- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi EmmaAutumn
Merhaba hoşbuldum : ) evet ilk hedefim 69 son hedefim 54.. Aynen hatta vereceğime pek inanamıyorum istiyorum ama yapamıyorum![]()
İlk hedefim 67, son hedefim 52... : )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşbuldum : ) evet ilk hedefim 69 son hedefim 54.. Aynen hatta vereceğime pek inanamıyorum istiyorum ama yapamıyorum![]()
Hemen hemen aynıymış hedeflerimiz aslında ben 50 liyi istiyorum ama eşim senin normalin 54 diyor :)İlk hedefim 67, son hedefim 52... : )))
Hemen hemen aynıymış hedeflerimiz aslında ben 50 liyi istiyorum ama eşim senin normalin 54 diyor :)
1.57 boyum benim daha önce 47 kilodayken çok ölü, halsiz gibi görünüyordum : ))Sağlık açısından normal kilo aralığı benim boyum 1.68'e göre 55kg-68kg arası verildi hastanede ölçümlerden sonra. Demek ki ince görünmek için aşağı yukarı 13-15 rakam aşağısı, boydaki rakamın. Ama hangi kiloda nasıl gözüktüğün kilonun nasıl dağıldığıyla da çok bağlantılı. Boyun kaç canım bu arada?
ay inşallah sizinle birlikte bende veririm de bir daha geri almam umarımBir şekilde baslayip ilk kilolari verene kadar ben de iinanmiyordum o yüzden de cabalamiyordum zaten ama insan kilo vermeye basladigini görünce motive oluyor. Sadece biraz sabir!Catir catir vvereceğiz insallah
![]()
İlk hedefim 67, son hedefim 52... : )))
1.57 boyum benim daha önce 47 kilodayken çok ölü, halsiz gibi görünüyordum : ))
ay inşallah sizinle birlikte bende veririm de bir daha geri almam umarım![]()
54 e geleyimde ben fazlalığım 2 kilo olsun :)) ay ne güzel olur yaaaaaaaa eski elbiselerime girebilmek çok istiyorum50 iyi bence. Eşin hafif balıketlice olsun istiyor herhalde ama 1.57 boya 50-52 kilo daha sağlıklı bi kilo.
tamam yarından itibaren yazacam bende 3 topiği takip ediyorum hepsine yazacam : ))Yediklerini de yaz da seni kontrol edelim, kaçırmışsan cadılık yapalım.![]()
çok fena gaza geldim kızlar bu sefer olacak sanırım :)))Haddim olmayarak ben 40'lari zorla yine de derim :)) tam fransizlarin la petite femme dedikleri küçük tatli hanimefendi görünümünde olursun :)LunaDaisies
Penelope_Lalilop sen 1.68 boya 52 kiloda bu durumda ben de 1.70 boya 53 te super olucam.Hedefi degistirmeyeyim :)
tamam yarından itibaren yazacam bende 3 topiği takip ediyorum hepsine yazacam : ))
AY HADİ İNŞALLAH : ))Penelope_Lalilop Diyetisyen bana 57 kilonun altina düşme diyor ama ben bu kadar sure kilolu olduktan sonra biraz ince olmak istiyorum
LunaDaisies 6-7 ay sonra kuğu gibi olucaz inan :)
![]()
Penelope_Lalilop Diyetisyen bana 57 kilonun altina düşme diyor ama ben bu kadar sure kilolu olduktan sonra biraz ince olmak istiyorum
LunaDaisies 6-7 ay sonra kuğu gibi olucaz inan :)
![]()
Tesekkur ederimÇok iyi!