- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.521
Sevgilerimizi ilet selam söyle bizden :)Tunaydın kızlar,
Kendini pazartesi zanneden bir cuma oldu bugün:) Benim de yarın kontrolüm var. En son pirinç kadar bıraktığım miniğim bakalım ne kadar olmuş?:)
Birkaç saat sonra son muayeneye gidiyorum kızlar, sonra da OPU günüm belli olacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Hayırlı kandiller güzeller... ve cumamız da mübarek ola... ben salı gün opu oldum ama halaaa aramadılar bekliyorum puffff.... ben aradım laboratuvar size döner dediler vallla 3 yumurtaydı eni konu bakalım nolcek... bu gün de ne güzel bir gün Allahım hayırlı olan her şeyi bizlere nasip et İnşallah öpücükler sevgiler
Asistanımızı gerçekten görmek istiyoruz artık, gündem çok yoğunBugün ofise keyiften geldiğim iyi oldu... Bir sürü mesajımı yanıtladım. Bir sürü şeye göz atma fırsatım oldu...40Asistani için notlar varsa ona iletin lütfen... Ben genel bir Ocak programı göndereyim yine de :)
Güncelleme veya eklemeler için 40Asistani 'na mutlaka özel mesaj ile bilgilerinizi gönderiniz. Veya alıntıla yaparak ilgili bilgilerinizi ekleyiniz.
canlarımmm şimd ihaber geldi 2 tanesi döllenmiş... evvvet sabah transfer var ellerim titriyor ya yazamadım bile... inanamıyorum.. Rabbim hepimizi güldürsün İnşallah şim di size bir soru ne yememeliyim kesinlikle ne yememeliyim ya da daha çok ne yeyim hiç bir fikrim yoook... evde yanlızım eşim şehir dışında kedime sarılıp ağladımmm... Cansınız...yolun açık olsun canım.. Bence yarın transfer var
yolun açık olsun canım.. Bence yarın transfer var
Öyle güzel haberler alın ki suratınızdaki sırıtış, kalbinizdeki heyecan bizlere sirayet etsin...
Mutlu haberleriniz olsun. Şansınız bol, yolunuz hep açık olsun...
canlarımmm şimd ihaber geldi 2 tanesi döllenmiş... evvvet sabah transfer var ellerim titriyor ya yazamadım bile... inanamıyorum.. Rabbim hepimizi güldürsün İnşallah şim di size bir soru ne yememeliyim kesinlikle ne yememeliyim ya da daha çok ne yeyim hiç bir fikrim yoook... evde yanlızım eşim şehir dışında kedime sarılıp ağladımmm... Cansınız...
canım şansın bol olsun sağlıklı yumoşların embriyoların olsun ve hamiş haberlerini alırız inşallah :)Birkaç saat sonra son muayeneye gidiyorum kızlar, sonra da OPU günüm belli olacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
canlarımmm şimd ihaber geldi 2 tanesi döllenmiş... evvvet sabah transfer var ellerim titriyor ya yazamadım bile... inanamıyorum.. Rabbim hepimizi güldürsün İnşallah şim di size bir soru ne yememeliyim kesinlikle ne yememeliyim ya da daha çok ne yeyim hiç bir fikrim yoook... evde yanlızım eşim şehir dışında kedime sarılıp ağladımmm... Cansınız...
Harika haber, çok sevindim. Ben de sarılıyorum sana. Yarın miniklerine kavuşup, 9 ay sonra ayrılırsınız inşallah.
Canımmmmmm teşekkür ederim ya.... offff Rabbim bu aşamama kadar getirdi binn şükür... Tamam dediklerin kulağımda küpe bebişim çoook teşekkürler
Çok şükür canım
Kafein tüketme.. Kahve çay kola vs.
Ağır kaldırma.
Yukarılara uzanma.
Ama en önemlisi stres yapma..
Sen transferden sonra artık hamilesin ve kan testi bunun aksini ispatlamadıgı sürece asla olumlusuz cümleler hayaller kurma..
Ellerini rahmının üzerine getir onları ısıt ve hep konuşş.. Kokularını hissett.. Oluşumlarını hissett.. sevgini gönder..
Rahat ol yeter canımm...
RAbbime emanet olsunlar inşallah..
Öpüyorumm ve sarılıyorumm kocamannn.
bu ne güzel bir haber, Allahım yar ve yardımcın olsun, heyecanını doyasıya yaşa, yemeyi içmeyi kafana takma, normal yaşantına devam et yeter bence, keyfin bol olsun, moralin tavanda olsun yeter ki...canlarımmm şimd ihaber geldi 2 tanesi döllenmiş... evvvet sabah transfer var ellerim titriyor ya yazamadım bile... inanamıyorum.. Rabbim hepimizi güldürsün İnşallah şim di size bir soru ne yememeliyim kesinlikle ne yememeliyim ya da daha çok ne yeyim hiç bir fikrim yoook... evde yanlızım eşim şehir dışında kedime sarılıp ağladımmm... Cansınız...
maydanoz hurma yeme denmiş soğan yenebilir mi bi de ananas alayım mı kıslarımm
Hurma niye zararlıymış ki, ben transferden sonra en çok hurma yemiştim. Canım çok istiyordu:)maydanoz hurma yeme denmiş soğan yenebilir mi bi de ananas alayım mı kıslarımm
Sağol bitanem, herkesten güzel haberler alırız inşallah... Birimizin üzüntüsü hepimizin yaşadığı mutsuzluk oluyor.canım şansın bol olsun sağlıklı yumoşların embriyoların olsun ve hamiş haberlerini alırız inşallah :)
Hurma niye zararlıymış ki, ben transferden sonra en çok hurma yemiştim. Canım çok istiyordu:)
En az 1.5 litre su içmek lazım. Bir de crinone jel kullanıyorsan mutlaka uygular uygulamaz hemen 15 dk yürümek lazım.
Kabız olmamaya çalış. Akşamdan suya 2-3 kuru kayısı atıp, sabah suyunu içip, üstüne kayısıları yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?