Merhaba bir şey sormak istiyorum adetimin dokuzuncu günü yumutlama akıntısı yani çig yumurta akı gibi akıntı oldu gece dokuz gibi ben bir saat sonrasını değerlendirdim ve akıntım bitmişti artık ilişkide yaşamadım sonra 2 ekim yani adetimin 13 günü tekrar aynı akıntı geldi biraz daha yoğun ve onuda ertesi gün sabah değerlendirdim ve o akıntı olduğu sıra kasık ağrısı yaşadım
O günden beri de aşırı derecede bel ağrısı bacak ağrısı ara ara gelen kasıkta küçük kramp sancı tarzı iğnelenmeler olur ve bu sağ yumutlalığımda başlayıp gün gün biraz daha ortaya doğru ilerledi ve bugün kalktığımda ise açlık hissim çok fazla oldu normalde olmazdı resmen ağlicaktım o şekilde ve ara ara göğüslerime sızı giriyor bu hamilelik başlangıcı olabilir mi Ve en çok merak ettiğim şu ben 29 Eylülde ilk akıntımı gördüm 2 Ekim'de ise ikinciyi ve ben ikisinide değelendirdim sorum şu çatlama ilk akıntı günümü olur Yoksa son akıntı günümü yani ben hesaplarken ilk akıntı olan günümü yoksa ikinci gelen akıntıyımı hesaplayım Ve dün yani altı Ekim'de kasığımda sanki batma var gibi oldu alt tarafım ılıdı gibi oldu iç çamşırımda çok silik pembe turuncu gibi iki damla leke gördüm bugünde alt tarafımda baskı var gibi sancıyor bunlar neyin belirtisi olabilir yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler