Sizde psikolog yada psikiyatristsiniz o haldeevet , sizin gibi takıntılı eski sevgilin gibi aciz değiller.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde psikolog yada psikiyatristsiniz o haldeevet , sizin gibi takıntılı eski sevgilin gibi aciz değiller.
Yok be ne pişman olacakBu herif ya gerçekten pişman oldu ya da boşta kaldığı için sizi ikna etmeye çalışıyor. Eski konularınızı da biliyorum. Zor zamanınızda yanınızda olmayan şimdi de hiç olmasın bir zahmet. Engelleyerek en iyisini yapmışsınız. Hiç tepki vermeyin, en sonunda yazmayı bırakır.
Oldu bence baya pişman hattaYok be ne pişman olacak
Anlamadım konu dışı mesajınızıBence senin kk anasayfasını keşfedip oeaya yazıp çizme vaktin gelmiş
Bildirimlerin sağ tarafındaki simge
Yav bırak kendini kandırtasın mı varOldu bence baya pişman hatta
Yani paylaşma amaçlı yazmışsın ya burası pek yeri değil orası daha uygun dedimAnlamadım konu dışı mesajınızı
He evet. Hastalığında terkedip yanında olmadığın bir sevgilin olsa aylar sonra ona yazdığında pişman olduğun için yazmış olursunOldu bence baya pişman hatta
Pişman olsa ne olur ki değişmez ben pişman olduğuna inanıyorumYav bırak kendini kandırtasın mı var
evet pişman olduğuna inanıyorum dank etmiş işteHe evet. Hastalığında terkedip yanında olmadığın bir sevgilin olsa aylar sonra ona yazdığında pişman olduğun için yazmış olursun![]()
Benden fazla alıyor yazılımcı
Egosu çok yüksek olan erkek kadını kaybetmeye mahkum ,her erkek ilişkisi için savaşmalı , savaşmayan zaman ayırmayan pinti olan gözümde erkek değil açıkçası!! kadın için zaman kaybı ,ve biz kadınlar için zaman değerli bir kavramEvet seviniyorum ya evlendikten sonra başıma gelseydi vay halimr
Bu bir iç dökme konusudur. Niye yine konu açtın bilmemne diye mesajlar yazmazsanız sevinirim. Böyle düşünüyorsanız mesajla vakit kaybedene kadar konuyu es geçmenizi tavsiye ederim.
Konuya gelecek olursam, Ayrıldığım eski sevgilim engelledim bu arada heryerden yazmıştım zaten. Zorla görüşmeye çalışmıştı kapıma gelmişti vs. Bu seferde mail atmış. Sürekli sen çok iyiydin ben sana layık olamadım modundaydı son mesajları yine öyle birşeyler yazmış. Sanırım hayatında birisi var inşallah mutlu eder seni yazmış bi de. Eski konularımdan hatırlarsınız ben adım atamayacak halde hastaydım birini bulma ihtimalim varmıydı. 40 yaşında bir insan niye bu kadar mal olur anlamıyorum ya. Yazık bu adamla geçen 3 yılımaüzüldüm paylaşmak istedim
![]()
Unutuyorum aslında ama mesajlarla hortlayınca hatırlıyorum ve sinirleniyorum galiba. Şans verilecek bir durum yok cevap vermiycem o yüzden.Ben sizin konunuzu hatirliyorum sanki. Benim anladığım hala unutamamissinz. Yoksa ne deyip ne yaptığına takilmazdiniz. Unutamamis olabilirsiniz bu anormal değil. İstiyorsaniz bir şans verin yok istemem derseniz tavsiyem arkanıza bakmayın ve cevap vermeyin.