bugün kontrolden geldim bebeğin başı hala tam yerleşmediği için doktor yarın için sezaryen rendavusu verdi.Sabah 9:30 da gircem inşallah.Suni sancı senin için eziyet olur dedi çocuk kanala girmediği için.Bende mecbur kabul ettim.Benim için dua edin:18:
Arkadaslar bu yazdigima dikkat edin. Kesinlikle haftam bitti daha dogurmadim ne zaman doguracam aha gelecek falan demeyin pskolojikmen dogmuyor inanin bana bende ayni öyleydim gelmedi bir hafta gecti dogmasini öyle kafama yerlestirmisimki dogmadi ne zaman sancim gelecek acaba diye düsünüyorum ama gene gelmedi cünkü bekliyordum sakin siz düsünmeyin yoksa kendi sancisiyla gelmez benim gibi suni sanci alirsiniz ona göre
30 dak. sonra 2 gunum kalmis olacak. Cumartesi beklenen gunum:)
Ama psikolojik olarak pek hazir hissetmiyorum.
kızlar dün kontrolüm vardı hiç açılma felan yok dr eğer pazartesiye kadar gelmezse pazartesi suni sancı verelim dedi ne yapacam ben ya suni sancıdanda korkuyorum
kızlar 40 +2 oldum hala tık yok. geçen hafta kilosu 3,5 du . nasıl doğurcam??? kilosu gittikçe artıyor.
bugün tekrar doktora gideceğim baklım ne diyecek...
42+4 e kadar nasıl beklediniz? Ve 4500 gram bebeği nasıl oldu da sezaryen yapmadı doktor? Normal doğumu doktora nasıl kabul ettirdiniz?kizlar korkmayin herseyin zamani var demekki bebisleriniz rahat benim oglumda 42+4de dogdu dusunun yani 4500kg 54cm idi ama dogum biraz zorlaniyor kg yuzunden allah herkesin yardimcisi olsun ama normal dogum yapin en guzeliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?