40 yaşında ve 40 yaş üstü hamile kalanlar Fetal DNA testi yatirdiniz mi Devlet bu testi yaiyormu?

Fatos39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
109
10
28
44
40 yaşında ve 40 yaş üstü hamile kalanlar Fetal DNA testi yaptırdiniz mi. Devlet bu testi. Yapiyormu?

40 yaşında ve 40 yaş üstü hamile kalanlar Fetal DNA testi yaptırdiniz mi. Devlet bu testi. Yapiyormu?
Merhabalar,
Ben 30 yaşındayım. Yaştan ve risk durumundan bağımsız olarak bu testi yaptırdım. Çünkü sonuçlar benim için önemliydi. Artık çoğu doktor yaştan bağımsız olarak bu testi öneriyor. Çünkü bu testin yanında ikili ve üçlü testler tamamen istatistik gibi bişey kalıyor. O nedenle ben şüphe duymadan yaptırdım. Devlet malesef karşılamıyor. Ben 3 şirket ile görüşmüştüm. Fayatlar 2900, 3500, 5000 idi. Ben 5000 olanı yaptırdım çünkü daha çok şeye bakıyorlardı.

Ben 33 yaşındaydım hamileliğimde. Doktorum önermedi. İkili testte risk görürsem amniyosentez isteyeceğim. Kesin tanı için amniyosentez gerekli her türlü demişti bana. Ama 35 40 üstü olsaydım belki isterdi bilemedim.

ben de su an yaptırıp yaptırmama kararsızlıgı içindeyim. 40 yasında ilk gebelik. 7500 tl fiyat verdiler bana

ben de su an yaptırıp yaptırmama kararsızlıgı içindeyim. 40 yasında ilk gebelik. 7500 tl fiyat verdiler bana
Bu hafta 5 firmayla görüştüm ve hep en kapsamlı tarayan testler için fiyat aldım en pahalısı 350 euro idi Fransa’ya göndereceklerdi .piyasa epey hareketli cok yerden fiyat alın ve mutlaka pazarlık yapın Z Zblt

Yastan bagimsiz olarak, ikili test sonuclarinizin yuksek riskli olmasi durumunda doktorunuzun sevk / onayi ile yapan devlet kurumlari var. Umraniye Egitim Arastirma bunlardan birisi. Arkadasim icin yaptigim arastirma sonucu bu bilgiye ulasmis, hastanenin genetik bolumuyle yaptigim telefon gorusmesiyle teyit etmistim.

bende hastaneyle görüştüm artık yapmıyoz dendi bende başka birşey sorsam hamilik süreci açık tenliyim güneş kremi kullansam olurmu varmı bildiğiniz krem varmı?

bende hastaneyle görüştüm artık yapmıyoz dendi bende başka birşey sorsam hamilik süreci açık tenliyim güneş kremi kullansam olurmu varmı bildiğiniz krem varmı?
2020 senesi almistim bu bilgiyi, kotu olmus kaldirilmasi.

Doktorum bana gebelikte kullanabilecegim tek gunes kreminin Solante Pregna oldugunu soylemisti. Ben aldim ama pandemi yasaklarindan ziyan oldu.

Benim kardesimde üç gün önce fetal DNA yaptı. Fiyat 5500 lira.Ona da Dr u güneş kremi solante pregna önerdi.

Benim kardesimde üç gün önce fetal DNA yaptı. Fiyat 5500 lira.Ona da Dr u güneş kremi solante pregna önerdi.

Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben alamadım bebeğimi 18 haftalık doğum yaptım canım yanıyor trizomi 21 di ve kalp vs hastalıkları amniyosentez bile yaptırdım
çok çok üzgünüm acını acım gibi hissettim inan. en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olmasını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…