Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim annem bana 41 yaşında gebe kalmış, geçen yılda dayımın kızı 40 yaşında gebe kaldı normal yollardan dünya tatlısı bir kızı var şimdiMerhaba Arkadaşlar deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız.
Kuzenim üç dört sene tüp bebek tedavisiyle uğraştı olmadı. Sonra tedaviden vazgeçti, çocuğum olmayıversin dedi 42 yaşında hop geliverdi bebek kendiliğinden.
Öyle oluyor. Stres hamile kalmayı çok büyük ölçüde etkiliyor. Ne zaman ki vazgeçiyor kadınlar ne olursa olsun diyor o zaman geliyor bebe.beklemediğin anda geliyor sanırım :)
benim is arkadasim 42 yasinda hamile kaldi.Tanidigim baska birisi önce tedavi ile cocuk sahibi oldu ardindan dogal yolla hamile kaldi.Böyle örnekler cok aslinda.Ama amh degerinize baktirdiniz mi yumurta rezervleriniz ne durumda diye?
Herşey normal çok şükür, ama doktorlar herşey normal olsada bu olacak anlamına gelmiyor diyor okadar olumsuz konuşuyorlarki, herşeyin sadece en olumsuzunu yüzüne pat diye söyleyiveriyorlar,(
üzülmeyin öncelikle.Kendinize bir süre taniyin.Mesela bir yil.Eger o süre zarfinda olmazsa asilama ve tüp bebegi denersiniz.Ben de bu yollardan gectim.Sizi cok iyi anlayabiliyorum.Umarim en kisa zamanda mutlu bir anne olursunuz.
Merhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum yaş 41 .Amh iyi geçen hafta bir kadın doktor dedi ki amh önemli değil önemli olan yaş dedi beynime kaynar sular döküldü 1 haftadır bana uyku haram oldu, dediğine göre bir yaştan sonra yumurtalar genetik olarak bozuluyormuş ve döllenemez hale geliyormuş , şimdi şimdi sakinleşmeye başladım dedim madem bozukmuş Allah ne diye bu kadar yumurta yaratmış illa bir gün sağlam bir tanesine denk gelecek illaki . Artık tüp bebeklemi olur doğal yolla mı olur.Herşey normal çok şükür, ama doktorlar herşey normal olsada bu olacak anlamına gelmiyor diyor okadar olumsuz konuşuyorlarki, herşeyin sadece en olumsuzunu yüzüne pat diye söyleyiveriyorlar,(
Merhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum yaş 41 .Amh iyi geçen hafta bir kadın doktor dedi ki amh önemli değil önemli olan yaş dedi beynime kaynar sular döküldü 1 haftadır bana uyku haram oldu, dediğine göre bir yaştan sonra yumurtalar genetik olarak bozuluyormuş ve döllenemez hale geliyormuş , şimdi şimdi sakinleşmeye başladım dedim madem bozukmuş Allah ne diye bu kadar yumurta yaratmış illa bir gün sağlam bir tanesine denk gelecek illaki . Artık tüp bebeklemi olur doğal yolla mı olur.
Merhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum yaş 41 .Amh iyi geçen hafta bir kadın doktor dedi ki amh önemli değil önemli olan yaş dedi beynime kaynar sular döküldü 1 haftadır bana uyku haram oldu, dediğine göre bir yaştan sonra yumurtalar genetik olarak bozuluyormuş ve döllenemez hale geliyormuş , şimdi şimdi sakinleşmeye başladım dedim madem bozukmuş Allah ne diye bu kadar yumurta yaratmış illa bir gün sağlam bir tanesine denk gelecek illaki . Artık tüp bebeklemi olur doğal yolla mı olur.
Doktoruma her gittiğimde ee yaş 41 dedikce içimden başka bir ben çıkıp onun saçını başını yolasım geliyor, ben geçen ay tüp bebek denemesi yaptım ve negatif sonuç:bu ay soğan kürü deniycem hemde bunu bana doktorum önerdi :)