40 Yaş Sonrası Hamileler?

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
45
Hanımlar bu yaşta hamilelik Dr Lara göre çok düşük ihtimal. 35 sonrası hatta.

Bu yaşlarda olup hamile kalan, çevresinde hamile olan var mı?

Umut olabilir umarım bu topik bana,. Zira gün geçtikçe sanki olmayacak gibi demorize oluyor insan.

Sizin yaş kaç, süreç nasıl oldu?
Ben 44 üm.
Ben de 40 yaşındayım.1. tedavim gonalf iğneyle başladık ikinci kontrolde polip var denildi tedavi iptal oldu.
Daha sonra polip alındı ve ikinci tedaviye başladık her şey çok güzel dedi 3. kontrolde E2 hormonun düşmüş dedi tedavi tekrar iptal oldu.
Ve doktor tahlil istedi regli ikinci günü tahlil yaptırdım FSH çok yüksek böyle tefaviye baslnmaz hormonların normale döndüğünde gelmemi işte.simdi bayram sonrası yeniden gideceğim kısmetse tabi.

42 yaşındayım, hamileyim. miyomlarım da var. Hiç bir tedavi Vs de olmadım. Pat diye hamile de kalmadım. Artık olmuyor nasılsa deyip bırakmıştık, sonra kendiliğinden oldu. İsteyen herkesin olur umarım.
Ne kadar güzel 🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin 🤲

Ben de 40 yaşındayım.1. tedavim gonalf iğneyle başladık ikinci kontrolde polip var denildi tedavi iptal oldu.
Daha sonra polip alındı ve ikinci tedaviye başladık her şey çok güzel dedi 3. kontrolde E2 hormonun düşmüş dedi tedavi tekrar iptal oldu.
Ve doktor tahlil istedi regli ikinci günü tahlil yaptırdım FSH çok yüksek böyle tefaviye baslnmaz hormonların normale döndüğünde gelmemi işte.simdi bayram sonrası yeniden gideceğim kısmetse tabi.
Gıda takviyesi alıyor musun yumurtalık için? Ben prowomen kullanıyorum.

42 yaşındayım, hamileyim. miyomlarım da var. Hiç bir tedavi Vs de olmadım. Pat diye hamile de kalmadım. Artık olmuyor nasılsa deyip bırakmıştık, sonra kendiliğinden oldu. İsteyen herkesin olur umarım.
Öncelikle hayırlı olsun,
Ne kadar süre korun kadın ki "artık olmuyor nasılsa" deyip, bırakınca oldun?

Back
X