- Konu Sahibi shakspeare
-
merhaba öyküm, hoş geldin aramıza. sen hamileliği bir hayli ilerletmişsin, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza. (buara da mertle aynı yaştasınız.) biz kendimize bir isim bulsak ya... "40'lık çıtırlar" desek size uymayacak...sizler de düşünün kızlar........
merhaba defneli,son doğumun ile kaçıncı çocuğun oldu?
amniyosentezi kenddinmi istedin. yoksa 2li veya 3lü tarama testine göre dr.mu önerdi?
ben de bu hafta sonu gideceğim dr.a.bakalım ne diyecek.
çok üzüldüm o bayan adına.ne ümitlerle bekliyoruz 9 ay boyunca,öyle değil mi?Ben toplamda 4 kg aldım.hergün yürüyorum.biraz şekerle başım dertte. 10 ocakta aminiosenteze gideceğim. Ayrıca dün 39 yaşında , 1 ay önce doğum yapan bir bayanla tanıştım . bebekte down sendromu çıkmış.2 ve 3 testi normal olduğu ve bebeğe zarar verebileceği için aminiosentez yaptırmamışmış.ağlıyordu.ve o bakışlarını unutamam.çok zor.ama kimsenin noralini de bozmak istemem.kardeşim de hamile ve bebeğe hiç bir test yaptırmama konusunda kararlı.amacım anne olmak diyor.o da haklı.paylaşayım dedim işte. hepinize sağlıklı ve huzurlu günler.
yakaladım seni kıs hamilesin ve hiç söylemiyorsun aşk olsun daha geçen gün aklımdan geçti üçüncüyü düşünmüyormu acaba diye hayırlısı olsun arkaaşım ççok sevindim adına ömerime kardeş geliyor desene ilk duyduğumda kız geçti içimden hadi hayırlısıBu mayıs ayında 40 yaşıma basacagım ve hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?