40. Gündeyim gece uyurken yüz üstü yatmışım bir şey olur mu:(

apple pie

23.08.2017:)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
514
1.356
63
Merhaba hanımlar, ameliyat sonrası 40. Gündeyim. Sabah kalktıgımda alnımda yastık izi vardi demekki gece bi ara yuz üstü yatmışım. Toplamda 3 saat uyudum zaten sizce birşey olur mu? Saçma bi soru biliyorum ama çok korkuyorum

Yok
Yok canım merak etme olmaz zaten 40. Gününmüş kontrole çağırmıştır doktor o zaman daha emin olursun

Olmazmi? Hayretler icerisinde okuyorum yorumlari..Olmamissa sansiniza olmamistir.Dr um beni uyardiginda tum emegimi cöp edersin sakın yuzustu uyuma demisti.Sitede yuz ustu uyuyup burnu zarar goren uyeler var ve revizyon bile duzeltmemisti.Dikkatli olun!! Dr a ben yuzustu yattim derseniz eger bir sorun varsa dr dan oturu bunu sizin ustunuze atacaktir..

Doktordan doktora değişen bi durum benim doktorum bir aydan sonra istediğin gibi yatabilirsin dedi hatta alcılıyken yan yatmama bile müsaade etmişti burun kemiği bir ayda Çoktan kaynamış oluyor Tedbir tabi ki iyi ama bir şey olmaz 40 gün olmuş

bu hanım birkaç saatliğine o şekilde yatmış ve ben hiç burnunun tam üstüne yattığını düşünmüyorum çünkü çok yeni olduğu için acırdı ve uyanırdı.
her gün yapılan bir şey değil sonuçta hamur mu bu bir iki saate şekil değiştirsin

40 gundur hiç yan bile yatmadım ama bu gece sabah 7de uyudum 9da uyandim 2 saat sadece alnımda yastık izi gibi bi iz vardi. Uyandığımda da düz yatıyordum bu arada ama yastık izi olduğu icin bi ara yüz üstü mu yattim acaba diye şüpheleniyorum. Sanki burnumda bi ağrı ekstra bi şişkinlik var gibi hissediyorum. Sabahtan beri kafayi yemek üzereyim gerçekten ilk defa bu süreçte böyle panikledim

Ikinize de çok teşekkür ederim. Peki sizin de 40. Gunde hafif ağrılarınız oluyor muydu? İc kisimda hala bi gerginlik hissi var. Hala esnerken canım acıyor. Doktorum normal diyor ama yine de emin olamıyorum.

Ikinize de çok teşekkür ederim. Peki sizin de 40. Gunde hafif ağrılarınız oluyor muydu? İc kisimda hala bi gerginlik hissi var. Hala esnerken canım acıyor. Doktorum normal diyor ama yine de emin olamıyorum.
O gerginlik hissi maalesef baya uzun sürer devam eder o endişelenmene gerek yok bence dönmüş olsan bile ezecek değilsin zaten yoğun bi ağrı halinde uyanırdın

normal tabi. benim 2.5 aya kadar yüzümü yanlış oynatsam burnum acıyordu esnemeyi bırakın. geçecek.

Benim doktorum da kırk gün burnun kırık olacak ona göre davran diye sıkı sıkı uyarmıştı, spor, ağır işler 6 hafta yasak. Yani 42 gün ediyor.

Benim doktorum da kırk gün burnun kırık olacak ona göre davran diye sıkı sıkı uyarmıştı, spor, ağır işler 6 hafta yasak. Yani 42 gün ediyor.

Zaten herseye ara verdim ama iste dun arkadaşımda alışık olmadigim bi yerde yatınca böyle bi salaklik yapmış bulundum sanirim teşekkürler cevabınız için

Evet burun bir kac ay hamur gibidir ne sekle sokarsaniz o sekle girer kemik kaynar ama cokme riski tasir, kikirdaklar bile dikisliyken!! yana kayma riski tasir ,iyilesme sureci bunyenizle alakalidir.Yan yatmakta hicbir sakinca yok ben ilk gunden beri yan yattim yuzustu yatmak dr larin istemedigi bir durumdur.Arkadasin burnuna birsey olmamis olmasi bir baskasinda olmayacak.anlami tasimaz ,burada yazilanlari bir kac ay sonra baskasi okuyacak bilgilenicek , Sevgiler..

biz yanlış bilgilendirmiyoruz ki doktorun dediğini söylüyoruz belki de her doktor farklı yaklaşıyordur duruma bilemeyiz elbette en iyi yine kişinin kendi doktoru bilir

biz yanlış bilgilendirmiyoruz ki doktorun dediğini söylüyoruz belki de her doktor farklı yaklaşıyordur duruma bilemeyiz elbette en iyi yine kişinin kendi doktoru bilir
Hayir size ozel yazmadim siz icinizi rahatlatacaklari aliyorsunuz icinden benim size tavsiyem yuz ustu yatmayin.Ben diger yazilar icin yazdim.Burada size bisey olmaz dersek siz belkide yine yaticaksiniz.Gecmis olsun.Her dr bunu soyler yuz ustu yatmak yasak hatta 9.ayimdayim bana da yasak.

Canım yanlışlık oldu galiba yüz üstü yatan ben değilim ama gerçekten doktordan doktora çok fark ediyor benim doktorum artık 6.aydan sonra artık normal bi burun istediğin gibi yat dedi.

Canım yanlışlık oldu galiba yüz üstü yatan ben değilim ama gerçekten doktordan doktora çok fark ediyor benim doktorum artık 6.aydan sonra artık normal bi burun istediğin gibi yat dedi.
Evet evet anladim onu :) iste henuz cok basinda cok riskli dikkat gerekiyor bunun icin revizyona.girenler var 6. Ay bile olsa burnun 1.yila kadar anca toparlandigini dikkate alalim ben cilt bakimina basladim 9.ayim o kdar tedbirle yapiyorlarki uzman olmalarina ragmen yeni sayilir gozuyle bakiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…