- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.541
canlarımmm şimd ihaber geldi 2 tanesi döllenmiş... evvvet sabah transfer var ellerim titriyor ya yazamadım bile... inanamıyorum.. Rabbim hepimizi güldürsün İnşallah şim di size bir soru ne yememeliyim kesinlikle ne yememeliyim ya da daha çok ne yeyim hiç bir fikrim yoook... evde yanlızım eşim şehir dışında kedime sarılıp ağladımmm... Cansınız...
Sen hangi kliniktesin, kaçta transfer?maydanoz hurma yeme denmiş soğan yenebilir mi bi de ananas alayım mı kıslarımm
Senin tedavi başladı mı? Son durum nedir hatun kişi! :))))))Ayyy bal olacak bu desene
Senin tedavi başladı mı? Son durum nedir hatun kişi! :))))))
Başladımmm..
iğneliyorum kendimi muhtemel haftaya cuma sevgilileriyle kavuşacaklar:) 5 gün tatile çıkıp gelirler
iğnelemene bu :) Bırak iğlenemeyi hemşireleri bile çileden çıkaran ben bu becerideki herkesi tebrik ediyorum, saygıyla eğiliyorum
Bu da tedavine, tedavideki herkese :)
Şansın bol olsun, su gibi akıp gitsin sonu bebekli bitsin
Ankalife ... 8 de tatlımmmSen hangi kliniktesin, kaçta transfer?
İnşallaaaaahBenim de test tarihim 9 Ocak
Ya tutarsa
Aynı klinikteysek ziyaret edeyim diyecektim. Benim de sabah kontrol var çünkü. Ama sen Ankara da çıktın:)Ankalife ... 8 de tatlımmm
Cannımmmm sonsuz teşekkür ederim şimdi hepsini tekrar tekrar okuacağımGözün aydın, gözümüz aydın
İlk aşama başarıyla gerçekleşti, bundan sonrasında şans hep yanında olsun, yüzün-yüzümüz hep gülsün :)
Ne yememelisin?
Soğan, maydanoz, dereotu gibi ıtırlı ve kokulu, söktürücü özelliği olanları bir süre rafa kaldır, kabız yapacak şeyler yeme, kafeinden uzak durulabilir.
Neler önerilir? / genelde rivayet edilenler-neden olmasınlar :)
Bol bol bol boool su... Kan akışın artsın, vücuduna oksijen gitsin :) (şişeyle iç eğer takip edemiyorsan)
Proteinli gıda (bol yumurta, bol et) Kabak çekirdeği, Nar veya %100 organik suyu (Transfer akşamına kadar en fazla) Ananas, Kayısı...
Gece veya yarın sabah gitmeden önce banyo yapacaksan banyo süngerleri veya sert lifle ovalayarak, masajlı duş... (Kan dolaşımı için)
Rahim bölgesine fertility masajı yine kan dolaşımı için :) aşağıda iki örnek video var :)
evet evet Ankaradayım canımm :) Allahım hepimizi güldür sonsuza dek bu günün hatrına tatlı Rabbim... AminnnAynı klinikteysek ziyaret edeyim diyecektim. Benim de sabah kontrol var çünkü. Ama sen Ankara da çıktın:)
Başladımmm..
iğneliyorum kendimi muhtemel haftaya cuma sevgilileriyle kavuşacaklar:) 5 gün tatile çıkıp gelirler
Sağol canımmm hepimiz beraber çoook mutlu olalım yabu ne güzel bir haber, Allahım yar ve yardımcın olsun, heyecanını doyasıya yaşa, yemeyi içmeyi kafana takma, normal yaşantına devam et yeter bence, keyfin bol olsun, moralin tavanda olsun yeter ki...
Bu gün dualarımız seninle, hayırlısıyla çift çizgiyi görmek nasip etsin Allahım...
bu masajları transferden sonra mı yapacağım yoksa şimdi mi tatlımGözün aydın, gözümüz aydın
İlk aşama başarıyla gerçekleşti, bundan sonrasında şans hep yanında olsun, yüzün-yüzümüz hep gülsün :)
Ne yememelisin?
Soğan, maydanoz, dereotu gibi ıtırlı ve kokulu, söktürücü özelliği olanları bir süre rafa kaldır, kabız yapacak şeyler yeme, kafeinden uzak durulabilir.
Neler önerilir? / genelde rivayet edilenler-neden olmasınlar :)
Bol bol bol boool su... Kan akışın artsın, vücuduna oksijen gitsin :) (şişeyle iç eğer takip edemiyorsan)
Proteinli gıda (bol yumurta, bol et) Kabak çekirdeği, Nar veya %100 organik suyu (Transfer akşamına kadar en fazla) Ananas, Kayısı...
Gece veya yarın sabah gitmeden önce banyo yapacaksan banyo süngerleri veya sert lifle ovalayarak, masajlı duş... (Kan dolaşımı için)
Rahim bölgesine fertility masajı yine kan dolaşımı için :) aşağıda iki örnek video var :)
Önce önce :)))))) Başla şimdiden...bu masajları transferden sonra mı yapacağım yoksa şimdi mi tatlım
oldu bil bebişÖnce önce :)))))) Başla şimdiden...
Hint yağı önerilen ama evde yağ varsa yağ ile yoksa vücut kremi kullanarak da olur... Aklına geldikçe yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?