40 gün...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.939
119.215
798
36
merhaba arkadaşlar
lohusallik haliyle 40 gün boyunca ev temizlik çamaşir asma vs imkani varmi??
doğuma sayılı günler kala... ben yalnız degilim.. üst katta kv oturuyor bekar görümcem de var.. üç kişi bakicaz inş.. arada bi annemde gelicek..
malum yemek yapma ev işi herşey bana düşecegini hissediyorum.. 40 gün hiç bişey yapamaz diyolar annenin bebegiyle yalnız birakmamasi gerekiyor...
yapabilecekmiyim?? sorun olur mu ?
40 gün boyunca anne ne yapılır neler yapılır... bilen varmi??

üç kişiyiz diyosun niye sen yapıyosun onu anlamadım yada niye sen yapmaya çalışıyosun ?

merhaba arkadaşlar
lohusallik haliyle 40 gün boyunca ev temizlik çamaşir asma vs imkani varmi??
doğuma sayılı günler kala... ben yalnız degilim.. üst katta kv oturuyor bekar görümcem de var.. üç kişi bakicaz inş.. arada bi annemde gelicek..
malum yemek yapma ev işi herşey bana düşecegini hissediyorum.. 40 gün hiç bişey yapamaz diyolar annenin bebegiyle yalnız birakmamasi gerekiyor...
yapabilecekmiyim?? sorun olur mu ?
40 gün boyunca anne ne yapılır neler yapılır... bilen varmi??
Valla annem on gün kaldı gitti o zamandan beri her isimi kendim yapiom bide kızım var 3.5 yasında benimde KV altta ama bazen kızımı oyalaması dışında hiç yardımı olmadı zaten yaparim kendim

üç kişiyiz diyosun niye sen yapıyosun onu anlamadım yada niye sen yapmaya çalışıyosun ?
ne bilim yük olmak istemiyorum.. hem bebegime kendim bakmak istiyorum.. hemde ev işlerimi.. herşeyimi... yardima ihtiyaç olmadan 40 gün yapabilirmiyim??

ne bilim yük olmak istemiyorum.. hem bebegime kendim bakmak istiyorum.. hemde ev işlerimi.. herşeyimi... yardima ihtiyaç olmadan 40 gün yapabilirmiyim??
yük olmak diye birşey yok sen zaten 9 ay hamilelik yaşıyorsun yeterince zor doğum yapıyorsun e lohusalığın dada bırak işi gücü de dinlen canım , illa kendin yapcaksan o insanları da çağırma boşuna

Back
X