Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hiçbir şey imkansız değildir.

Her nasip vaktine ESİRDİR.. Vakti gelmişse önünde kimse duramaz, vakti gelmemişse ne yapsan nafile.. 2220 dediği gibi tedbir kuldan, takdir Allah'tan..
Biz duamızı eder, tedbirimizi alır Herşeyin sahibi Allah'a Tevekkül ederiz. Takdir yüce Yaradan'ın.. En güzel, en hayırlı olanı versin inşallah Allah..

olurum dimi evet olurum

döndüm bile

yok be tatlım o hıçkıra hıçkıra ağlayan smiley

amaa ağlamıyosan sorun yok sen Amerika hayalleri kur belki bebeğinle beraber gidersiniz

Sara gözün aydın.. Bir daha ki gelişleri geç olsun, güç Olmasın:)
Kendini toplamana sevindim ...

Hahaha sanki beni anlattın kuzu valla :) 1.58 boyunda 70 dayandım bu sefer ama yapacak bir şey yok artık doğumdan sonra hepsini birden vereceğim

Bana da benziyor bu profil:) ben de 50-51 kilo arası takılırken şimdi 63

kızlar maalesef kötü haberlerim var
toplamda 6 yumurtam vardı ve hiçbiri döllenmemiş, az önce hastaneyi aradım moralim hiç iyi değil....
ne düşüneceğimi bilmiyorum, artık bu defteri kapatsammı
Birikmiş sayfaları tek tek okurken yazıyorum.. Biraz önce senin için hayırlısını diliyordum.. Üzülme ne olur.. Vardır bunda da bir hayır ..

gene çok iyisin canım o günlerim bile güzeldi ahahahah :)
Boşverr mühim olan sağlık o yolunda ise kilo elbet verilir :))
Aynen bende öyle çok önemsemiyorum da; ben 20 yıldan fazladır aynı beden takılıyorum. 50-53 arası kilo.. Sorun ne; kıyafetlerimi olmuyor
Bir yandan çok masraf olunca, yenileri de almak istemiyorum, maddi olarak da külfet..
Aman boşver, böyle daha bi güzel oldum:) göbekli falan :)
Çünkü ben de Göbek alıyor en çok kiloyu:) seviyorum onu da:)
Bildiğin kaba et olunca, iğneleri rahat vurdum, vuruyorum:)

Aynı merkezdeyiz arkadaşım. Geçen ay donduruldu, aksilik olmazsa şubatta transfer olacak. Dr.m mustafa by. Senin dondurulmuşun kalmışmıydı? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Hayır canım donmuşum kalmadı. Şubat'ta sil baştan başlıyacam.ama Allah'ın izniyle hepimiz başaracağız buna inanıyorum ben.kaç tane donmuşun var canım?

çok tatlısın canım ve koca bi yüreğin var.. umarım rabbim nasip eder.. Taktir onun..
Duam isteyen tüm kadınların bebekleri olsun..
Dilerim sende olacak olanların içindesindir..

Ahahha balım valla bir süre üniforma gibi giyindim hala da öyle 3 yıldır zayıflayacagım nasılsa dıye eskıdıkce alıyorum:)
Bu sayede almamayı öğrendim iyi de oldu..
Göbişine kurban inşallah içide dolu artık :)
gene veririz hele bi doğuralım bu sene :) onun için bi topik açarız

sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...
Senin o bir tane Bebeğin olabilir, neden ağlıyorsun ; ağlama..

sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...

ağlama kuzum ya da ağla açıl ama sakın umudunu yitirme.. Bitti dediğin yerde yeni başlangıçlar olur hep..
çıkmayan candan umut kesilmez derler yaa hiçç belli olmaz yarın ne olacağı.. Oyüzden kırılma...

Kizlar hastaneden dönuyorum. C.tesi tontiklerim toplaniyor.. darisi hepinize olsun insallah..
Aman da aman o tontiklerini yerim ben daha şimdiden..
Onlara buradan güzel dilek ve dualarımı yolluyorum..
Büyüsün gelişsinler, içlerinden biri ya da ikisi bize yeğen gelsinler inşallah..
Allah'ım nasip etsin, 'OL' desin inşallah.. Öpüyorum

Teşekkür ederim canım güzel niyetlerin için..
Rabbimin bereketi şifası üstümüze olsun:)
Bende sana kocaman sarılıyorum ve öpüyorum

Reactions: Eua

Inşallah Hayırlısı olsun Hakkımızda canım..

canlar ben geldim sizleri ihmal ettim giremedim 3 günden beri kusura bakmayın canlar..yeni işim çok yorucu ve yoğun geçiyor eve gelince yemek bulaşık çamaşır derken gece oluyor..iş hayatı ve evlilik hayatı bir arada çook zormuş canlar..neyse konuya gireyim ben bugün tekrar adet oldum canlar erbil beyi aradım ilaçlarla döngünüzü değiştirdik erken adet olaman normal dedi rperşembe cuma gel dedi ama istanbulda kar varmış ulaşım çook zor bakalım hava durumuna göre konuşalım tekrar dedi erbil bey..yarın burdaki doktoruma gidicem bakalım o ne diycek..bu ay aşılama yapalım demişti erbil bey erken çatlayınca yumurta iyiki yaptırmamışım doğru karar vermişim..ççokta çalışmıştık boşuna gitti canlar..neyse hakımızda hayırlısı olsun

Evet biliyorum, doğru bir karar vermiş olduğunu görmene sevindim..

Hakkında Hayırlısı olsun inşallah canım.. Bebeğinin vaktinin gelmiş Olmasını diliyorum Herşeyin sahibi Allah'tan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…