Merhabalar,40 yaşında ve 40 yaş üstü hamile kalanlar Fetal DNA testi yaptırdiniz mi. Devlet bu testi. Yapiyormu?
Ben 42 yaşındayım yaptırmadım olumsus tüp bebekten sonra sürpriz oldu40 yaşında ve 40 yaş üstü hamile kalanlar Fetal DNA testi yaptırdiniz mi. Devlet bu testi. Yapiyormu?
Bu hafta 5 firmayla görüştüm ve hep en kapsamlı tarayan testler için fiyat aldım en pahalısı 350 euro idi Fransa’ya göndereceklerdi .piyasa epey hareketli cok yerden fiyat alın ve mutlaka pazarlık yapın Z Zbltben de su an yaptırıp yaptırmama kararsızlıgı içindeyim. 40 yasında ilk gebelik. 7500 tl fiyat verdiler bana
bende hastaneyle görüştüm artık yapmıyoz dendi bende başka birşey sorsam hamilik süreci açık tenliyim güneş kremi kullansam olurmu varmı bildiğiniz krem varmı?Yastan bagimsiz olarak, ikili test sonuclarinizin yuksek riskli olmasi durumunda doktorunuzun sevk / onayi ile yapan devlet kurumlari var. Umraniye Egitim Arastirma bunlardan birisi. Arkadasim icin yaptigim arastirma sonucu bu bilgiye ulasmis, hastanenin genetik bolumuyle yaptigim telefon gorusmesiyle teyit etmistim.
2020 senesi almistim bu bilgiyi, kotu olmus kaldirilmasi.bende hastaneyle görüştüm artık yapmıyoz dendi bende başka birşey sorsam hamilik süreci açık tenliyim güneş kremi kullansam olurmu varmı bildiğiniz krem varmı?
Teşekkürler sagolun yardimlariniz icin2020 senesi almistim bu bilgiyi, kotu olmus kaldirilmasi.
Doktorum bana gebelikte kullanabilecegim tek gunes kreminin Solante Pregna oldugunu soylemisti. Ben aldim ama pandemi yasaklarindan ziyan oldu.
Esogü hastahanesinde 400 TL arkadaşlar ve yurt dışına gidiyor aynı şekildeben de su an yaptırıp yaptırmama kararsızlıgı içindeyim. 40 yasında ilk gebelik. 7500 tl fiyat verdiler bana
400 TL mi ? nerde bu hastane?Esogü hastahanesinde 400 TL arkadaşlar ve yurt dışına gidiyor aynı şekilde
Eskişehir Osmangazi üniversitesi kanınızı yurt dışına gönderiyorlar400 TL mi ? nerde bu hastane?
Tıbbi genetik bölümü size her sorduğunuzu açıklıyor zaten bu testi yaptırdığınızdaEskişehir Osmangazi üniversitesi kanınızı yurt dışına gönderiyorlar
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTıbbi genetik bölümü size her sorduğunuzu açıklıyor zaten bu testi yaptırdığınızda
Ben alamadım bebeğimi 18 haftalık doğum yaptım400 TL mi ? nerde bu hastane?
çok çok üzgünüm acını acım gibi hissettim inan. en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olmasını dilerimAllah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben alamadım bebeğimi 18 haftalık doğum yaptımcanım yanıyor trizomi 21 di ve kalp vs hastalıkları amniyosentez bile yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?