40 yaş üzerinde tüp bebek 2025

Ben ilaçla bıraktım. Günde 1 paket ve üstü içiyordum. Kendi irademe güvenmedim. Normalde 3 ay kullanın deniliyordu
Ben 22 gün kullandım ilacı ve hemen tedaviye başladım.
Canım özelden ilacı yaxabilir misn bana bende günde 2 pakete yakın iciyorum tedaviye baslayacagım 1-2 aya

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 42. Yaşındayım 2. Denemem olumsuz oldu iki gün önce. 4 blastosist embriyo vardı geçen sefer 6. Güne dayanmamıştı bu sefer iki tanesini transfer edelim dedik ama olmadı genetik olmadan bizim yaşlarda olmuyor anladım. Diğer ikisi 5 bb 6 bb genetik gitti inşallah sağlıklı gelir bana da dua eder misiniz sizin kaliteleri nasıldı

Herkese selam :) bende 40 yaşına girdim :)
Uzun bir aradan sonra yani 13 yaşında bir çocuğum olmasına rağmen son şansımız olarak bir bebek istiyoruz Biliyorum çok geç kaldım ama tamamen benim yüzümden bu zamana kadar istemeyip kafama anca dank etti

Doktorum Bağdat caddesinde Nuran Kıyak,
ilk hamileliğimde kendisine gitmiştim.
Birkaç ay denememizi önerdi.
Sonrasında ben vakit kaybetmeden tüp bebek istediğimi söylediğimde Cem Fıçıcıoğlu'nu önerdi ama henüz o konuyu netleştirmedik doğal deneme sürecindeyiz.

İnşallah Allah hepimize sağlıkla bir hamilelik ve bebek nasip eder isteyen herkese

Herkese çok selam tekrardan, benim sizlere bir sorum olacak.
Hamile kalma aşamasında sizlerin ve eşinizin kullandığı takviyeler neler var?
Bilgiler için şimdiden teşekkürler :)

Merhaba,
41 yaşındayım,nisan ayında transferim oldu iki embriyo yerleştirmişlerdi biri ile 7. aya girdimsizler de güzel haberler alın inşallah

Merhaba,
41 yaşındayım,nisan ayında transferim oldu iki embriyo yerleştirmişlerdi biri ile 7. aya girdimsizler de güzel haberler alın in
Herkese çok selam tekrardan, benim sizlere bir sorum olacak.
Hamile kalma aşamasında sizlerin ve eşinizin kullandığı takviyeler neler var?
Bilgiler için şimdiden teşekkürler :)
merhaba,
Tedaviye mart ayında başladım ama iki ay öncesinden sadece bana koenzim q10 takviyesi vermişti.2 ay kullandım sonrasında hemen tedaviye başlandı.Eşim için bir takviye vermemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…