bende okuyacağım daha önce hiç okumamıştım inna fetahnayı ilham oldunuzperşembe gecesi 9999 inna fetahna leke fethan mübiyna okumaya başladım bu perşembe bitmesi lazım ondan sonra ihlasa başlayacağımm inna fetahnaya başlamanı öneririm perşembe günü niyetlendim çok şükür ki cumartesi günü duam kabul oldu içime huzur geldi
Allah kabul etsinnnbende okuyacağım daha önce hiç okumamıştım inna fetahnayı ilham oldunuz
ya size zahmet atar mısınız çokk ihtiyacım varErbaini idrisiyyenin bir duası var onunla birlikte okununca da olmaz denenler oluyor. Ben liseden beri çok faydasını gördüm. Yani yaklaşık 9 senedir tecrübe ettim
ya Allah sizden razı olsun gözlerim dolu dolu yazıyorum o kadar ihtiyacım vardı ki Allah size çok güzel kapılar açsın inşallahOldu galiba çok atmayı bilmiyorum ama
Her gün bir defa tam bir teslimiyet ile inşallah
abla çok saçma gelecek belki ama olmasından korktuğum bir olay var biraz özel o yüzden açamıyorum ama hani aylardır uykularımı bölüyor rüyalarıma bile giriyor hani benim için Sudenin korktuğu olaylar başına gelmesin kötü olaylar yaşamasın demeniz bile ı kadar yeterli ki çok teşekkür ederim abla iyi ki varsınDerdiniz nedir
Duama katacağım sizi
tamamm abla Allah razı olsun okuyorum hemen düzenli okurum inşallah161 ya mani
131 de ya selam oku
ilk kez duyuyorum dediğiniz duayıErbaini idrisiyyenin bir duası var onunla birlikte okununca da olmaz denenler oluyor. Ben liseden beri çok faydasını gördüm. Yani yaklaşık 9 senedir tecrübe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?