40. Haftamdayim suyum geliyor acil yardim

Azad ayaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
17
8
1
32
Carsamba sezeryana alinicam bebek ters oldugu icn ama suyum gelemeye basladi bu durumda bebek susuz kalir mi doner mi normal dogum olma sansi var mi ki bu saatte kimseye soramadim bilgisi olan???

Canım su gelmesi önemli bir olay bunu buradan kimse bilemez biran önce gidin hastaneye

Su kesesi açıldıktan 24 saat sonra Doğum olması gerekir mikroplara açık oluyor bebek
Hemen şuyu bitmez ama kontrol altında olmandafayda var

Hemen hastaneye gitmelisin çocuk hala dönmediyse acil sezeryana alırlar büyük ihtimal.

Suyun gelmesi, doğumun başladığını gösterir.. hemen hastaneye gidiniz .

Konu sahibi benim merak ettiğim suyunuz bı anda baya baya mi geldi kızımda açılmam olduğu halde kendiliğinden gelmeyince ebe açmıştı normalde nasıl oluyor bu anda hepsi şarıl şarıl akmıştı o zmn

Mesaji yeni gordum k.bakma canm yaa 2gun onceden sancim ve sizinti seklinde suyum geliodu yazdim buraya esim ilgisiz kalinca ailemi de aramiyim dedim cunki sabaha dogruydu gelio ya demekki az kalmis falan dedi esim saolsun bana da sanciyi tarifsiz sekilde anlattiklarindan ben cektigim sancinin dogum sancisi oldugunu buraya yazdiktan yaklasik 1 saat sonra belimden zink die bi agriyla suyum kovadan bosalircasina bosalinca anladim. Yani aslinda tum sanciyi cekkmisim acilmisim hastane 15 dakka uzaklikta onunda rahatligiyla sancilarin 3 dakkaya dusmesiyle yola ciktik ve ben hala o sancinin dogum sancisi oldugunu anlamamisim son sancilar gerci bayagi kuvvettliydi ama 10 cm acilmisim ve bebek ters oldugundan ayagi cikmak uzereymis zaten. Hatrlamiorum su an tam olarak nesordugunu ve ben kaptirmis yaziorum insallah cevabin yazdiklarimin icindedir :)

Anladım canım Rabb'im korumuş şükür sağlıkla kucağınıza almışsınız ya teşekkür ederim cevabı yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…