40+3 haftalık hamileyim doğuramadım :))

OnlyTime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
108
0
116
Konya
arkadaşlar 1 gün önce nişan geldi fakat bende sancı yok sadece adet sancısı gibi bi agrı var..ne olur ne olmaz diye bugün gittim doktora carsambaya kadar bekleyelim olmazsa gel sabahtan sancı verecez dedi..sizce ne yapmalıyım..kendi sancımın gelmesini beklesem riske atmıs olurmuyum bebegi :( yoksa suni sancıyı kabul edip gideyimmi ? suni sancıdan korkuyorum acıkcası ama...:50:

bnce riske atma derim çnkü gecikmeli doğumlarda kötü olaylar çok grdüm bebğin kakasını yapması gibi kordon dolanması gibi...kaksını yaptığı anda bebek ciğerleri ve vücudu enfeksiyon kapıyo çnkü..bnde suni sancıdan çok korkuyodum ama 38de açılmam başladı sancım yeterli değildi suni sancı verdiler 2. doğumumdu hani öle aman aman bi fark hissetmedim yani :)

bnce riske atma derim çnkü gecikmeli doğumlarda kötü olaylar çok grdüm bebğin kakasını yapması gibi kordon dolanması gibi...kaksını yaptığı anda bebek ciğerleri ve vücudu enfeksiyon kapıyo çnkü..bnde suni sancıdan çok korkuyodum ama 38de açılmam başladı sancım yeterli değildi suni sancı verdiler 2. doğumumdu hani öle aman aman bi fark hissetmedim yani :)

ilk doğumun kendi sancınla mı oldu canım ? arada fark yok diosun yani ?burda yorumları okuyunca korktum açıkcası suni sancı çok kötü diye.:19:

suni sancı istemiyorsan ok acil şekilde sezeryan ol.emin ol sezeryandan kolay bişey yok.hayırlı doğumlar...

Canım ben ilk doğumumda 40+0. günde sezeryana alındım. Artık beklemek tehlikeli demişti doktorum ama sonradan pişman oldum. Keşke biraz daha bekleseydim belki normal olabilirdi diye. 42. haftaya kadar beklenebileceğini öğrendim.
40. haftadan sonra hergün kontrole gidip NST'ye bağlanmak gerekiyor demişti doktorum. Kontrollerini yaptırarak bekleyebildiğin kadar bekle bence. En ufak bir tehlike varsa riske atma tabi. sağlıkla kucağına alırsın İnşallah.

ben 41+1de suni sanciyla doguma girdim 11 saat doguramadim az kalsin cocugum ölüyor du nabzi durmak uzereydi acil sezeryana alindik
sakin riske atma derim

Back
X