnşallah ters bir şey yoktur da vicdan azabı çekmez inşallah. Bu kadar rahat olunmamalı.

Sancin falan varmi? Dun gelinimiz dogum yapti sabah saatlerinde kanamali akinti gelmis bizde nisan derler sonra hafiften sanci girdi dedi ara ara aksama dogru dr haber vermislerdi gittiginde 6 cm acilmasi varmis aksam 5-6 gibi dogum. Oldu
Evet arada var hastanedeyim ve dr 2 damla ile bisi olmaz dedi . bende kivamli akintiyla beraber geldi dedim nst bakalim dedi. Yatirmicaklar heralde ya. Alttan bakmadi sanci olursa bakcak heralde.

Rahat olur muyim tabii ki degilim can tasiyoz karpuz dedil. 112 yi aradim sabah git dedi geldim ve bu kanamadan bisi olmaz deyip dalga gecti dr . gelsek nolcak insanlara baksana ne biliyo bisi olmucani Allah korusun. Nst baglicak ondan soona karar vercek. Sancim da arada az az.

Allah korusun ya geldim arkadaslar olumu konusmayin dogmamis bebege . geldim ve bisi olmaz 2 damla kandan dedi artık dr lari taniyoruz. Bebek hareketli dr da aynisini dedi hareketli bak diye. Nst baglandim acikliga bakmadilar bile. Robotlasmislar.

Akintisi nasildi acaba benim hafid sarimtrak koyu ve yaninda 2 damla kan vardi. Hastaneye geldim alttan bakmadan asistan bisi olmaz o muayane olduysan ondandir dedi. Bende kanamadan 1 gun once gelmistim.

Sen hamilesin kanama oluyo ve nolcak diyo he
Afedersin de gerizekalımı acaba
Nişanın ne oldugunu bilmiyormu
İlgisizlikten başka bişey değil doktorun yaptıgı
Nst sonucu nasıl cıktı canım

Sen hamilesin kanama oluyo ve nolcak diyo he
Afedersin de gerizekalımı acaba
Nişanın ne oldugunu bilmiyormu
İlgisizlikten başka bişey değil doktorun yaptıgı
Nst sonucu nasıl cıktı canım
Evet valla boyle dedi. Tuhaflastilar iyice. Hafif cikti sanci. Daha gostermedim de eve gondercekleri %100

Akintisi nasildi acaba benim hafid sarimtrak koyu ve yaninda 2 damla kan vardi. Hastaneye geldim alttan bakmadan asistan bisi olmaz o muayane olduysan ondandir dedi. Bende kanamadan 1 gun once gelmistim.
Cnm kanamasini. Nasil.oldugunu bilmiyorum sadece abla kan geldi dedi bebde nisan dedim 40+3 hafif sanci var dedi cok degil dedimisti o gun doğurdu yani birde korana olmustu gelinimiz biraz surec farkli ilerde di

anladim sezeryan hadi ameliyat narkoz aliyosunda normal dogumu anlamamistim tesekkur
ettim

Evet valla boyle dedi. Tuhaflastilar iyice. Hafif cikti sanci. Daha gostermedim de eve gondercekleri %100
Gerçekten devlet hastaneleri cok kotu ya. Sağlık calisanlarina
Minnet falan duymuyorum valla ben
Duyulacak bir durum yok. Aldigi paranın karşılığını yapıyor çoğu bazisi da daha azini bir kez gittim kadin doğuma kontrole berbattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…