- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Günaydın 
1 saat sonra hastahaneye gidicem bugün. Bazılarınız okumamış olabilir en son döneklik edip suni sancıya karar vermiştim
eşim azcık olumsuz bakiyo ona telefonda söylediğimde emin misin şöyle mi böyle mi iyi araştırdın mi cart curt. Dedim bu benim kararım. İyi o zaman dedi. 
Şimdii ben bi arkadaşımı dinleyip gece 00:00 dan beri birşey yemedim yani o da bugün suni sanci ile doğumu denicek ve sezeryana dönebilir diye doktoru yenmemesi gerektiğini söylemiş. Bende ne yedim ne içtim tabi bi akıllı benim cunku
şimdi şöyle ben doktorum ile bugün gorusucektim ama bugün karar vermek için görüsecektim. Sizce şöyle bi tablo olur mu yani gidicem suni sanci dicem o da tamam yarın gel gece 00:00'da itibaren de bişey yiyip içme. Bende tabi yapıştırıcam cevabı hocam ben hazırım zaten yemeyip geldim diye
nolur beni suni sanciyla bugün doğurt diye 
ne dersiniz böyle mi olur bide suni sanci alanlar o gününü anlatsın bakem bi ama aciyo maciyo demeyin tamam mı ben acıya katlanırım çünkü 

1 saat sonra hastahaneye gidicem bugün. Bazılarınız okumamış olabilir en son döneklik edip suni sancıya karar vermiştim

Şimdii ben bi arkadaşımı dinleyip gece 00:00 dan beri birşey yemedim yani o da bugün suni sanci ile doğumu denicek ve sezeryana dönebilir diye doktoru yenmemesi gerektiğini söylemiş. Bende ne yedim ne içtim tabi bi akıllı benim cunku