40+2 de gelen kizim

yasemingdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
123
55
98
42
Ben burdaki doğum hikayelerini okudum yazmak banada nasip oldu şükür. Biz erken gelcek diye beklerken kızım 40+2 de geldi çünkü 33 haftadan beri 1.5 cm acilmam vardı. Şöyle soyliyeyim sıkıntılı olan sancı kısmı oda suni sancı sıkıntı veriyor benim söyle oldu 21.12.20 15 de gece tahmini 3 gibi filan bir sancı vurdu ama o kadar çok agrilarim vardiki son zamanlarda konduramadim sonra sabah 6 da bir daha oldu sancı kalktım tuvalete gittim bişey yoktu yarım saat sonra birdaha tuvaleti m geldi bir baktım nisan gelmiş sancıların arası 10 dk di saat 10 kadar bekledim 7 dk düştü keçiören eğitim araştırmaya gittim orayı bilerek ben tercih etmiştim aslında kontrolleri m ozelde ydi ama annemin rahatsızlığı yüzünden ozelde doğum yapamadım iyiki de yapmamisim. Gündüz gittiğim için baş ebe vardı sagolsunlar çok ilgilrndiler benle annemin rahatsizliginida söyleyince. Eşim şehir dışına ydi şans işte daha bir gün önce yanimdaydi gidince gelemedi. Neyse hastaneye gittim hemen ilgilrndiler sancı odası 2 kisilikti 2.dogumunu yapan bir arkadaş vardı onunda benimde acilmam 3 cmd benimki ilrrlemedi öğlen 1 gibi iğne yaptılar serum a oda 2 ye kadar 5 cm yaptı acilmayi ben gece yi bulur diyordum kendi kendime sonra bebeği beslemek için serum taktilar meğer suni sanciymis 10 dk sonra beni sezeryana alın diye bagiriyordum ama iyiki normal olmuş .bende 14:10 dan sonra bir ikinma hissi geldi anlatamam bana ikinci dediler ama ne mümkün sonra baş ebe duydu sesimi allah ondan razi olsun geldi yurtdışındaki doğum ebrleri gibi eliyle aca aca 10 cm yaptı beni bir anda bebek geliyor dediler saat 14:40 tam doğum gerçekleşti catala cikmamla dogurmam 5 dk filan sanırım sonra kızımı gördüm dünyanın bütün acıları bitti.hemen temizlediler kucagimada koydular hemen öptüm onu anlayacağınız arkadaşlar inş benim kadar şanslı olup hastaneye ulaştıktan 4-5 saat sonra doğum yaparsınız hastaneden çok memnun kaldım bu arada benim kızım biraz beni yirtaraak çıktığı için iç dikiş im biraz fazla ilk gün biraz zorlandım günden güne sanki doğum yapmamış gibi oldum bu arada kızım 3 kg 620 gr tahmini boyuda 51 cm doğdu adında zehra evrim koydum.

Gözünüz aydın, geçmiş olsun. Minik bebişinize sağlıklı, mutlu uzun bir ömür dilerim.

Back
X