TeşekkürlerEski konularınızı bilmiyorum.
Hastalığınız için Allahım acil şifalar versin inşallah.
Adamla ilgili zaten iç dökme konusuymuş. Döktüyseniz tamam.
Mailden engellemeyi bilmiyodum engelliycem oradan daAyrıldıktan sonra istersen başka birini de bulursun ona neymiş? Böyle yazıyor ki hayatımda biri yok diye cevap vermeni bekliyor. Mailden de engelle
HahahBence maile cevap yazıp öyle engelle.
Oğlum 40 yaşına geldin, sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile senden daha olgun ne malmışsın böyle. Böyle bir mal ömrü hayatımda görmedim, düş artık yakamdan yaz.
Aynen öyle kendi ayrıldı neyin pişmanlığı bu şimdi dalga geçer gibi. Asla dönmüycem zaten bitti.Kesinlikle değişmez. Şimdi sizin bir başkasıyla birlikte olduğunuzu düşünüp kuduruyordur. Kudursun. Erkekler kaybedince elde etme dürtüsüyle çabalar gibi yaparlar ve tekrar barışıp bir araya gelirseniz, kendi egosunu tatmin etmiş olacak. Aynı suda tekrar yıkanmaz. Bu yüzden ilerideki maçlara bakın.
hayatımda tanıdığım en tuhaf yazılımcılar sizsinizBenden fazla alıyor yazılımcı
Boşta misiniz ogrenmeye çalışıyor cevap verin diye zarf atmış bir de. Uzak durun. Layık olsaydin o zaman g.ri.zekali der insan onzaman .Bu bir iç dökme konusudur. Niye yine konu açtın bilmemne diye mesajlar yazmazsanız sevinirim. Böyle düşünüyorsanız mesajla vakit kaybedene kadar konuyu es geçmenizi tavsiye ederim.
Konuya gelecek olursam, Ayrıldığım eski sevgilim engelledim bu arada heryerden yazmıştım zaten. Zorla görüşmeye çalışmıştı kapıma gelmişti vs. Bu seferde mail atmış. Sürekli sen çok iyiydin ben sana layık olamadım modundaydı son mesajları yine öyle birşeyler yazmış. Sanırım hayatında birisi var inşallah mutlu eder seni yazmış bi de. Eski konularımdan hatırlarsınız ben adım atamayacak halde hastaydım birini bulma ihtimalim varmıydı. 40 yaşında bir insan niye bu kadar mal olur anlamıyorum ya. Yazık bu adamla geçen 3 yılımaüzüldüm paylaşmak istedim
Başta uyarmıştım onu okuyup geçebilirdiniz okYine benzer konu, söyleyince suçlu oluyoruz. İnsanlar zaten sayfalarca yazdı ne yapman gerektiğini.
İçini döktüysen ok.
Çok yazılımcı mı tanıyosunuz?hayatımda tanıdığım en tuhaf yazılımcılar sizsiniz
yazılımcı olsam sevgilime geri dönmek için bu 5 yaş cümleleri değil de ona özel bir program yazıp değişik şeyler yapardım
Ne doğru söyledinizBoşta misiniz ogrenmeye çalışıyor cevap verin diye zarf atmış bir de. Uzak durun. Layık olsaydin o zaman g.ri.zekali der insan onzaman .
Kusura bakmayın haşmetlim, uyarınızı dinlemedimBaşta uyarmıştım onu okuyup geçebilirdiniz ok
Her yerden engellediğin halde yazıyorsa narsist büyük ihtimalle. Sen hayatına başka birini alana kadar devam ederBu bir iç dökme konusudur. Niye yine konu açtın bilmemne diye mesajlar yazmazsanız sevinirim. Böyle düşünüyorsanız mesajla vakit kaybedene kadar konuyu es geçmenizi tavsiye ederim.
Konuya gelecek olursam, Ayrıldığım eski sevgilim engelledim bu arada heryerden yazmıştım zaten. Zorla görüşmeye çalışmıştı kapıma gelmişti vs. Bu seferde mail atmış. Sürekli sen çok iyiydin ben sana layık olamadım modundaydı son mesajları yine öyle birşeyler yazmış. Sanırım hayatında birisi var inşallah mutlu eder seni yazmış bi de. Eski konularımdan hatırlarsınız ben adım atamayacak halde hastaydım birini bulma ihtimalim varmıydı. 40 yaşında bir insan niye bu kadar mal olur anlamıyorum ya. Yazık bu adamla geçen 3 yılımaüzüldüm paylaşmak istedim
En gıcık olduğum kısım da burasıBu konu yorum yapılacak bir konu değil ki ne diyelim şimdi.
Akıl yaşta değil, baştadır.
Bu arada gerçekten, konu açılınca eski konuladırımı bilirsiniz falan deniliyor da nerden bilelim. Biraz detay vermeye üşeniyorsunuz bizden taa eski konularınızı hatırlamamızı mı bekliyorsunuz.
Şimdi bu adama aşık mıydınız? Neden ayrıldınız.. şuan duygularınız ne durumda
Bilmiyoruz ki
Eğer sizi taciz ediyorsa şikayet etmelisiniz
Direkt geçebilirsiniz tabikiEn gıcık olduğum kısım da burası
Böyle diyenlerin eski konularını da hiç araştırmıyorum.
Narsist değil bence de ben anlamamışım böyle biri olduğunuHer yerden engellediğin halde yazıyorsa narsist büyük ihtimalle. Sen hayatına başka birini alana kadar devam eder
evet , sizin gibi takıntılı eski sevgilin gibi aciz değiller.Çok yazılımcı mı tanıyosunuz?
Eğer birdaha yazarsa sevgilim çok kıskanç telefonumu düzenli olarak kontrol ediyor. Artık yazma deSanırım hayatında birisi var inşallah mutlu eder seni yazmış bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?