Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok kar yok cnm yarın gıdıyormuş zaten sıkma canını hayırlısı...

sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...
cok guzel 1 yumurta olsun dollenmis.. tedavi iptali olmasinda, transferlerimiz olsunda 1 taneye raziyiz cnm.. insallah bu altin yumurtan bebisin olur..

Kızlarrrr:) herkese günaydın... Uzun uzun cümleler kurup yeni şeyler söylemek isterdim. Ancak ben de bekleme süreci devam:)Ama nedeni belirsiz şekilde içim umut dolu:) Umarım siz de öylesinizdir.
günaydınlar sanada, umutlar hiç bitmesin sağlıklı bebişlerle tamamlansın inş.

Herkese günaydın,
her şey güzel olacak umuduyla uyandım, Allah hayırlısını versin bizlere... Dün dediğim gibi ağlayamadım, doldu gözlerim ama akıtamadım dışarıya ne yazık ki...
Ama biliyormusunuz iyiyim, çok iyi olmaya da gayret ediyorum.... Allahın izniyle de her şey güzel olacak, zaten güzeldi, ama daha da iyi olacak :) Hepinizi çok öpüyorum.
Bu arada doktorumu değiştirmeye karar verdim. Bana bizler gibi olanlara en iyi şekilde bakım yapan bildiğiniz doktorları denemek istiyorum. Sonuçta oğlumdan sonra ilk tüp bebek denemem negatif çıktı diye dünyam başıma yıkılamaz dimi yani :)

Süpersin canımm süperrr :))
Şunu unutma olduğu kadar olmadığı kader..
Sen ne gerekiyorsa yap gerisi allah'a emanet canım.. Dİlerim yolun açık olur:)
Doktorlara girince benim her zaman önerim hepsiyle gidip görüşmek.. Nasılsa görüşme ücretsiz. Arasında sana en uygun gelen tedaviyi seçer ve başlarsın.

Günaydın kızlar. Güneşli ve aydınlık bir günden hepinize kucak dolusu sevgiler

günaydın canım

Elektrik bi çok ilde yokmuş yaa c.tesi de istanbul'da yok diyorlar..
Bu soğukta olacak iş değil gerçektn.

olacak iş değil gerçektende hangi yüzyılda yaşıyoruz yaaaa

iyi olmana sevindim canım hep böyle güçlü ol

Hayır canım donmuşum kalmadı. Şubat'ta sil baştan başlıyacam.ama Allah'ın izniyle hepimiz başaracağız buna inanıyorum ben.kaç tane donmuşun var canım?
Günaydın, 2 tane var teyzesi. İnş bu kez bebişle sonuçlanır çalışmalarınız.

çok tatlısın canım ve koca bi yüreğin var.. umarım rabbim nasip eder.. Taktir onun..
Duam isteyen tüm kadınların bebekleri olsun..
Dilerim sende olacak olanların içindesindir..
Günaydın, küçükken güneşi portakala benzeterek anlatırlardı, sen de güneş gibi kadınsın, ısı ve ışık yayıyorsun, bebişin de dünyan olu inş.

enn guzel zamanda olcak insallaaah

Günaydın. İyi olmana sevindim. İleri yaşta çok fazla doktor seçeneği yok malesef. Adı sık geçenler Bahçeci ve Memorial...
Hiç evladın olmasa da dünya başına yıkılmamalı. Hepimizin hayata geliş amacı aynı değil. Belki bizim başka görevlerimiz vardır. Gönül buradaki herkesin anneliği tatmasını, dilediği kadar evlat sahibi olmasını istiyor elbette. Ama yazılmamışsa kendimize eziyet etmeye de gerek yok.
Dilerim Rabbim bizler için de mucizelerinden birer tane ayırmıştır ve en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…