- 30 Mart 2010
- 417
- 359
- 628
Geçen yıl bu zamanlar mantar enfeksiyonu için gezmediğim özel hastane kalmadı.En son devlet hastanesine gittim.Birde pandemi sonrası normalin dışında çok yoğun regl kanamalarım vardı.Herkes gibi bende biontec kaynaklı mı acaba diye şüphelenmedim değil.Gittiğim doktorlara söylememe rağmen kimse ilgilenmedi.En son devlet hastanesinde gittiğim kadın doğum uzmanı bir hpv testi bakalım dedi.Ne olduğunu bilmediğim için tamam dedim.1 ay sonrası sonuçlarım geldi.Smear ASCUS HPV diğer yüksek riskliler pozitif.İş yerinde olduğum için çok umursamadım.Tabii akşam eve gidip ne olduğuna baktığımda kafamda deli sorular.Nerden kaptım nasıl olabilir neden benim başıma geldi soruları…Evliyim ve 2 çocuğum var.Sonrası bildiğiniz gibi yoğun bir depresyon.Ağlama nöbetleri vs.Çok zor geçen bir yıl oldu benim için.Genç yaşta arkadaşlarım daha şanslılar vücut rahatlıkla atabiliyor.O kadar arama yapmama rağmen 40 yaş sonrası için hiç bir sonuç alamadım.Birde gittiğim doktor bu yaştan sonra vücut atamaz boşuna umutlanma diyince iyice moralim bozuldu.Genç doktorlar hep daha pozitif ve de moral verici oldular.Burdan onlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Umut çok önemli çünkü.Peki süreç nasıl ilerledi benim için onkolojiden randevu aldım.Kolkospi oldum.Ağrılı ve acılı bir işlem ama insan başına gelince herşeye katlanıyor.Sınuçlarım herhangi bir yara ve deformasyon yoktu.Tıbbi terimini hatırlamıyorum.1 yıl sonra görüşürüz dedi.Bende bu arada hastalığı kabullendim ve neler yapabilirime odaklandım.Öncelikli olarak GARDASIL 9 3 doz aşımı oldum.Bence aşılarım çapraz koruma yaparak virüsü atmamda ki en büyük sebep oldu.3.doz aşımdan sonra kanamalarım eski düzenine geri döndü ilk fark ettiğim buydu.Papillo care 2 kutu kullandım.Yapılan araştırmalar yüzde 85 vücüttan atıldığına yardımcı oluyor diye söylüyor.Bilimsel literatür makalelerini okudum.Onu kullanmaya karar verdim.Doktorumun önerisiyle ancak bir not düşmek istiyorum.Araştırmalara baktığımda çok ta objektif değil daha yanlı araştırmalar olduğu dikkatimi çekti belirteyim.Ayrıca vitamin desteği kullandım.Glutatyon 3 ay kullandım sanırım o dönemde de kan testi verdiğimde tüm vitaminlerim kan değerlerim hiç olmadığı kadar iyiyidi.D vitamini kullandım.Bağışıklığımın güçlü olması için.Çörek otu yağı aldım.Sabah 1 tatlı kaşığı içtim.Çörek otu yağını.Çok düzenli olmasada yeşil çay içmeye çalıştım.Spor hayatımda hep var.Tenis oynuyor ve fitness yapıyorum.Sigarayı maalesef bırakamadım.Ama siz bırakın.11 kasımda tekrar test verdim.Bu gün sonuçlarını aldım.Veeeee bu günün en güzel haberi tüm HPV türleri saptanmadı.Gitti bitti.Çok ama çok mutluyum.Kabus gibi geçen 1 yılın sonunda vücut atmış tertemizim çok mutluyum çok.Bu yazıyı okuyan canım hemcinsim ne olur kendini üzmemeye çalış, kendine güven biraz çaba göster..Sende vücüdundan atacaksın bu virüsü umudunu sakın kaybetme ihmal de etme.Herkese acil şifalar diliyorum.Yeniden doğmuş gibiyim…Tüm hemcinslerime umut olması dileğiyle 40 yaş sonrası da vücut virüsü atabiliyor.Sevgilerimle…