- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.561
evet kuzum illaki bizden de cikicak yani.
elfjem sen bana daha once VU hakkinda uyarmistin ara sokaklardan geciyorsun gibi.
bana tekrar yazarmisin ya burdan veya whatapp tan. ben unuttum gitti nasil gidicegimi
Canım mail gonderiyorum fotoğrafla anlattım, biri haritada yerini gosterim biri sokağın resmi biri de hemen arkasındaki otopark.
korkutma beni elliiifffff zaten tirsiyom tupbebekten iyice yarama tuz basma kurban olam ya
ay ben boyle fesat insanlari birturlu anlayamiyorumhayir da karsisinndakine boyle igneleyici kirici konusunca ellerine ne geciyor cok mu mutlu oluyorlar acaba hayret bisi. amaclari neyse artik.
benim aklim beynim mantigim almiyor boylelerinie. Allah onlari bildigi gibi yapsin.
yok canım ilk denemem değil ikinci olacak, ilk denemeden bir düşüğüm var malesef. yumrtalama tarihinin benim için soyle bir alakası var, hollandada yaşıyorum ve adetin ilk günü istanbulda olmak zorundayım. Normalde 12-13 temmuzda regl olmam gerek, ancak yumrurtam bu ara çatlarsa 8 temmuz gibi adet olucam demektir (yani normal gününden 4-5 gün once) Uçak biletim de 11 temmuzda istanbulda olacak şekilde ayarlandı, oyle olursa temmuz adetimi kaçırmış olurum.
3 tüp bebek tedavisini de yurtdışında mı yaptırdınız? Ben ilkini hollandada yaptırdım ve yaşadıklarım kabus gibiydi, türkiyede başlıyorum bu yüzden şimdi.
yaa kuzummm tırsmak yokk ...
sen söyleyeceksin , anestezi de yapacaklar opu nu...
hatta 15 temmuzda gideceğin görüşmede de belirt bunu...
siz beni bayıltmazsanız , paşa gönlünüz bilir de...ben sizi uçan tekmeyle bayıltırım de..
bak o zaman , doktor bir yandan , embriyolog bir yandan koştur koştur , seni bayıltmak için anestezisti arayacaklar kuzumm...
Benimki istisnaydı gülüm ya, gün gün takip ettin sen de olanları, sana da olacak diye birşey yok, ayrıca ben bilmeden başladım, seni hazırladık gonderiyoruz...
kizim aynen kendini tatmin baska bir sey degil. bizde olup da elde edemedikleri seyler var kesin ve bu sekilde intikam aliyorlar. neresine soksam da acitsam diye. salla gitsin. Face'e de yazdim "Don't cry. Say F*** you and smile"
hadi hayirlisi ama ben simdi nasil hitap edecegimi bilmiyorum. ne bilim sizli bizli gibisiniz elfje hanim. neden ki acaba. neyse benim 3 deneme de Almanya'da. ilk ikisi buranin en ünlü profunda. sanki amuda kalkti. hic memnun kalmadim ama 3.deneme bizim yakinlarda bir türk doktorun ortak oldugu özel bir merkezde. cok memnunum gene gitsem onlara giderim. süperler. alman doktorlara bes basarlar. gerci 4 tane de alman doktor var bünyede ama türklesmisler adeta. bana transferi yapan alman doktordu. transfer sonrasinda türkce "hayirli olsun" dedi. dumur oldumbenim 1 hakkim daha var aslinda. özel sigortali oldugum icin sigortam %100 karsiliyor 42 yasina kadar. he bu arada evde fazladan ilacklar bile var beles bir tüp cikar. ne gibi aksilikler yasadin. kabul gibi demissin. hayirdir. bu arada kaybin icin de gecmis olsun.
onu bunu bilmem ama Almanya'da opu'da genel anestezi mecburi. yok ben istemiyorum diyemiyorsun. sebebi de cok basit. doktorun dedigi bana" opu cok kisa sürüyor ve acisiz bir islem aslinda ama opu sirasinda kesinlikle hareket etmemen gerekiyor. yanlislikla hareket eder, öksürür, refleks gösterir veya hapsirirsan yumurtayi toplamak icin kullandigim aleti rahim duvarina veya yumurtaliga batirabilirim" dedi. gözünü korkutmayayim ama bence hakli. kesin olarak genel anestezi. bana kipirdama desen kesin her yerim kasinmaya baslar.
