Kızlar ben 40 hafta 2 günlük hamileyim 2 haftadır sancım çıkıyo fakat düzensiz sancım bi çıkıyo sonra tekrar iniyo ama doktora sorduğumda sancın var diyo ağrın varmı diyo bende çok hafif diyorum. Sancım 100 e kadar çıktığı oluyo fakat iniyo. 100 e çıktığındada öyle ahım şahım bi ağrı yok çok hafif. Acaba diyorum doğumda da ağrım hafifmi olur sizce? Bunu çok merak ediyorum. Birde eğer adam akıllı kendi sancım gelmezse ptesi günü suni sancıyla normal doğum yapıcam. Yürüyüş yapıyorum 40 dk. Merdiven inip çıkıyorum. Akşam sıcak duş alıyorum. Ama gelen gıden yok şimdilik gün içerisindede hatta daha doğrusu geceleyin genelde kramplarım oluyo hafif böyle bebek kasıklarıma baskı yapar gibi. Ne suyum geldi nede nişan dedikleri şey. Ama akıntım baya çoğaldı iç çamaşırıma kadar geçiyor. Öyle adet ağrısına benzer ağrımda yok. Ve bu haftaya kadar doktor ne çatı muayenesi yaptı ne de bebeğim kanala girip gitmediğini söyledi. Onu ptesi söyleyecekmiş bu arada devlette doğurucam. Benim gibi böyle olan varmı son günlerinde olupta bunları yaşayanlar? Veya yeni doğum yapmış kişiler bilgi verebilir mi? Bu arada bende ne korku ne heyecan var sadece bir an önce doğurmak istiyorum bebeğime kavuşmak istiyorum zaman yaklaştı diyede bi mutluluk var içimde.