• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 ı çıkınca değişen bişey oluyor mu

Zehramyy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Kızlar bebeğim şuan 25 günlük uyumuyor bnde ara sıra lohusa hüznü yaşıyorm bunalıyorum bebeğimin 40 ı çıkıncs bnde ve bebekte neler değişir

Kızlar bebeğim şuan 25 günlük uyumuyor bnde ara sıra lohusa hüznü yaşıyorm bunalıyorum bebeğimin 40 ı çıkıncs bnde ve bebekte neler değişir
Adapte olmuş oluyosun
Cocuk değişmiyor

Can çıkar huy çıkmaz

Duygusallığım da geçer mi

Şöyle zamanla beslenme araları açılıyor. Uyku saatleri belli oluyor. Siz bebekli hayata alışıyorsunuz. Her şey yolunu buluyor.
Sizin de duygusallığınız geçiyor elbet. :)
Bebeğe bağımlı yaşamak ve bebeğin sürekli ilgi bekliyor olması zor. Zamanla bu rahatlıyor.
Bana ilk çocuğumda en iyi gelen şey 2. 3. Ay itibariyle akşam uyutup babaya bırakıp yürüyüş yapmak oluyordu mesela.

Ya maalesef hiç bir şey değişmiyor. İlk kızım çılgınlarlar gibi ağlıyordu. 40ı çıksın düzelir değdiler 3 ay sonra düzelir dediler 1 yaş sonrası düzelir dediler dediler dediler… 😅😅
Ama lohusa depresyonu geçiyor çocukta büyüyor her şey elbet yoluna giriyor. 🌸

Ya maalesef hiç bir şey değişmiyor. İlk kızım çılgınlarlar gibi ağlıyordu. 40ı çıksın düzelir değdiler 3 ay sonra düzelir dediler 1 yaş sonrası düzelir dediler dediler dediler… 😅😅
Ama lohusa depresyonu geçiyor çocukta büyüyor her şey elbet yoluna giriyor. 🌸
Yaş 10 hala herşeyde gözleri doluyor 😂

Sanırım adapte olup iyi hissedince bebekli hayat daha mı kolay oluyo bazen hislerim geçmeyecek gibi geliyo eşimle de bazen sorun yaşıyorz bu yüzden hep destek oluyo aslnda ama beni üzgün görmek onu da mutsuz ediyo

Aslında bebeğin uyuyup uyumaması çok değişmez eğer dış etken yoksa ama uyuyunca da daha uzun uyumaya başlıyorlar, uyanıklık uzayınca yorulup daha kolay uyuyorlar, beslenmeleri daha düzenli oluyor zamanla öyle her gak guk diyişine meme verme olayı zamanla bitiyor. Birazda anne duruma adapte olmayı öğreniyor bu süreçte. Lohusalığın getirdiği duygu karmaşası 40 gün dolunca bıçak gibi kesilmiyor tabiki ama zamanla azalmaya başlıyor.bu noktada annenin psikolojisi büyük rol oynuyo. İyiyse, destek olanı varsa daha kolay geçiyor bu süreç. Her halükarda bi şekilde büyüyüp göz açıp kapayana kadar geçiyor bu günler. Daha dün sanki ilki bebekti ne ara 2. Ayını doldurmak üzere yani ben hala o kısmı idrak edemedim mesela. Merak etmeyin elbet son buluyor bu durumlar

Doğdugu gunden 40 güne kadar zaman çok yavaş geçiyor bana öyle olmuştu sonrası su gibi geçiyor Ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah yavrunuzun ...

Çok teşekkür ederim amin hepimizinki öyle olsun

Back
X