kizim aynen kendini tatmin baska bir sey degil. bizde olup da elde edemedikleri seyler var kesin ve bu sekilde intikam aliyorlar. neresine soksam da acitsam diye. salla gitsin. Face'e de yazdim "Don't cry. Say F*** you and smile"
heee hee en sevdiğim laftır o , face duvarında görünce beyendimm valla
hayır benim gıcıklar yabancı dil bilse paylaşıcam daaa
ayyyy ezik miyim neyim benn , yabancı dil bilmeyenler bana neler demişşşş
hadi hayirlisi ama ben simdi nasil hitap edecegimi bilmiyorum. ne bilim sizli bizli gibisiniz elfje hanim. neden ki acaba. neyse benim 3 deneme de Almanya'da. ilk ikisi buranin en ünlü profunda. sanki amuda kalkti. hic memnun kalmadim ama 3.deneme bizim yakinlarda bir türk doktorun ortak oldugu özel bir merkezde. cok memnunum gene gitsem onlara giderim. süperler. alman doktorlara bes basarlar. gerci 4 tane de alman doktor var bünyede ama türklesmisler adeta. bana transferi yapan alman doktordu. transfer sonrasinda türkce "hayirli olsun" dedi. dumur oldumbenim 1 hakkim daha var aslinda. özel sigortali oldugum icin sigortam %100 karsiliyor 42 yasina kadar. he bu arada evde fazladan ilacklar bile var beles bir tüp cikar. ne gibi aksilikler yasadin. kabul gibi demissin. hayirdir. bu arada kaybin icin de gecmis olsun.
kuzummm yok elfjem öyle sizli bizli konuşmaz , hatta senli benli olmayı daha çok sever , dimi kuzumm elfjemm..
okurken öyle bir izlenim ediniliyor ama ben sonra yakın gözlüklerimle de baktımm , yanlış görmüşüm.
onu bunu bilmem ama Almanya'da opu'da genel anestezi mecburi. yok ben istemiyorum diyemiyorsun. sebebi de cok basit. doktorun dedigi bana" opu cok kisa sürüyor ve acisiz bir islem aslinda ama opu sirasinda kesinlikle hareket etmemen gerekiyor. yanlislikla hareket eder, öksürür, refleks gösterir veya hapsirirsan yumurtayi toplamak icin kullandigim aleti rahim duvarina veya yumurtaliga batirabilirim" dedi. gözünü korkutmayayim ama bence hakli. kesin olarak genel anestezi. bana kipirdama desen kesin her yerim kasinmaya baslar.
valla ben opuda anestezi aldım , dediğin gibi burada da aynı sebepten , mecbuuuuurrrr...
anestezi sonrası doktorum uyursun dedi ama kocamcımm uyudu benim yerimeee
hadi ben yemeğe gidiyorummm gelince görüşürükkkkk
:))) bu kocalar bi alem ya valla...
afiyet seker olsun kuzumcum
geldimm iştee...
sonra bir ne ne göreyimmm..
reglim başlamışşşş...
aferim dedimm , yine tam zamanında geldinn.
( geçen ay 29 mayıstı , bu ay normal olarak 27 sinde gelmesi gerekiyordu... bir kaç dakika gecikti ama neyse sorun değil)
demek ki çok şükür her şey yolunda , hormonlarda bir dengesizlik yok dedim, önümüzdeki maçlara bakıcas dedim.
didim didim durdum işte
ah ah o konu zaten fena. beni esimin ailesi coooooook seviyoru. adeta bastaci yapiyor ve eltim bu duruma acayip sinirleniyor. o yüzden de sürekli olarak cocuk mevzusunu ortaya atiyor. sen bilmezsin sen anlamazsin. e hadi olmuyor mu yoksa cocuk falan diye laf sokup duruyor. mart ayinda gittigimizde gene yapti ani seyleri kayinvalidem aldi ama pacasini asagi. "bana bak bir daha duyarsam seni o kadar fena yaparim ki nereden geldigini unutursun dedi. marifet cocuk yapip dogurmak degil. marifet onlara analik etmek dedi. sen dogurdun da naptin ogleni ceza olsun diye tuvalete kapattin. bir daha bu konuda bir sey dedigini duyarsam gözünün yasina bakmam yaptigini kocana söylerim dedi." aslna kayinvalidem kocaman tarafindan öptüm kendisini. simdi cocuk mevzusu bitti acaba sen cok mu kilo aldin son zamanlarda demeye basladi. "kocaman iyi bakiyor sekerim" deyip geciyorum.
diyecegim su ki insanlarin gönlü fenalikla dolu oldukca bu tip kisilerle muhatap olmaya devam edecegiz. amannnnnnn kiskaniyorlar kiz bizi. kiskananlar catlasin. öptüm güzel tarafindan.
BU ARADA ÜMMÜ: bir daha sakin duymayayim olumsuzluk. o bebisler tuttu da senin haberin yok sekerim. güzel düsün güzel olsun.
deti hayırlı haberlerini bekliyoruz..benimki yarın.. pek olumlu düşünmüyorum..hayırlısı allahtan..
