40+5 günlük olduk.Artık doğurrmak istiyorum

kalachakra

2 Prenses Annesi+Yeni Pozitif 🤗
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
899
17
623
Ankara
Merhaba kızlar,
An itibariyle 40+5 günlük olduk süpriz aşkımla. Bu 2. gebeliğim.İlk kızım 36+6 da gelmişti.Ben bu hamileliğimde bu haftalarda olur diye beklerken 41. haftaya dayandık hala bir belirti yok. Ne sancım var, ne nişan geldi ne de suyum...3 günde bir kontrole gidiyoruz NSTde hafif kasılmalarım çıkıyor. 1 Hafta önceki kontrolümdede 1 cm açıklığın olduğu söylendi. 3 gün sonraki kontrolde açılmanın ilerlemediği, muhtemelen bu açılmanında ilk gebelikten kaldığını söyledi doktor. Beni iyice heyecan sardı. Hergün birsürü kişi arayıp doğurup doğuramadığımı soruyor. Millete ne diyeceğimi şaştım kaldım :) Hatta bi yakınım kömüş yoğurdu mu yedin diyor :) Esprisini bilenlermiz vardır sanırım.İlk gebeliğimde preeklampsi olmuştum suni sancıyla doğum yapmıştım. Gerçek doğum sancısı nedir bilmiyorum. Bugünlerde karnım çok fazla sertleşiyor, kasılmaları çok hissediyorum.Hatta bugün kasılmalar o kadar şiddetliydi ki doğum başladı sandım.Kasılmaların yanında sancıda hissedilmesi gerekiyor sanırım ama bende sancı yok.Bebeğimin cinsiyetini kız olarak biliyoruz.6 dr dan 2 si erkek 4 ü kız dedi. Kız olarak diyenler kesin konuştu. Acaba erkek mi de bu kadar bekledi diyoruz. Erkek gününü bekler diyorlar. Birde karnıma bakarak herkes erkek tahminini yapıyor. Hayırlısı olsun tabi.Sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez.
Eğer cumaya kadar doğurmazsam suni sancı verip doğurtcaklar. Ben en çok suni sancıdan korkuyorum. İlk gebeliğimde suni sancıyla doğum yapmıştım. Ve çok kötü bir tecrübeydi.Acaba doğumu başlatmak için bişiler yapılıyormu? Bir topicden ananasın doğumu başlattığını okumuştum. Denedim ama olmadı bişi :))):4:

anlasilan senin bebis yerini cok sevdi gelmek istemiyor:1:hayirlisiyla sag salim kucagina alirsin insallah cinsiyetini bilememelerinede sasirdim nasil belli olmazki bizimkinin pipisinin kactane resmi var:52:

anlasilan senin bebis yerini cok sevdi gelmek istemiyor:1:hayirlisiyla sag salim kucagina alirsin insallah cinsiyetini bilememelerinede sasirdim nasil belli olmazki bizimkinin pipisinin kactane resmi var:52:
Bazen kordon yanıltabiliyor canım erkek diye. Ben öyle zannediyorumki bizim kızın kordonu yanıltıyor doktorları :) Bugün bol bol yürüyüş yapıp doğması için tetikleyeceğim bebeğimin.12.12.12 bu tarihi kaçırmak istemiyorum.Hayırlısı ile gelsin inşallah

Bazen kordon yanıltabiliyor canım erkek diye. Ben öyle zannediyorumki bizim kızın kordonu yanıltıyor doktorları :) Bugün bol bol yürüyüş yapıp doğması için tetikleyeceğim bebeğimin.12.12.12 bu tarihi kaçırmak istemiyorum.Hayırlısı ile gelsin inşallah

hayirlisiyla sag salim gelsinde gec olsun guc olmasin canim hurma acilma yapiyor diye duymustum bilmeme ne kadar dogru

Bildiğimiz şu ramazanda yediğimiz hurmalar mı canım. Yoksa şu domatese benzer meyve mi? Birde bunu deneyeyim.çok teşekkürler cnm

bende burada doğum hikayemi paylaşmak için can atıyorum ama bizim bebiş tembel...Doğum yapınca mutlaka yazarım cnm

Kızlar 41. haftanın bitiminde doğum yaptım. Dünyalar güzeli bir kızım var. Doğum hikayemi 2012 Aralık Annlerinin Doğum Hikayeleri başlıklı topicte paylaştım.

meraba hanımlar benım de bugun 40+2 olduk. dr pazartesi gel sunı sancı olmazsa sezeryan yaparız dedı ama ben normal olsun cok ıstoyorum ama tatlı kızımızdan hıc ses seda yok. ne nişan ne su ne de yalancı sancı ne acılma . ayrıca pazartesı yılbaşı olduğu ıcın acaba ıkı gun de bekleyıp tam carsamba gunu 41 olunca mı yapsak sunı sancıyı dıye dusunuyoruz. hanı gereken ılgı ıtına olmayabılır mı kı acaba yılbası gecesı :( yoksa bebısımızı hıc rıske atmayalım mı. hanı suyu azalır kordon dolanır kakasını yapar vs gıbı tavsıyelerınınzı beklıyorum kızlar cok streslıyım ne yapmam gerek bı turlu karar veremıyorum

Canım bende 41. haftada aldım kucağıma bebeğimi. Hiç bir belirtim yoktu tıpkı senin gibi. Suni sancı vericeklerdi ama gerek kalmadan doğum yaptım. Dr rahime bir krem sürdü ve açılma başladı. Derken arkasından sancılarla birlikte kolay bir doğum oldu. Ben suni sancıdan çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür. Bence sende 41 haftayı bekle.1 gün için 1 yıl kaybetmesin kızçen.

Benim annemde ebe yağla açıyodu rahimi hatta hastaneye gideceklerede yapıyordu açılma olmamzsa hastanede kesiyolar diye

Bende anneme diyorum eskiden normal doğum yapılıyomuş günü geçince noluyordu diye günün dolmamıştır diyorduk ve bekliyorduk dedi şimdi hemen alıveriyolar bebeği biraz bekle olursa yılbaşında hiç unutulmaz

Son düzenleme:
benimde 1 haftam kaldi ama bebek kanala bile inmemis bu haftadan umudum yok yani. 1 hafta ektradan beklicez diye karar verdik
ins suni sanciya gerek kalmadan kendi gelir bebis. onunda rahati yerinde galiba hic gelesi yok. dun nts ye girdim
4 e kadar dustu sancilar ne komik dimi:)

Back
X