40 kilo verme yolunda...

Hoş buldummmmmmmmm, kızlar yavaş yavaş verelim Kalıcı verelim.

Aynen :) Ben kendime hep tarih hedefi koyardım "Şu tarihte şu kadar kilo olacağım." diye. Bu, hem insanı strese sokuyor hem de vücut bir makine değil canlı bir organizma. Ne zaman vücudun su tutacak ne zaman kilo verecek, ne hızda verecek bilemiyorsun :) Önemli olan kilo vermeyi kendimize değişmez hedef olarak koymak. Er ya da geç, bir yılda ya da iki yılda istediğimiz kiloya geleceğiz :)

Ben geldim

Dün itibari ile sıkı bir yenilenmeye girdim siz de girmissiniz en son 2007 de 52 kiloydum ise başladım bir baktım 96 olmuşum. Dünyam karardı gerçi bu kiloyu 8 yılda aldım ama olsun sinsi sinsi yaklaştı kilolar. Her yıl aldigim pantolonlar yavaş yavaş büyüdü. Ben de kesimden dedim hep o kadar da almamisimdir. Vége bir sabah uyandım yataktan bile kalkamiyorum oturup kalkarken zorlaniyorum yokuş yukarı yürümekte se 1 surat için otobüse veya taksiye biniyorum. Haftasonlari eve kapanmisim çünkü kıyafetlerim eskisi gibi durmuyor.yeni kıyafet bulamıyorum çünkü alışveriş yaptığım markalar yeni bedenimde üretim yapmıyorlar. Ve final geçen hafta çekilen fotoğrafımi gördüm ve uyuduğum derin uykudan uyandım. Artık burdayım tabi sizde kabul ederseniz.

Dün başladım başlangıç kilom 91.8 hedefim 52 uykuya daldigim günkü kilom. O kiloda kendimi çok güzel hissediyordum bol bol foto çektirirdim. Şuan nerdeyse hiç yok

Bugün güzel başladığım dietime Hayır diyemedim için 8 adet sarma yarım puhaca 1 tatlı kaşığı makarna salatası kibrit kutusu doğum günü pastası yedim çok pişmanım Hayır diyemedim için. Kimse kırılmasın emek vermişler diye düşündüğüm den suan açım bugünü daha da kötü yapmak istemiyorum.

Bu arada çenem çok düşmüş açlıktan olsa gerek☺

Ben geldim

Dün itibari ile sıkı bir yenilenmeye girdim siz de girmissiniz en son 2007 de 52 kiloydum ise başladım bir baktım 96 olmuşum. Dünyam karardı gerçi bu kiloyu 8 yılda aldım ama olsun sinsi sinsi yaklaştı kilolar. Her yıl aldigim pantolonlar yavaş yavaş büyüdü. Ben de kesimden dedim hep o kadar da almamisimdir. Vége bir sabah uyandım yataktan bile kalkamiyorum oturup kalkarken zorlaniyorum yokuş yukarı yürümekte se 1 surat için otobüse veya taksiye biniyorum. Haftasonlari eve kapanmisim çünkü kıyafetlerim eskisi gibi durmuyor.yeni kıyafet bulamıyorum çünkü alışveriş yaptığım markalar yeni bedenimde üretim yapmıyorlar. Ve final geçen hafta çekilen fotoğrafımi gördüm ve uyuduğum derin uykudan uyandım. Artık burdayım tabi sizde kabul ederseniz.

Dün başladım başlangıç kilom 91.8 hedefim 52 uykuya daldigim günkü kilom. O kiloda kendimi çok güzel hissediyordum bol bol foto çektirirdim. Şuan nerdeyse hiç yok

Bugün güzel başladığım dietime Hayır diyemedim için 8 adet sarma yarım puhaca 1 tatlı kaşığı makarna salatası kibrit kutusu doğum günü pastası yedim çok pişmanım Hayır diyemedim için. Kimse kırılmasın emek vermişler diye düşündüğüm den suan açım bugünü daha da kötü yapmak istemiyorum.

vücudun 52 olduğu kiloyu htırlayacaktır hem de hemen diyet değil bu beslenme şekli bozulur düzelir her an gülmek her an ağlamak mümkün değil hayat da durağan değil bol hareket ve yediğimiz her şeyin ebatınbı biraz küçültme vakti, mutfakta kendimi< için vakit geçrime vakti .

Ben geldim

Merhaba hoşgeldin :) hikayemiz ne kadar da benziyor ama bir farkla ben hic o kadar zayif olamadim maalesef o yüzden kendimi yapabileceğine inandırmak daha zor olabiliyor :) su anki kilolarimiz ve hedef kilolarimiz o kadar yakin ki bize katilirsan çok memnun olurum :)

Bugünü 1800 kaloriyle kapattim. Puding filan da yedim ama olsun ölçülü yedim yine de :) uzun zamandir ilk defa boyle istikrarlı bir şekilde ilerliyorum, olacak galiba :)

Günaydın
sabah doktorunun önerdiği şekilde penceremi açtım 10 kez derin nefes aldım ve koca bir bardak su içiyorum. Dün gece aç uyudum ve kabus gibiydi ama atlattim bi daha aç uymamak için Hayır demeyi öğreneceğim. Bu sabah tartildim. 90.0 umarım tartımın pili azalmamistir önemli olan cumartesi doktorun tarttigi kilo bu arada açlıktan oluyorum ben gidip birseyler yiyim.

Güzel bir gün geçirelim birlikte

Birbirimize çok yakin kilolarda ilerliyoruz :) ben de bu sabah 89.5 i gördüm tartida. Uzun zamandan sonra 80leri ucundan da olsa gormek guzeldi :D

başında 8 olan kilolar bile artık beni mutlu ediyor. 1yildir o kiloyu gormedim ondan çok sabirsizim.

1.63 boyum. Akşamın torbaya tavuk yapsam diet olur değil mi içinde sadece az biraz harfini koyacağım bol salata. Yağsız tavuk grubuna girer değil mi

Gerçekten de daha iyi oldu hem ızgara gibi sassi bir tadı olmadı hem sulu sulu oldu. Artık diyette hep torbaya tavuk yapacağım yanına da salata keyfi yerinde

Bugün 2000 kalori sınırına dayandım. Şu ana kadar aldığım günlük kalorilerin ortalamasını hesaplayınca günlük 1300 kalori almışım :) Şimdiye kadar her şey yolunda gidiyor, her ne kadar tatlıyı biraz kaçırsam da :) İlk hedefim olan 89 kiloya ulaşmış oldum :KK70:

Back
X