- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.481
Hiçbir şey imkansız değildir.
olurum dimi evet olurum
döndüm bile
yok be tatlım o hıçkıra hıçkıra ağlayan smiley
amaa ağlamıyosan sorun yok sen Amerika hayalleri kur belki bebeğinle beraber gidersiniz
Hahaha sanki beni anlattın kuzu valla :) 1.58 boyunda 70 dayandım bu sefer ama yapacak bir şey yok artık doğumdan sonra hepsini birden vereceğim
Bana da benziyor bu profil:) ben de 50-51 kilo arası takılırken şimdi 63
Birikmiş sayfaları tek tek okurken yazıyorum.. Biraz önce senin için hayırlısını diliyordum.. Üzülme ne olur.. Vardır bunda da bir hayır ..kızlar maalesef kötü haberlerim var
toplamda 6 yumurtam vardı ve hiçbiri döllenmemiş, az önce hastaneyi aradımmoralim hiç iyi değil....
ne düşüneceğimi bilmiyorum, artık bu defteri kapatsammı
Aynen bende öyle çok önemsemiyorum da; ben 20 yıldan fazladır aynı beden takılıyorum. 50-53 arası kilo.. Sorun ne; kıyafetlerimi olmuyorgene çok iyisin canım o günlerim bile güzeldi ahahahah :)
Boşverr mühim olan sağlık o yolunda ise kilo elbet verilir :))
Hayır canım donmuşum kalmadı. Şubat'ta sil baştan başlıyacam.ama Allah'ın izniyle hepimiz başaracağız buna inanıyorum ben.kaç tane donmuşun var canım?Aynı merkezdeyiz arkadaşım. Geçen ay donduruldu, aksilik olmazsa şubatta transfer olacak. Dr.m mustafa by. Senin dondurulmuşun kalmışmıydı? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Merhaba, 43 yaşındayım tüpte 2.denemem 1 yumurta toplandı, tutacak mı, tutmayacak mı diye çok çok endişeli değildim, akapunktura gidiyordum sanırım onun etkisindendi. Bir de ben elimden geleni yapmışım olacaksa olur, olmayacaksa da vardır bir nedeni, hakkımda hayırlısı buymuş diyorum. Dünya sadece bebişten ibaret değil. Neyi çok çok isterseniz onunla sınanırmışsınız, deniliyor.
Aynen bende öyle çok önemsemiyorum da; ben 20 yıldan fazladır aynı beden takılıyorum. 50-53 arası kilo.. Sorun ne; kıyafetlerimi olmuyor
Bir yandan çok masraf olunca, yenileri de almak istemiyorum, maddi olarak da külfet..
Aman boşver, böyle daha bi güzel oldum:) göbekli falan :)
Çünkü ben de Göbek alıyor en çok kiloyu:) seviyorum onu da:)
Bildiğin kaba et olunca, iğneleri rahat vurdum, vuruyorum:)
Senin o bir tane Bebeğin olabilir, neden ağlıyorsun ; ağlama..sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...
sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...
Kizlarim transferin 5. Gunundeyim ve karnim sis ve goguslerim cok duyarli ve sis.. Her sey yolundadir dimi tatlislarim...
Aman da aman o tontiklerini yerim ben daha şimdiden..Kizlar hastaneden dönuyorum. C.tesi tontiklerim toplaniyor.. darisi hepinize olsun insallah..
aminnnnn canim insallah tum dunyadaki anne olmak isteyen herkesi rabbim mutlu kilsin.
Aman da aman o tontiklerini yerim ben daha şimdiden..
Onlara buradan güzel dilek ve dualarımı yolluyorum..
Büyüsün gelişsinler, içlerinden biri ya da ikisi bize yeğen gelsinler inşallah...
Allah'ım nasip etsin, 'OL' desin inşallah.. Öpüyorum
Ahahha balım valla bir süre üniforma gibi giyindim hala da öyle 3 yıldır zayıflayacagım nasılsa dıye eskıdıkce alıyorum:)
Bu sayede almamayı öğrendim iyi de oldu..
Göbişine kurban inşallah içide dolu artık :)
gene veririz hele bi doğuralım bu sene :) onun için bi topik açarız
bebek için yasin okurmusunuz(15 yıldır olmuyorda)
Evet biliyorum, doğru bir karar vermiş olduğunu görmene sevindim..canlar ben geldim sizleri ihmal ettim giremedim 3 günden beri kusura bakmayın canlar..yeni işim çok yorucu ve yoğun geçiyor eve gelince yemek bulaşık çamaşır derken gece oluyor..iş hayatı ve evlilik hayatı bir arada çook zormuş canlar..neyse konuya gireyim ben bugün tekrar adet oldum canlar erbil beyi aradım ilaçlarla döngünüzü değiştirdik erken adet olaman normal dedi rperşembe cuma gel dedi ama istanbulda kar varmış ulaşım çook zor bakalım hava durumuna göre konuşalım tekrar dedi erbil bey..yarın burdaki doktoruma gidicem bakalım o ne diycek..bu ay aşılama yapalım demişti erbil bey erken çatlayınca yumurta iyiki yaptırmamışım doğru karar vermişim..ççokta çalışmıştık boşuna gitti canlar..neyse hakımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?