- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi EmmaAutumn
- #141
Merhaba hoşbuldum : ) evet ilk hedefim 69 son hedefim 54.. Aynen hatta vereceğime pek inanamıyorum istiyorum ama yapamıyorum![]()
İlk hedefim 67, son hedefim 52... : )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşbuldum : ) evet ilk hedefim 69 son hedefim 54.. Aynen hatta vereceğime pek inanamıyorum istiyorum ama yapamıyorum![]()
Hemen hemen aynıymış hedeflerimiz aslında ben 50 liyi istiyorum ama eşim senin normalin 54 diyor :)İlk hedefim 67, son hedefim 52... : )))
Hemen hemen aynıymış hedeflerimiz aslında ben 50 liyi istiyorum ama eşim senin normalin 54 diyor :)
1.57 boyum benim daha önce 47 kilodayken çok ölü, halsiz gibi görünüyordum : ))Sağlık açısından normal kilo aralığı benim boyum 1.68'e göre 55kg-68kg arası verildi hastanede ölçümlerden sonra. Demek ki ince görünmek için aşağı yukarı 13-15 rakam aşağısı, boydaki rakamın. Ama hangi kiloda nasıl gözüktüğün kilonun nasıl dağıldığıyla da çok bağlantılı. Boyun kaç canım bu arada?
Merhaba hoşbuldum : ) evet ilk hedefim 69 son hedefim 54.. Aynen hatta vereceğime pek inanamıyorum istiyorum ama yapamıyorum![]()
ay inşallah sizinle birlikte bende veririm de bir daha geri almam umarımBir şekilde baslayip ilk kilolari verene kadar ben de iinanmiyordum o yüzden de cabalamiyordum zaten ama insan kilo vermeye basladigini görünce motive oluyor. Sadece biraz sabir!Catir catir vvereceğiz insallah
![]()
İlk hedefim 67, son hedefim 52... : )))
1.57 boyum benim daha önce 47 kilodayken çok ölü, halsiz gibi görünüyordum : ))
ay inşallah sizinle birlikte bende veririm de bir daha geri almam umarım![]()
54 e geleyimde ben fazlalığım 2 kilo olsun :)) ay ne güzel olur yaaaaaaaa eski elbiselerime girebilmek çok istiyorum50 iyi bence. Eşin hafif balıketlice olsun istiyor herhalde ama 1.57 boya 50-52 kilo daha sağlıklı bi kilo.
tamam yarından itibaren yazacam bende 3 topiği takip ediyorum hepsine yazacam : ))Yediklerini de yaz da seni kontrol edelim, kaçırmışsan cadılık yapalım.![]()
çok fena gaza geldim kızlar bu sefer olacak sanırım :)))Haddim olmayarak ben 40'lari zorla yine de derim :)) tam fransizlarin la petite femme dedikleri küçük tatli hanimefendi görünümünde olursun :)LunaDaisies
Penelope_Lalilop sen 1.68 boya 52 kiloda bu durumda ben de 1.70 boya 53 te super olucam.Hedefi degistirmeyeyim :)
tamam yarından itibaren yazacam bende 3 topiği takip ediyorum hepsine yazacam : ))
AY HADİ İNŞALLAH : ))Penelope_Lalilop Diyetisyen bana 57 kilonun altina düşme diyor ama ben bu kadar sure kilolu olduktan sonra biraz ince olmak istiyorum
LunaDaisies 6-7 ay sonra kuğu gibi olucaz inan :)
![]()
Penelope_Lalilop Diyetisyen bana 57 kilonun altina düşme diyor ama ben bu kadar sure kilolu olduktan sonra biraz ince olmak istiyorum
LunaDaisies 6-7 ay sonra kuğu gibi olucaz inan :)
![]()
Tesekkur ederimÇok iyi!