40 haftası dolan gebeler buraya

vafers

papatya
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
784
261
103
kızlar 40 haftam doldu ve endişelenmeye başlıyor insan helede etrafınızda evhamlı insanlar varsa siz ne durumdasınız

Benim de 40 haftam doldu neredeyse 41e geldim sayılır, bazen endişeleniyorum demoralize oluyorum ama Allah vekildir inş.

Benim de 40 haftam doldu neredeyse 41e geldim sayılır, bazen endişeleniyorum demoralize oluyorum ama Allah vekildir inş.
bu millet olmasa ben teslimim Rabbime olacak olan olur eskiden nstmi vardı kontrolmü herkes zamanı gelince doğuruyormuş

Bende 40 haftası geçenlerdenim.. Bugün 40+3 oldu. Koskoca 39 haftayı tükettim ama ondan sonrası hep bi umut, ha geldi ha gelecek ile zor geçti valla.. Şimdi de ya sezeryana kalırsam korkusu sardı. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah. Beklemek sabır işi, sabretmek de zor zenaat

Iyi olmuş burası. 40 hafta dolunca acaba hiç sancım gelmeyecek mi diye tedirgin oluyor insan. Aslında anam babam usulü hesaplama sanki. SAT ın üstüne 9 ay 10 gün ekleyip hesaplamak insani biraz rahatlatıyor gibi. Benim sat 17 aralık. 27sine kadar beklesem olur diyorum.

aynen ya 14aralık benimde daha 3günüm var bence 9ay on günün dolmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…