Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul da İvi tüp bebek.Emre Karatekelioğlu adında bir hekim yaptı.Tamamen tesadüf sonucu gititm oraya.Burada bir kadın doğumcu arkadaşım var.Yıllardır beni o takip eder.Balıkesır'de yumurtalrı oluşturdu.Emre Bey arkadaşıymış. Oda transfer yaptı.Bakalım ne olacak.Daha önce İzmir Şifa da Erol Tavmergen e yaptırmıştım.Kızım da Hakan Yaralı doktorumdu.Kader biraz bu diye düşünüyorum.Kızım da ilk seferinde olmuştu.Sonrasında defalarca aynı tedaviyi yaptı olmadı.Yaşımızda geçti artıkmirmirmirmir
Merhaba
Yeni üye oldum tüp bebek denememi paylaşmak isterim.
Yaş 39 ilk defa denedim 12 yumurta toplandı 9 döllendi 4 tanesi 5.güne ulaştı çok mutluyudum.
2 tanesi transfer oldu sonuç negatif. Kalan 2 tane dondurulmuş yumurta ile vakit kayıp etmedin Ekimde transfer olacam. Benim gibi verileri olup 2.ci transferde gebe kalan var mı?
Sizin kaç tane 5.ci gün embriyonuz oldu?
Şimdiden teşekkürler