Ummu merhaba,
canı gönülden diliyorum, umarım yarın güzel haberler alırsın...
kalbimiz seninle..
Breezey,
mesaj kutun dolu . mesajım gitmiyor ..dikkatine..:99:
kızlar herkese merhaba...
sizlerin anılarını okuyunca benimkiler de depreşti...ama en fenası sanırım kayınvaldenin yaptığıydı..
iki tüp bebek arası bi dönemdi.....ilki ikiz düşük...zaten her aşamayı biliyor...özellikle yaptı yani..
bi gün bize gelmişti..ben de oldum olası sıcağı sevmem, kışın bile pencere açıktır mutlaka...camı açayım mı? biraz sıcak dedim...
eee...normal...artık menapoz yaşın geldi falan dedi....gözümün içine baka baka...
o kadar kötü oldum ki..saçını başını yolup evden atasım geldi..
işte normal hayatta muhattap bile olmayacağımız bazı insanlara eşlerimizin hatırına katlanıyoruz...napacaaan..mecbuuuur
sayısız böyle densizliği ,can acıtıcı olayı var...ama sanırım bu olaydan sonra ben de iyice soğudum. nadiren arıyorum...daha bir resmi oldum..
hayatta anlamadım..insan başkasını üzmekten neden zevk alır...neyse hatırlayınca bi tadım kaçtı yeniden..
amaan boşverelim... o lafı ben çok sevdim..." Don't cry. Say F*** you and smile"
kızlar herkese merhaba...
sizlerin anılarını okuyunca benimkiler de depreşti...ama en fenası sanırım kayınvaldenin yaptığıydı..
iki tüp bebek arası bi dönemdi.....ilki ikiz düşük...zaten her aşamayı biliyor...özellikle yaptı yani..
bi gün bize gelmişti..ben de oldum olası sıcağı sevmem, kışın bile pencere açıktır mutlaka...camı açayım mı? biraz sıcak dedim...
eee...normal...artık menapoz yaşın geldi falan dedi....gözümün içine baka baka...
o kadar kötü oldum ki..saçını başını yolup evden atasım geldi..
işte normal hayatta muhattap bile olmayacağımız bazı insanlara eşlerimizin hatırına katlanıyoruz...napacaaan..mecbuuuur
sayısız böyle densizliği ,can acıtıcı olayı var...ama sanırım bu olaydan sonra ben de iyice soğudum. nadiren arıyorum...daha bir resmi oldum..
hayatta anlamadım..insan başkasını üzmekten neden zevk alır...neyse hatırlayınca bi tadım kaçtı yeniden..
amaan boşverelim... o lafı ben çok sevdim..." Don't cry. Say F*** you and smile"
mesaj kutum şimdi boş kuzum...
ama selcanımm kuzumm , tüm mesajlarım gittiiiiiiiiii
hani hani sen bana yazmıştın ya ... mail adreseni bir de tel numeronu... o da gittiiiiiiii
boşver komşu kızı kuzummm , salla gitsinnnn... ühhhüüüüüü...
tamammm hope kuzumun da katkılarıyla , sloganımızı bulduk ve şimdi hareketimizle birleştiriyoruz.
Don't cry. Say F*** you and smile
ve son dokunuşşşş
p.s : ummucummm canımmm , panik yok stres yok kötü düşünce yok...
yarın güzel bir haber var, bil bakalım kimdennnn
çok sağol canım benim..ama bende adet belirtileri başladı..tek göğsüm ağrıyor sivilceler çıktı..kalbimde çarpıntı..bunlar hep bende adet öncesi oluyor..bugün hep ağladım..şimdi daha iyiym sakinleştim..napalım dünyanın sonu değil kendimi sakinleştirmyye çalışıyrum..hepinizi cani gönülden teşekkür ediyorum..işallah bizde bi gün senin gibi hamiş oluruz..seninde kucağına aldığın günleri görürüz..
ah canim benim hic üzme kendini cünkü bu tip insanlarin nesli asla tükenmeyecektir. sagolasin benim kayinvalidem bana firsat vermeden haddini bildirdi eltimin. oh olsun bir zerre de üzülmedim ama o cok agladi. bazen kayivalide bazen insanin en yakini hic farketmiyor heryerde karsina cikabiliyorlar. o nedenle yasasin yeni felsefemiz. aslinda bu bizi üzel hersey icin gecerli.
canimsinnnnnnnn. ay kedi olali bir fare tuttum yahu ben ne güzelmadem bizde selcanimin mail adresi felan yok oh olsun sende kaybettin iste. oh oh kiskancliktan catlamak üzeredeydik valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?