- 21 Şubat 2014
- 968
- 287
- 43
- Konu Sahibi EmmaAutumn
Son 6 gündeki kalori alımı şöyle:
800
2800
500
1000
1200
ve bugün 2000
:)
800
2800
500
1000
1200
ve bugün 2000
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzensiz bir kalori alımında var bunun özel bir sebebi var mı ? Vücudunu sürekli şaşırtmaya mi çalışıyorsun sistemin Farklı?
Haklısın çalışırken kıyafet acaip sıkıntı oluyor. Benim de tam tersi sıkıntım var pantolonLarın beli olmuyor bacak bol oluyor. Ben 46 beden giyiyorum. Topuklu giyince acaip iri oluyorum.70 kilo da takım daha iyi oluyor. Ben o kiloya hasret kaldım 4 yıldır.
Bu arada farklı kalori düşüncesi iyi görünüyor belli bir dayanağı var mi
Haklısın çalışırken kıyafet acaip sıkıntı oluyor. Benim de tam tersi sıkıntım var pantolonLarın beli olmuyor bacak bol oluyor. Ben 46 beden giyiyorum. Topuklu giyince acaip iri oluyorum.70 kilo da takım daha iyi oluyor. Ben o kiloya hasret kaldım 4 yıldır.
Bu arada farklı kalori düşüncesi iyi görünüyor belli bir dayanağı var mi
Ben bi dolu diet kitabı aldım kütüphane doldu.yiyecekleri tanımaya çalışıyorum kendi beslenme şeklini oluşturmaya çalışıyorum. Bu hafta daha uzmanlasamadigim için rutin diyetle devam ediyorum.
sabah 2 dilim ekmek 60 gram peynir yeşillik domates salatalık bazen patlıcan salatası bazen lor peynirli salata
saat 10 da çiğ badem iştah çok iyi diyorlar yanına mutlaka kuru veya yaş meyve öğlen sebze cacık veya yoğurt 2 dilim ekmek
saat 6 da yarım paket diye bisküvi yanına şekersiz limonata veya ayran veya kola
akşam 8-9 gibi et tavuk balık salata 2 dilim ekmek
Tavuğu torbaya yapıyorum daha lezzetli oluyor tavuk harcı ile.
Şuan spor yapmıyorum 10 kilo verince vücudundan olduğunda spora başlayacağım. Birde rutin doktor kontrolünde var ondan da fikirler alıyorum daha doğrusu yaşam koçu gibi birsey ama bende tam anlamadım ne yapmaya calisiyor