Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba selmanehirselma, analı babalı güle güle büyütsün . Hayalini kuranlarada nasip eder inşallah. Büyük sorumluluk ve risk olsa bile , olumlu düşünerek bekliyorum işte . Sağ ol cevabın için .Ablam 36 yaşında ikinci bebeğini doğum yaptı ama
Slm canim 44 yasindayim.iki oglum var ilk evliligimden.23 ve 17 yasinda.ikinci evlilik yaptigim esim daha once baba olmadigi icin 3.bebek yapmak istedim.2.cocuktan sonra tuplerimi baglatmistim.bu yuzden tup bebek yaptik.su anda 6 haftalik hamileyim.umutsuz olma.soru sormak istersen cekinme canim42 yaşındayım . İkinci kez anne olmak istiyorum . İlk ayım hüsran ile sonuçlandı . Klomen kullandım ve 3 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım . Benim gibi geç yaş bebek isteyen var mı acaba? Merak ve heyacan öldürecek .
Dilerim hayırlısı ile kısmet olur ve gönlümüzce olur her şey . Yumurta rezervi ve gelişimi konusunda sıkıntı yok . Ama ancak bebek kelimesi mucize kelimesi ile kıyasıya yarışan bir kelime. Desteğin için sağ ol .39umda aşık olup, 40 yaşımda evlendim. ilk evliliğim. bebek istiyoruz. ilk tüp bebek tedavimizde kimyasal gebelik yaşadım. şimdi yeniden deniyoruz. temmuzda 41 olacağım. yumurtan olduğu sürece şansın var, ama yaşla yumurtaların kalitesi azalıyor tabi.
Slm canim 44 yasindayim.iki oglum var ilk evliligimden.23 ve 17 yasinda.ikinci evlilik yaptigim esim daha once baba olmadigi icin 3.bebek yapmak istedim.2.cocuktan sonra tuplerimi baglatmistim.bu yuzden tup bebek yaptik.su anda 6 haftalik hamileyim.umutsuz olma.soru sormak istersen cekinme canim
ne güzel . Tebrik ederim . Darısı benim başıma. Olsun ama bu gece olsun modundayım . ne sabırsızlık bu. Ama tüm gebe kalmayı bekleyen herkes bu modda. Yüz kez takvime bakılr hesap mı yapılr . yalnız ben çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi gördüm . Çatlatma iğnesi adet geciktirir mi ? bilginiz ya da deneyiminiz var mı ?39 yaşındayım 10 haftalık hamileyim belli bir yaş üstü gebeliklede risk olduğu için hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz sanırım ama etrafımızda güzel örnekler var umarım herşey yolunda gider sağlıkla kucaklasırsınız
merhaba, bu ay kısmet olmacak sanırım. Tam yüksek ve orta gebelik şansımın olduğu dönemde 5 gündür ben başka şehirdeyim iş ile ilgili. Dilerim doğal yolla öümkün olur. Allah hayırlısı ile nasip eder inş.Merhaba, 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar buraya forumundayız, bekleriz...
Artık 41im. 5+4 haftalık hamileyim. Üstelik ilk gebeliğim. İnşallah allah sonuna kadar sağlıkla gitmesini nasip eder. Umudunuzu hiç yitirmeyin.Selamlar, Ne güzel, sizşn adınıza çok mutlu oldum . Allah analı babalı büyütsün . Tüm çocuklarınızın bahtları güzel olsun. İnşallah , klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalabilirim . Sonraki aşamalara pek gerek kalmaz .Bu denemelerde ikinci ayım. Samimi
cavabımız için gönülden teşekkürler .
Maşallah Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Artık 41im. 5+4 haftalık hamileyim. Üstelik ilk gebeliğim. İnşallah allah sonuna kadar sağlıkla gitmesini nasip eder. Umudunuzu hiç yitirmeyin.
Artık 41im. 5+4 haftalık hamileyim. Üstelik ilk gebeliğim. İnşallah allah sonuna kadar sağlıkla gitmesini nasip eder. Umudunuzu hiç yitirmeyin.