40 yaşında adamın ergen mesajları?

Aynen öyle kendi ayrıldı neyin pişmanlığı bu şimdi dalga geçer gibi. Asla dönmüycem zaten bitti.

Benden fazla alıyor yazılımcı
hayatımda tanıdığım en tuhaf yazılımcılar sizsiniz
yazılımcı olsam sevgilime geri dönmek için bu 5 yaş cümleleri değil de ona özel bir program yazıp değişik şeyler yapardım

Sen adama işten ayrıldım artık çalışmayacağım desen adam sana daha hayatta yazmaz

Boşta misiniz ogrenmeye çalışıyor cevap verin diye zarf atmış bir de. Uzak durun. Layık olsaydin o zaman g.ri.zekali der insan onzaman .

hayatımda tanıdığım en tuhaf yazılımcılar sizsiniz
yazılımcı olsam sevgilime geri dönmek için bu 5 yaş cümleleri değil de ona özel bir program yazıp değişik şeyler yapardım
Çok yazılımcı mı tanıyosunuz?

Her yerden engellediğin halde yazıyorsa narsist büyük ihtimalle. Sen hayatına başka birini alana kadar devam eder

En gıcık olduğum kısım da burası
Böyle diyenlerin eski konularını da hiç araştırmıyorum.

Hastalığında sırtını dönmüş şimdi de pişman olmuş dönmeye çalışıyor hayatında biri vardır diye de ağzını yokluyor. Bu şahıs için konu açmaya bile değmez yani ne olacak ilişkiye devam mı edeceksiniz. Etmeyecekseniz de profilinizde konu olarak yer edinmesi bile saçma bence böyle birinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…