40 haftalik hamisler durumlar nasil

xxxozxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
143
53
98
39
Evet son ana geldik allahın izniyle son günler daha zormus hic vakit geçmiyor heran bisey olacak diye beklemek biran önce onu kucağına almak istemek , rabbim sağlıkla sihhatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah rabbim bebek isteyen herkese de nasip etsin bu duygulari en yakin zamanda.

Allah yardımcın olsun canım bende yenide dogum yaptım. Son günler zor geciyor bi bakmışsın dogurmussun. Simdi de hamilelik resimlerime bakıyorum o günleri özlüyorum. :) bebegime kavuşmakta dünyanın en güzel sevinci tabiki.

Allah yardımcın olsun bir avazda inş saglık sıhatla

Zaman hızla geçiyor. az kaldı artık bebişlerimize kavuşmaya inş. sağlıkla doğsun hepside. benim ağrım var çoktandır yürüyemiyorum bile inş zamanını bekler :)

Evet son ana geldik allahın izniyle son günler daha zormus hic vakit geçmiyor heran bisey olacak diye beklemek biran önce onu kucağına almak istemek , rabbim sağlıkla sihhatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah rabbim bebek isteyen herkese de nasip etsin bu duygulari en yakin zamanda.
Allah yardımcın olsun ben burda stres oldum :110:

Saglicakla bebegini kucagina al insAllah.

Cok şükür saglikla aldim oğlumu kucağıma zor bi doğum oldu ama cok şükür bitti normal doğumun en guzel tarafi onca sey dogunca biranda bitiveriyor herkesten allah razi olsun sizde tez zaman da evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz insallah sağlıkla sihhatle

Cok şükür saglikla aldim oğlumu kucağıma zor bi doğum oldu ama cok şükür bitti normal doğumun en guzel tarafi onca sey dogunca biranda bitiveriyor herkesten allah razi olsun sizde tez zaman da evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz insallah sağlıkla sihhatle
Gözunuz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bıze ınsallah

Canım Allah analı babalı büyütsün :)

Back
X