- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.701
Canım sana özel den mesaj attımGünaydın, moral bozmaca yok, hamişliği 3 ay unutuyoruz, dediğin gibi nasipte varsa gelir, yoksa da bu safhaya kadar geliyorsa daha ayrıntılı tedaviyle gerisi de gelir. İnş hakkında hayırlısı olur, dualarımdasın, sevgiler.
Gördüm ve yanıtladım.Canım sana özel den mesaj attım
Tebrik ederim, yeni görevini de en güzel doğru, farkını yansıtarak yerine getireceğini biliyorum. Dileklerine de katılıyorum, güzel haberlerin devamını diliyorum.Günaydın kızlar hepinizi çok özledim...
Artık eskisi gibi giremiyorum.
Şirket içinde pozisyonum ve iş tanımım değiştiğinden eskisi kadar boş alanım malesef olamıyor...
Hepinizi ayrı ayrı merak ediyor ve güzel dilekler gönderiyorum..
İnşallah bu kötü süreçlere inat,
kendi çekirdek ailelerimizde mutluluklarımızı yakalar ve iyi, doğru evlatlar yetiştirme şansımız olur..
Tünaydınnnn.günaydın kızlaaaaaaar
Sonuna kadar hep güzel geçsin inşallah. Ne güzel bir duygu. TebriklerUzun bir aradan sonra merhaba kızlar.Öncelikle hemen yazayım Rabbim nasip etti ve OL dedi HAMİLEYİM :)))
Hatırlayanlar bilirler benim zorlu sürecimi yok yumurta var yok yumurta yok , döllenme oldu olmadı neler yaşadım neler .Ama 4. Tedavimde mucizelerim geldi .Mucizelerim diyorum ikizlere hamileyim .Bir türlü girip yazamadım hep aklımdaydınız .Kanamalarım oldu wc ye bile annemle gittim ... yine de olabilirmiş kanama biraz riskli başlatık Rabbim nasip eder de inşallah bebeklerin dünyaya geldiğinide görürüm .
Sakın yılmayın sakın... benim 4 yıllık maceram mutlu sonla bitti şimdilik .Bu duruma kendimi çok kaptırmamaya dikkat ediyorum ne olur ne olmaz hayatda herşey biziim için .Erbil beyle 3 . ama normalde 4 tedavimde bebekler geldi şükürler olsun .Ve sakın embiryo durumlarınızı kafaya takmayın .Benim bu tedavimden Allah biliyor ya umudum çok yoktu 5 ayda 3 embiryo elimde kalmıştı ve orta kalite 2 hücreli düşünün yani .Çözdürdükleri gün 4 hücre oldu biri .Sanırım o tuttu.3 embiryo transfer oldu ve sadece bir tane tutmuştu oda bana tek yumurta ikizi oldu .Rabbime sonsuz şükürler olsun .
prof.dr kaan aydos yaptigini söylüyor bence bir sperm dna analizi ve fish yaptir canimBenimde tedavilerimde embriyo kalitesi hep iyi oluyor hatta 5. Güne gidebiliyorlar ama ya tutunma olmuyor yada kalp duruyor. Bu durum sperm le ilgili olabilirmi acaba, bizdede spermi hiç onemsimiyorlar. Tek morfoloji yuzde 4 onun dışında hız sayı iyi..
Sağol canım; evet burda herkes birbirine umut oluyor, önünü görmeye yardımcı oluyor. O yüzden güzelliklerde, olumsuzluklarda paylaşılmasından yanayım. Klinik seçimini karar verdinmi? Ben tedavinin başında, direk Semra doktorun ilgilenmesini şart koşmuştum. Ama yinede Ayşe doktor, muayneleri yaptı, sonra ayriyeten tekrar Semra doktor girip düzeltmeleri, görüşmeleri yaptı. Ama Semra tüm hastalarının takibini yapıyor. Çok otoriter bi bayan. Çok samimi değil, resmi bi duruşu var, tam benlik. Bu tür şeylerde ben samimi olmayı zaten sevmeyen biriyim. Belki o yüzden beğenmişimdir. Herkes hoşlanmayabilir. Tedavi süreci ben hemşirelerle didiştim:) gerçi onlar görevlerini yaptı, ama ben birazdaha anonüm olmayı seviyorum. İsmimi bekleme odasında bi uctan bi uca bağrılmasından hiç hoşlanmamıştım ve bunu hep dile getirmişimdir. Onlarda bana sinir olmuştu. Ama genelinde iyi bir tedavi süreciydi.Herşeyin, herkesin bu olayda bi rolü olduğuna inanıyorum. Hatta büyüklerimizin bizler için yaptığı duaların bile. Düşünsene annem hacca gitti gecen sene, yarım şişe zemzem suyu getirdi. O şişeyi ibadetinde çantasında taşımış, okudum durdum demişti. Ben ilaçlarımı o zemzem suyuyla içtim. Aslında tabiiki yok öyle bişey, ama ben inanarak içtim. Demek istediğim, önce kendin inancaksın. Yolun açık olsun.Cevabın için tesekkurederim canım...Bebişini allah sana bagislasin, böyle haberler alınca nasıl mutlu oluyorum. Semra hnm. Hakkında bende cok iyi şeyler duyuyorum..Ama hastayı kendisi takip etmiyormus sanirim, seni kendisimi takip etti...Birde tedavi süreci nasıldı biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim..Biraz fazla sordum ama...tesekkurler..
