40 yaş üzeri hamilelik tedavi klomen

Znpsrczeynep

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
756
349
53
46
Cok gecmis yıllardan beri klomen tedavisi üyeleri var goruyorum forumda 2008den buyana ve hatta öncesi konular acaba klomenle tedavileriniz sonuc verdi mi 42yaş ve yumurta rezercem 0.8 klomen arti catlatma ignesi tedavim boş çıktı ikinci aya basladim yarin gidicem kontrole klomen bitti bakalim sonuc ne

Gunde bir doz 5gun kullandim ardından catlatma iğnesi ama maalesef tutmadı simdi bu ay sade klomenle yine tedaviye devam catlatma olmadı cunku bu defa yumurtalr büyümedi ayın 20si de adet olcam sonra yine klomen bu defa dozu artirocam dedi doktorum benim sorunum yaşımdan dolayı amh 0.8 idi geçen sene rezerve azalmış yarın bordaha baktircam bir yılda beladan dusmus değerim die

20sinde adet olmam lazim dün hcg verdim 0.100 cikti gebelik yok adet olmayi beklemem 3. Ay klomen için

Tarlusala başladım sabah akşam 2doz iki gün oldu adetim söker insallah aynı anda soğan kirude yapıyorum adetim sökülsun

Yumurtambir adet oldu bu ay 19 mm catlatma ignwmi yaptirdim pazartesi günü bakalim 15gunde test vericem hayırlı haberler veririm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…