40.000 İhlas

sudemsii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
43
36
3
Kızlarrr merhabaa aranıza yeni katıldımmm 40.000 ihlas okumaya başladım aranızda okuyup bitiren oldu mu ne kadar sürede bitirdi her dakika okudu mu yoksa odağını sadece ona mı verdi merak ediyorummm bir de 4444 salatı tefriciye yapan var mı aranızdaa

bende başlasam mi bi günde mi 40 bin ihlas okunacak kaç günde gider

aşkım yok 1 günde bitmez gibi ben zikirmatikle çekip telefondaki zikirmatik uygulamasına kaydediyorum bakalım ne zaman biterr bence sende başla niyetini et oku

perşembe gecesi 9999 inna fetahna leke fethan mübiyna okumaya başladım bu perşembe bitmesi lazım ondan sonra ihlasa başlayacağımm inna fetahnaya başlamanı öneririm perşembe günü niyetlendim çok şükür ki cumartesi günü duam kabul oldu içime huzur geldi

bende okuyacağım daha önce hiç okumamıştım inna fetahnayı ilham oldunuz

Erbaini idrisiyyenin bir duası var onunla birlikte okununca da olmaz denenler oluyor. Ben liseden beri çok faydasını gördüm. Yani yaklaşık 9 senedir tecrübe ettim

Salavat ı kübra da var. Salavatların en büyüğü anlamına geliyor. Anlık olarak kabul oldu iki defa duam. Çok sıkışmadan okumuyorum qğırlık yapıyor bende

Oldu galiba çok atmayı bilmiyorum ama
Her gün bir defa tam bir teslimiyet ile inşallah

Eklentiler

• IMG_9781.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9782.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9783.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_9784.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_9785.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9786.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9787.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 28
Derdiniz nedir
Duama katacağım sizi
abla çok saçma gelecek belki ama olmasından korktuğum bir olay var biraz özel o yüzden açamıyorum ama hani aylardır uykularımı bölüyor rüyalarıma bile giriyor hani benim için Sudenin korktuğu olaylar başına gelmesin kötü olaylar yaşamasın demeniz bile ı kadar yeterli ki çok teşekkür ederim abla iyi ki varsın

okuyorumm abla son iki ayetini okuyun dediler başka bildiğin bir dua esma var mı olmasına engel olunması için

Hz idris e gönderilen 40 ismi şeriften oluşuyor ve manasını okuyunca huzur doluyorum. Her şry mümkün her şey olabilir diyorum.
O yüzden tam teslimiyet ile okunursa olmayack şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…