dua ediyorum... İnşallah gülsün meleğim yüzün...seni seviyorum ya...Canım evet perşembe merkeze gidecegim rabbim ne derse o olacak elim kolum baglı
Kizlar merhaba beni hatırladiniz mi bilmem.ama yaklasik 6aydir yazmiyorum.bu arada neler oldu anlatayim.ben 42yasindayim ve 3yilllik evliyim. 3yilda 4kayip yasadim ve bir bsarisiz tup bebek. En son doktorum esime sigarayi birakip tekrar deneyin demisti.dr.cihangir cakiciya gitti m.lenfosit subset analizi yaptirdim. Cikan sonuca göre esimden asi yapilacakti.dokrora esimin spermiyogrami iyi ama sperm dna hasari yapsak ne olur dedim bir sey cikmaz yaptirin dedi ama sperm dna hasari yuzde 53 cikti.bunu gorunce doktorum ancak tup bebek dedi.oysa ben arastirmistim.sperm dna hasari yuzdesi ne kadar yüksek se hamilelik olusmuyor olussada düşük oluyordu.prof.dr kaan aydos bey turkiyede tek doktor bu konuda derhal ona gittik ve 4ayda hasar yuzde 7ye düştü. Doktor artik normal yolla deneyebilirsiniz spermde sorun kalmadi dedi.arkadaslar allah rizasi icin paylaştım .eger basarisiz tup bebek denemeniz varsa yada hichamile kalamiyorsaniz kalsanizda dusuk oluyorsa sebebi bu olabilir.bunu muhakkak yaptirin v prof .dr.kaan aydos tedavi ediyor bilgonize.
Canim pr dr.kaan aydos urologtur ama özellikle erkek infertilite sinde bir numara ankarada kendisi randevu cok zor aliniyor ben yasimi soyleyip zar zor o ay icin randevu aldim.muayene ucreti 400lira veriyorsun baskada vermiyorsun uzaktan maille tahlil sonucu gonderiyorsun sana cevap taziyor.sperm dna hasar testini duzen lab yaptirabilirseniz ankarada. Isterseniz doktorun sitesine girin hormon tahlilinizi ve sperm dna hasar testini zi yaptirin oyle doktora gidin.biz esimle oyle yaptik canim. Sperm dna hasarctesti ve fish testi iki adet 250lira.biz 4a y tedavi sonrasi yalnızca birini yaptidik 150[QUOTEprof.drelifdemirelif, post: 43040241, member: 661080"]Arkadaşim bu dna hasar testi kaan aydosta kac lira tam olrak bilgi verirsen sevinirim,hepimizi hakkida hyirlisi ,allahim herkessi sevindirsin...
Canim pr dr.kaan aydos urologtur ama özellikle erkek infertilite sinde bir numara ankarada kendisi randevu cok zor aliniyor ben yasimi soyleyip zar zor o ay icin randevu aldim.muayene ucreti 400lira veriyorsun baskada vermiyorsun uzaktan maille tahlil sonucu gonderiyorsun sana cevap taziyor.sperm dna hasar testini duzen lab yaptirabilirseniz ankarada. Isterseniz doktorun sitesine girin hormon tahlilinizi ve sperm dna hasar testini zi yaptirin oyle doktora gidin.biz esimle oyle yaptik canim. Sperm dna hasarctesti ve fish testi iki adet 250lira.biz 4a y tedavi sonrasi yalnızca birini yaptidik 150
Lira .bizim hasar duzeldi doktor normal yollla 6ay deneyin dedi.
Canim bekleme dderhal gitBizde erkekle alakali bir problem olmadigi soyleniyor ama bende 41 yasimi bitiriyorum,3 dusuk yaptim spontan 3 te tup negatif var,o yuzden acaba baktirmalimiyiz dedim,doktorlar hep benim yasimdan dolayi kalitesiz embriyo olabilir diyo,5.gun blast transferiydi sonuncusu oda tutmadi malesef,bilemedim napm,zaman gectikce umit azaliyor ,ne denir hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?