Inşallah canım istedikten sonra yaparız yeterli beyinde bitirelim inşallah ikimizde istediğimiz kiloya düşerizMerhaba ben de bugün başladım 73 kilodan 63'e düşme hedefindeyim ancak benimkisi 40 gün değil 75günde :) Umarım başarırız
O kadar kısa sürede o kadar kilo biraz sağlıksız değil mi canım? Yani okuduğum yazılarda genelde ilk ay belki 5-6 kilo verebilirsiniz - su atımından dolay - ama sonrası 4 4.5 kilodan fazlası zarar diyorlar genelde. ben o yüzden hedefimi 75 günde 10 kilo yaptım. Bu arada bugün 3.günüm diyete devam :) spora henüz başlayamadım belki bugün başlarımIyi akşamlar gunlukcum bugün gezdiğim için diyetime sadık kalamadim neyazikki(ama yılmak yok yola devam bugün 30 temmuz ve ben 15 ağustosta 65 kilo olucam .bu arada 38 günüm kaldı 60 kilo olmaya
Canım bugün ayın biri 15 günüm henüz yeni başladı yani suan 68.3 kiloyum yani 3.3Kilo vericem 15 gunde:):)O kadar kısa sürede o kadar kilo biraz sağlıksız değil mi canım? Yani okuduğum yazılarda genelde ilk ay belki 5-6 kilo verebilirsiniz - su atımından dolay - ama sonrası 4 4.5 kilodan fazlası zarar diyorlar genelde. ben o yüzden hedefimi 75 günde 10 kilo yaptım. Bu arada bugün 3.günüm diyete devam :) spora henüz başlayamadım belki bugün başlarım
maşallah cok güzel vermişsin ben bitürlü 69 dan kurtulamıyorum spor yaptınmı bu süreçte 1 haftada cok güzel vermişsin tebriklerGunaydinnn sevgili gunlukcum bugün günlerden perşembe bir haftam doldu totalde bir haftada nekadar kilo vermişim diye bakicam demiştim.. eveeet bugün biraz önce tartildim veee 66.8 çıktım çok şaşırdım ve mutlu oldum bu hafta odemden olduğunu biliyorum ama yinede çok mutlu oldumm .buarada 33 günüm kaldı :))
Ay super nasil yaptin ben dikkat etmeye calistukca alanlardanim iki haftadir 68 y9 bi inmeye baslamadimGunaydinnn sevgili gunlukcum bugün günlerden perşembe bir haftam doldu totalde bir haftada nekadar kilo vermişim diye bakicam demiştim.. eveeet bugün biraz önce tartildim veee 66.8 çıktım çok şaşırdım ve mutlu oldum bu hafta odemden olduğunu biliyorum ama yinede çok mutlu oldumm .buarada 33 günüm kaldı :))
Çok teşekkür ederim canimm .tatlim ozel bir beslenme seklim yok ozellikle şunu bunu yiyorum diye ..evde ne pusiriyorsam çok az yiyorum .hepsi bu kadar spor olarakta evde leslie v ideolarini açıp aynısını uyguluyorum :))maşallah cok güzel vermişsin ben bitürlü 69 dan kurtulamıyorum spor yaptınmı bu süreçte 1 haftada cok güzel vermişsin tebrikler
Canım sabret dikkat et tıkır tıkır gidiyor kilolar ınan .benimde bir ara o dönemin vardı bir türlü 70 aşağı dusemiyordum ama inat ettim ve başardım :)) sende yaparsin inaniyorumAy super nasil yaptin ben dikkat etmeye calistukca alanlardanim iki haftadir 68 y9 bi inmeye baslamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?