Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adapte olmuş oluyosunKızlar bebeğim şuan 25 günlük uyumuyor bnde ara sıra lohusa hüznü yaşıyorm bunalıyorum bebeğimin 40 ı çıkıncs bnde ve bebekte neler değişir
Can çıkar huy çıkmaza çok gülerek katılıyorum. Çocuk aynı kalıyor bize sabır yükleniyor sanki günden güneAdapte olmuş oluyosun
Cocuk değişmiyor
Can çıkar huy çıkmaz
Duygusallığım da geçer mi
Toplam 40 gundeCan çıkar huy çıkmaza çok gülerek katılıyorum. Çocuk aynı kalıyor bize sabır yükleniyor sanki günden güne
Ya maalesef hiç bir şey değişmiyor. İlk kızım çılgınlarlar gibi ağlıyordu. 40ı çıksın düzelir değdiler 3 ay sonra düzelir dediler 1 yaş sonrası düzelir dediler dediler dediler…Kızlar bebeğim şuan 25 günlük uyumuyor bnde ara sıra lohusa hüznü yaşıyorm bunalıyorum bebeğimin 40 ı çıkıncs bnde ve bebekte neler değişir
Yaş 10 hala herşeyde gözleri doluyorYa maalesef hiç bir şey değişmiyor. İlk kızım çılgınlarlar gibi ağlıyordu. 40ı çıksın düzelir değdiler 3 ay sonra düzelir dediler 1 yaş sonrası düzelir dediler dediler dediler…
Ama lohusa depresyonu geçiyor çocukta büyüyor her şey elbet yoluna giriyor.![]()
Doğdugu gunden 40 güne kadar zaman çok yavaş geçiyor bana öyle olmuştu sonrası su gibi geçiyor Ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah yavrunuzun ...Kızlar bebeğim şuan 25 günlük uyumuyor bnde ara sıra lohusa hüznü yaşıyorm bunalıyorum bebeğimin 40 ı çıkıncs bnde ve bebekte neler değişir
Ayy tam olarak aynısıYaş 10 hala herşeyde gözleri doluyor![]()