- 19 Mayıs 2020
- 47.266
- 212.288
- 548
Aşırı mantıklı.Bu nedenle boşanmışsam yeniden evlenmeden önce aday kişiyle bir süre kalite kontrol yaparım.Ne malum aynisi gibi bir miskin çıkmayacağı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı mantıklı.Bu nedenle boşanmışsam yeniden evlenmeden önce aday kişiyle bir süre kalite kontrol yaparım.Ne malum aynisi gibi bir miskin çıkmayacağı?
Vay be böyle sizin gibi çiftlere bayılıyorum. Yıllar geçse bile birbirini mutlu etmeye çalışan çiftler. Haftada kaç kez istiyor peki eşiniz?
Hey maşallah30’lar iyiydi 40’lar çok daha iyi. 50’lerde zirveye çıkıp, 60’larda inişe geçip 70 civarı dükkanı kapatırız diye tahmin ediyorum![]()
Konunun üzerinden çok geçmiş ama yine de yazayım. 33 yaşındaysanız 40 yaş üzerine çıkmayın, şimdi performansı iyi olsa bile ruhen ve bedenen sizden çok önce çökeceğinden zamanla uyumunuz bozulur ve mutsuz olursunuz40 yaş üstü eşi veya sevgilisi olanlardan bilgi almak istiyorum. Yaşım 33 ve karşıma çoğunlukla 40 yaş üzeri erkekler çıkmaya başladı. Bu yaştan sonra erkeklerdeki istek ve performans azalması çok mu bariz olur ya da 30 lu yaslara göre pek bir farkı olmaz mı? Evlilikte cinsellik benim için çok önemli zira bu nedenle boşanmıştim ve şu aralar yaş olayına acayip takmış durumdayım. Lütfen bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim
yok canım hiç belli olmuyor. 3 4 seneye değişebiliyor, bir tansiyon hastasığı başlaması her şeyi bitirebiliyor.Önceden kalite kontrol en mantıklısı aslında . Yaştan bağımsız libidoyla alakalı tamamen. Zaten belli olur göz kaymaları, oturup kalkarken bi zorlanma terleme rahatsızlık![]()
Gençliğinde nasıldı?Eşim 44 oldu şimdilik gidişat baya iyi yani tecrübe olarak da daha tatmin edici ama bu karsılıklı oluyor çünkü ben de oldukca libidosu yüksek bir kadınım. O istemese bile çekerim yakasından yapısırım ya da uyuyorsa uyandırırım çeşitli şekilledeHadi seviselim zaman aleyhimize işliyor yaşlanıyoruz diyorum ahan da 1 dk gecti bile derken ojjjjj
Ben 34 unde aldım aldıgımda da etkileşim ve performans cok ıyıydı ama ben ıyı degıldım.Bu da cok önemli bi husus çünkü tek tarafın istegiyle libidosuyla olmuyor bu işler tabi sonra alıstıkca tam uyum oldu.Benden once de aynı oldugnu düşünüyorum tabi partnerlerıyle uyumu yakalamıssa. Bu arada aramızda 9 yaş var fikir olsun.Gençliğinde nasıldı?
Sizce şimdi eşinden zevk almayan biri sonradan alabilir mi pekiBen 34 unde aldım aldıgımda da etkileşim ve performans cok ıyıydı ama ben ıyı degıldım.Bu da cok önemli bi husus çünkü tek tarafın istegiyle libidosuyla olmuyor bu işler tabi sonra alıstıkca tam uyum oldu.Benden once de aynı oldugnu düşünüyorum tabi partnerlerıyle uyumu yakalamıssa. Bu arada aramızda 9 yaş var fikir olsun.
Aranızda bir cinsel çekim varsa olur bence.Sizce şimdi eşinden zevk almayan biri sonradan alabilir mi peki
Hastalık ayrı bacım.yok canım hiç belli olmuyor. 3 4 seneye değişebiliyor, bir tansiyon hastasığı başlaması her şeyi bitirebiliyor.
Bence diğer açığı kapatmak için kendilerini geliştirmişlerdir:)40 yaş üstü kadınlardır o :)Bir yerde, 40 yaşın erkeklerde zirve olduğunu okumuştum seks konusunda.
Daha tecrübeli oldukları içinmiş. 👁
Katılıyorum yakınımda herkes aynı şeyi söylüyor 40 yaştan sonra istek artıyorEşinizden mi biliyorsunuz? Çünkü birebirbu durumu yaşayan kadinlardan bilgi almak istiyorum![]()