40 yaş hamilelik

36 yaşındayım.dünden beri heyecandan nefes alıp vermem degışti .bata 5 gün var testi dün yaptım ama 7gün varken kan testi vermiştim beta hcg 4ten küçük seklınde bir sonuç geldı sanırım cok da duyarlı olmayan bir testti .ucuz testlerden yaptım sonucu paylaşıyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.🙈 ben halisulasyon mu görüyorum sizce de 2.cizgi var mı C2335C56-813E-41D4-AF63-ECBC9FC10B06.webp

Bnde yurt disindayim.Keske dediginiz gibi olsaydi.Ben 41 yasinda yim.Kac dr. Gittim.Hepside yas sorun diyor.onca test tahlil esimdede bndede sorun yok. 1dis gebelik yasadim.2.de 8+5kalbi durdu.bunlar tedavisizdi.asilamada sonuc vermedi. Avrupa by konuda cok basarisiz.Turkiye de tup bebek deneyecegim.

arkadaşlarım merhaba. 40 yaşındayım yeni evlendim geç evlilik yaptım ve evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kürtajla aldılar. 1 ay korundum sonra tekrar denedik tam hamile kaldım diye sevinirken kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye. İleri yaşta hamile kalan varmı yada bilgisi olanlar yazabilir mi.
Merhaba...5 yil geçmiş bu yazınızin ardindan ama. Ben yil 2021 eylul ayinda gördüm.bende 41 yaşında evlendim...23 haziranda evlendim ve 12 gun sonra hamile kalmışım ve 2 agusta regli olmayınca anladim.....sonra bu ilk hebek down sendromlu cikti ve eşimle kararlaştırdık normal vajinal doğumla aldirdim...dr 4 ay korun vücut dinlensin dedi ve öyle yaptim sonra yine hamile kaldim simdi 9 aylik bi oğlum var cok şükür ve yasim oldu 44 hatta 45den gün aldım 🤗😆

36 yaşındayım.dünden beri heyecandan nefes alıp vermem degışti .bata 5 gün var testi dün yaptım ama 7gün varken kan testi vermiştim beta hcg 4ten küçük seklınde bir sonuç geldı sanırım cok da duyarlı olmayan bir testti .ucuz testlerden yaptım sonucu paylaşıyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.🙈 ben halisulasyon mu görüyorum sizce de 2.cizgi var mı Eki Görüntüle 2647735
Çok zaman geçmiş ama evet hamilesin 😊🤗

Merhaba, 6 Yasinda bir kizim vardi, 40 yasindaydim ve ikinci bir cocuk dusunmeye basladik. Kizimin dogumunu yaptiran doktora mutlu mutlu gidip alacagim vitaminleri soralim dedik. Ve aci gercegi doktorum hic yumusatmadan soyledi: Bu yastan sonra her ay normal yolla hamile kalmaniz yuzde 5 ihtimal! Esiniz istedigi yasa kadar cocuk sahibi olabilir, ama sizin icin bu ihtimal cok dusuk!" Doktorum bunu hic yumusatmadan, duygularimi onemsemeden soyledi. Haa bu arada yumurtalarim da cok gencmis, oldukca iyi durumdaymis, ama ona ragmen bizi hemen tup bebek'e yonlendirdi. Biz de hic dusunmeden saf saf buyuk endiselere tup bebek bolumune gittik. Hikaye ve 2 yillik buyuk macera boyle basladi. 2 yılda 3 kez başarısız tüp bebek deneyimimiz, bir sürü ilaçlar, doktorlarla yaşadığımız bir sürü kötü deneyimimiz oldu. 2 yıl sonra artik heralde menopoza girdim diyerek test bile yapmadan 42 yasimda normal yolla hamile kaldim. Eger saglikli bir bebek dunyaya getirirsem moralimizi bozan dusuncesiz doktorlara inat bagira bagira hikayemi anlatacagim demistim. Bugun oglum 14 aylik, umarim hepinize umut olurum, tek amacim bu, o yüzden bugün o zamanlar çok okuduğum bu foruma girdim, olabildiğince çok kişiye umut olmak istiyorum. 40 yaşından sonra doktorlar canımızı sıkıp, bizi hamile kalamazsın diye programlamasalar bence herşey daha iyi olacak. Bugün hem facebook hem instagram hesapları da açtım, oradan tüm yaşadıklarımızı paylaşacağım. Takip etmek isteyen olursa instagram: 42yasindaanneolmak ve facebook: kırkikiyasindaanneolmak hesaplarımı takip edebilirler.

Back
X